Köszönjük szépen! Nem voltatok neten, így nem sikerült még szétkürtölni. Telefonon meg nehéz kicsit, mert vagy 200 telefonszám van a kütyümben. Meg most amúgyis meg vagyok lőve teljesen.
Szia!
Háhááá...jól megszopod majd, ha éjszaka nem hagy aludni a visításával a kis geci!
Te csináltad biztos? Ivarérett vagy már? A tested elég fejletlennek tűnik..
Na mindegy úgyis fogyunk...neveljed csak a jövőbeni adófizetőt, meg nyugdíjbefizetőt ennek az országnak hajráááá..
CsáJoe!
Továbbmegyek...milyen hihetetlen jó érzés lehet egy ilyen lóvétemetőt frissen rommátörni..
Valakinek meg kell venni, hogy legyen használt (törött) 3 év múlva óccson...
Bár ahogy elnézem új motort alig vesz valaki, és azok a gépek lassan lesznek olcsóbbak...nagyon...
Szio csucsóka!
Felejtsd el....túrázni egyszerűen alkalmatlan, adatlapod elnézve a magadfajta hitvány féregnek csattogós lepke való , nem ilyen komoly technika!
Magasságod kevés hozzá, vegyél még rá egy ketteslétrát, úgy már beszélhetünk kényelemről.
2 személlyel kiváló utitárs, a csajok kimondottan szeretik a bukkanókat, csatornafedlapokat, mikor odaver a lamelláknak!
Na mostmá eleget tucc, mennyé pihenni...
Ja és ezekre a szarcsimbikre itt ne halgass, mert átbasznak....
Ne hallgass itt senkire, KisTuning kollégával vedd fel a kapcsolatot, neki van olyan motorja, ami téged is érdekel.
190 centivel túrázni... Látom, nem vagyok egyedül... A K4-K5-össel nem tudom, hogy milyen túrázni, mindenesetre a K8-assal, egy nap alatt, lenyomtam 569 kilómétert. A Balaton déli és nyugati részén motoroztam a CBR125R-es cimborámmal. Jogsik, személyik, rendszámok, forgalmik nélkül. Ahogy köllött.
Ha már tudná a kisember, hogy egy gyönyörű gixert fog örökölni, akkor szerintem már most kibújna örömében!