Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula! Gratula! Gratula!
Ha már tudná a kisember, hogy egy gyönyörű gixert fog örökölni, akkor szerintem már most kibújna örömében!
Miért? Van itt olyan Buzi, aki már összetörte a motorját?

Mi van veled TE végbélkenőcs?
Pedig ha az SV-t Gixxergyilkosnak akarod nézni, akkor bizony szükség van olyanra je

Te még nem akarsz abból.
Nekem meg nem is adsz a kokóból?
Köszönjük szépen! Nem voltatok neten, így nem sikerült még szétkürtölni. Telefonon meg nehéz kicsit, mert vagy 200 telefonszám van a kütyümben. Meg most amúgyis meg vagyok lőve teljesen.
Gratula
Szia!
Köszi a gratulációt te kis szobahuszár! Tudod, ilyen testtel is lehet már valaki apuka. Amúgyis elég nagy geci vagyok.
Kűgyed.
Kuka még nincs tele.
Majd küldök neked egy párat....van párszázezernyi összegben !
Szia!
Háhááá...jól megszopod majd, ha éjszaka nem hagy aludni a visításával a kis geci!
Te csináltad biztos? Ivarérett vagy már? A tested elég fejletlennek tűnik..
Na mindegy úgyis fogyunk...neveljed csak a jövőbeni adófizetőt, meg nyugdíjbefizetőt ennek az országnak hajráááá..
Ja.Mindenhol falukon át.Még nem kaptam csekket úgyhogy lehet megúsztam.
140? hmm.....határeset..ha piros lámpánál is akkor jó!
Hajrá.
Kedves Gixxer társak!

Örömteli hírt kell megosztanom veletek.

Útban van egy pici jövevény bizony. Párommal babát várunk! Gixxer-es szülők szerelemgyermeke.
Áh gyenge túrabubus vagyok meg kisesvével....... ......az nemis megy 140 de az mindenhol még piros lápánál is.
CsáJoe!
Továbbmegyek...milyen hihetetlen jó érzés lehet egy ilyen lóvétemetőt frissen rommátörni..
Valakinek meg kell venni, hogy legyen használt (törött) 3 év múlva óccson...
Bár ahogy elnézem új motort alig vesz valaki, és azok a gépek lassan lesznek olcsóbbak...nagyon...
Jó hogy nem 4.2!
Basszák m.g hülye aki megveszi újonnan, 3 év múlva 1.5et sem ér majd!
Drága lesz...
Köszi!
kistuning46@citromail.hu asszem
Szia!
Mert biztos csak 180-250 km/h között volt az utazód!
Azért nem fáradtál...
Szio csucsóka!
Felejtsd el....túrázni egyszerűen alkalmatlan, adatlapod elnézve a magadfajta hitvány féregnek csattogós lepke való , nem ilyen komoly technika!
Magasságod kevés hozzá, vegyél még rá egy ketteslétrát, úgy már beszélhetünk kényelemről.
2 személlyel kiváló utitárs, a csajok kimondottan szeretik a bukkanókat, csatornafedlapokat, mikor odaver a lamelláknak!
Na mostmá eleget tucc, mennyé pihenni...
Ja és ezekre a szarcsimbikre itt ne halgass, mert átbasznak....
Hali!

Köszönöm!

Nem látok az adatlapján semmi mail címet, vagy ilyesmit. Nem tudod esetleg?
Szevasz Csucsu!

Ne hallgass itt senkire, KisTuning kollégával vedd fel a kapcsolatot, neki van olyan motorja, ami téged is érdekel.

190 centivel túrázni... Látom, nem vagyok egyedül... A K4-K5-össel nem tudom, hogy milyen túrázni, mindenesetre a K8-assal, egy nap alatt, lenyomtam 569 kilómétert. A Balaton déli és nyugati részén motoroztam a CBR125R-es cimborámmal. Jogsik, személyik, rendszámok, forgalmik nélkül. Ahogy köllött.