Hát ha te túrázásnak veszed a 200KM-t akkor simán mehet bármi.
Jó lesz az.Általános állapotra figyel ne legyen ütve,borulva meg a szokásos rizsa és küggyed neki.
Had visítson szard le hogy alul gyenge felül legyen kakaó.
Félreértés ne essék, nekem a túrázás maximum 150, esetleg 200 kilóméterben ki is merül(oda-vissza összesen) . 2 személlyel való túrázást, nem a kényelemre értettem, mert azt a 100 km-et kibírja, akárhogy is, hanem menetteljesítményekre. :) Elég oda a 600-as k4-k5. Nemtom hogy megy alul. Thundercatom volt eddig, az is 600-as. Azzal viszonylag jónak mondanám, de hogy ahhoz képest milyen a k4-5 ös széria, azt sajnos nem tudom, páran írták, hogy jobban megy alul a thunder, gondolom fent meg másvilág .
Most mondhatnám hogy Iselsberg,Lavamünd,kistarcs útvonalon még a nyakam sem csak pöttyet elfáradtam de nem teszem.
Egyéni tűrőképesség kérdése.
Viszont cuccolni 2 embernek 2 hétre isteni lesz.
Amúgy a gixxer 600 a legjobb választás túrára.
Lehet rá pakolni rogyásig és ha barátnőtől meg akarsz szabadulni egy életre vidd el egy seggel Torinóig.
Még azt megérteném valahol az imádom mert iszonyat jól megy lehet veretni neki mentalitást de túrára 190-es embernek mmmmmmmmm ennek nagy szerelemnek kell lennie hogy kibirja az ember.
Ha mindenképp sportmotor kell túrázni akkor egy régebbi CBR 954-es vagy régebbi 750-es gixxer jobb választás.Nagyobb méretre a motor és nem kell annyira pörgetni.
De a legjobb tanács hogy mindenki azt vesz amit akar.
Tavasszal tervezek 600-as Gsx-r -t venni.
A szórásban a k4-k5-ös modell van bent.
Mit érdemes tudni róla? Ismeretségi körömben nincs k4-k5 sajnos.
190 centi vagyok, túrázni kell.
A másodlagos vezérlő hibáról tudok.
Érdekelne, hogy milyen, ilyen magassággal túrázni vele, mennyire elég a 2 személlyel motorozni a gép?
Jó lesz az.Általános állapotra figyel ne legyen ütve,borulva meg a szokásos rizsa és küggyed neki.
Had visítson szard le hogy alul gyenge felül legyen kakaó.
No elég gixxeres vótam?.
Egyéni tűrőképesség kérdése.
Viszont cuccolni 2 embernek 2 hétre isteni lesz.
Visegrádi Velence tavi(450 km) túrázás után csak a nyakam fájdult meg
Amúgy a gixxer 600 a legjobb választás túrára.
Lehet rá pakolni rogyásig és ha barátnőtől meg akarsz szabadulni egy életre vidd el egy seggel Torinóig.
Még azt megérteném valahol az imádom mert iszonyat jól megy lehet veretni neki mentalitást de túrára 190-es embernek mmmmmmmmm ennek nagy szerelemnek kell lennie hogy kibirja az ember.
Ha mindenképp sportmotor kell túrázni akkor egy régebbi CBR 954-es vagy régebbi 750-es gixxer jobb választás.Nagyobb méretre a motor és nem kell annyira pörgetni.
De a legjobb tanács hogy mindenki azt vesz amit akar.
Tavasszal tervezek 600-as Gsx-r -t venni.
A szórásban a k4-k5-ös modell van bent.
Mit érdemes tudni róla? Ismeretségi körömben nincs k4-k5 sajnos.
190 centi vagyok, túrázni kell.
A másodlagos vezérlő hibáról tudok.
Érdekelne, hogy milyen, ilyen magassággal túrázni vele, mennyire elég a 2 személlyel motorozni a gép?
Esetleg milyen megbízható stb.
Előre is köszönöm!
puff
Amúgy meg a Tibi nyalogatja miután a dandói kipörögtek a szájából.
Viszont jó lenne már összefutni Buzikám!Rég nyaltad meg a zacsimat!
Azt te tanítod?
Pontos, gyors, hatékony.....stb......
Ezek a leckék.
Paris Hilton csapatot indít a Moto GP-be