Önbizalom az megvan amúgy lemezlovasság terén... Hízik a mellkasom, egyre jobban várom a fórum-bulit! Ha most átadtam másnak a DJ-pultot, tíz perc múlva követeltek vissza serényen. A második képen látható a házigazda, akinek jóvoltából rendezhetünk itt bulit a lakosztályában, a cuccán, így nekem is remek móka havernál, haveroknak szolgáltatni a zenét. Most számoltuk ki, hogy, ha megvesszük a diszkólámpát, akkor tartunk százezer forintnál, ha a bevásárolt eszközöket megnézzük. És ez csak aprópénz a lemezlovasság világában. Ilyen ez a szakma... De szeretjük, mert mindig van miért küzdeni, hajtani, dolgozni a Tesco-ban.
Ó, hogy rohadjak meg... ELőször is, szeretném megköszönni a segítségedet, köszönöm, hogy kisegítettél sok-sok zenével!
Hát... Jó volt a buli végülis, csak a végéről gondoskodott az egyik srác, hogy jól el legyen baszva az est vége. Ha akarod, levélbe leírok mindent, a lényeg annyi, hogy körübelül tízen akarják letépni a fejét, velem az élen együtt!
Első képen rajta van az a szőke faszkalap, piros pólóban...
A Dunlop D211GP-t nagyon tudom ajánlani a kiváló tapadása, és a jó futásteljesítménye végett is. Krikett használt Pirellit, meg is volt vele elégedve, viszont a futásteljesítményt kifogásolta. Magyarul a D211GP sokkal többet kibír, ugyanolyan tapadással.
Majd csak ha jó idő lesz fogom felrakni mert most nem akarok azért furgont kunyerálni,hogy levigyem a Sima Béláékhoz, vagy a Janó dobhoz akik megcsinálják az összekötőt meg felteszik a cuccot
Ó, hogy rohadjak meg... ELőször is, szeretném megköszönni a segítségedet, köszönöm, hogy kisegítettél sok-sok zenével!
Hát... Jó volt a buli végülis, csak a végéről gondoskodott az egyik srác, hogy jól el legyen baszva az est vége. Ha akarod, levélbe leírok mindent, a lényeg annyi, hogy körübelül tízen akarják letépni a fejét, velem az élen együtt!
Első képen rajta van az a szőke faszkalap, piros pólóban...
De én kis lábon élek.
45-ös.
Nem fér el
És még ha akarnék se rakhatnék fel D211-et.
Volna itt egy érdekes videó arról, hogyan készült a legendás GSX-R
Hogy sikerült a Retro party "Zoltán Erikával"?
2-Amúgy sem gixxerrel jársz
3-Mások a motorod igényei
Ráadás- Túrabubus
A Dunlop D211GP-t nagyon tudom ajánlani a kiváló tapadása, és a jó futásteljesítménye végett is. Krikett használt Pirellit, meg is volt vele elégedve, viszont a futásteljesítményt kifogásolta. Magyarul a D211GP sokkal többet kibír, ugyanolyan tapadással.
Dunlop D211GP van nekem eladó, előre, hátra.
Vegyen PR2-t.
...de Pirelli Dragon Supercorsa, Diablo Supercorsa is
Motorgumi vásárlás előtt állok, pirelli diablo rosso-t használ valaki?
Vélemények? Vagy esetleg melyik típust ajánljátok?
üdv
Tele vagyok elvonási tünettel!
Majd csak ha jó idő lesz fogom felrakni mert most nem akarok azért furgont kunyerálni,hogy levigyem a Sima Béláékhoz, vagy a Janó dobhoz akik megcsinálják az összekötőt meg felteszik a cuccot
Csak kár hogy kajla busmanforma gyárira halyaz.
De legalább olcsó mert fogyik nálam.
És fekete.
ha már karokat cseréltek akkor valami minőségit !