Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, teszkóból van a motorom árának egy része is.
Mi ez?Gyermekmegőrző?
Sok itt a pelyhes meg a tejbetök.
Várom a zsúr beszámolóját privátban
tescoban csak CD tisztító sprayért lehet hajtani $
Önbizalom az megvan amúgy lemezlovasság terén... Hízik a mellkasom, egyre jobban várom a fórum-bulit! Ha most átadtam másnak a DJ-pultot, tíz perc múlva követeltek vissza serényen. A második képen látható a házigazda, akinek jóvoltából rendezhetünk itt bulit a lakosztályában, a cuccán, így nekem is remek móka havernál, haveroknak szolgáltatni a zenét. Most számoltuk ki, hogy, ha megvesszük a diszkólámpát, akkor tartunk százezer forintnál, ha a bevásárolt eszközöket megnézzük. És ez csak aprópénz a lemezlovasság világában. Ilyen ez a szakma... De szeretjük, mert mindig van miért küzdeni, hajtani, dolgozni a Tesco-ban.
Szia Elissa!

Ó, hogy rohadjak meg... ELőször is, szeretném megköszönni a segítségedet, köszönöm, hogy kisegítettél sok-sok zenével!
Hát... Jó volt a buli végülis, csak a végéről gondoskodott az egyik srác, hogy jól el legyen baszva az est vége. Ha akarod, levélbe leírok mindent, a lényeg annyi, hogy körübelül tízen akarják letépni a fejét, velem az élen együtt!

Első képen rajta van az a szőke faszkalap, piros pólóban...
Nem.
De én kis lábon élek.
45-ös.
Azt sem tudom hol van
Nem fér el
Nem én túrázok állandóan a mátrában.
És még ha akarnék se rakhatnék fel D211-et.
Sziasztok!
Volna itt egy érdekes videó arról, hogyan készült a legendás GSX-R
Szia Kölyök!
Hogy sikerült a Retro party "Zoltán Erikával"?
1-Nem is mondtam, hogy mindenki
2-Amúgy sem gixxerrel jársz
3-Mások a motorod igényei
Ráadás- Túrabubus
Csáó!

A Dunlop D211GP-t nagyon tudom ajánlani a kiváló tapadása, és a jó futásteljesítménye végett is. Krikett használt Pirellit, meg is volt vele elégedve, viszont a futásteljesítményt kifogásolta. Magyarul a D211GP sokkal többet kibír, ugyanolyan tapadással.

Dunlop D211GP van nekem eladó, előre, hátra.
Nem mindenkinek.
Vegyen PR2-t.
Itt most a D211GP a trendi...
...de Pirelli Dragon Supercorsa, Diablo Supercorsa is
Sziasztok!
Motorgumi vásárlás előtt állok, pirelli diablo rosso-t használ valaki?
Vélemények? Vagy esetleg melyik típust ajánljátok?
üdv
Üdv tuning. Érdekelne, hogy hol lehet egyedi név rendszámtáblát csináltatni? Úgy néz ki, hogy hamarosan kezdem a C-t !
Öcsém... Ezé nagyon kikapsz!
Mennnnyé a picsába te ásványvizesüveg!
Szeva G.P.!
Tele vagyok elvonási tünettel!

Majd csak ha jó idő lesz fogom felrakni mert most nem akarok azért furgont kunyerálni,hogy levigyem a Sima Béláékhoz, vagy a Janó dobhoz akik megcsinálják az összekötőt meg felteszik a cuccot
Olyan szép kínai vackot rakok fel hogy az na.
Csak kár hogy kajla busmanforma gyárira halyaz.
De legalább olcsó mert fogyik nálam.
És fekete.
gyári karok helyett felraktok ilyen kínai vackokat ?
ha már karokat cseréltek akkor valami minőségit !
Inkább plexi vagy fék és kuplungkar