Nőből jöhet több is, de már csak a szemem kívánja ....marha nagy meló ám titeket igazán boldoggá tenni....
Vagy én lettem lusta disznó mostanában
Ez a rakott csoda micsoda? Gyorsan válaszolj, mert a képek alapján félreértem
Vannak azok a csecsemővédelmisek, vagy mik....meg a rendőrök, Krikett nem liliom-trip-ló! Ö szedi őket kosárkába, szépen csokorbaaaaaa! Csak ájjá távolabb, mert tégedet is betakarít...
Vagy az Anyukák büntetnék meg a pingált kis testét.....ahogy szereti...szóval lenne ott büntetés rendesen!
Á már nem!... a ménes hajt engem.... november végén befejeztem, amúgy is mennem kell majd a 90.000 -es szervízre, csak annyira elromlott az idő, hogy nincs kedvem csúszkálni már, idén a 3 perec elég volt .
Most regenerálódom, remélem februárban már csavarhatom neki folyamatosan, januárban meg esetenként .
Most próbálok felszedni néhány kilót, mert eléggé lelaktam magam.. Ha van egy kis felesleged szívesen tolhasz át nekem! Tudom, hogy nincs, csak ha mégis!
Szia Bicaj!
Büntetné? Itt? Ki büntetné itt meg keményen? Ejnye Bringa, elragadtatod magad...
Amúgy tudok Krikettnek egy nagyseggű anyóst... Azzal elpaplanozna reggelig. Akszijó után Krikett feleakkora, a nő meg kétszerakkora lesz. Ez garantált. Krikett Update.
Szia Bicaj
Dolgozom az ügyön
Még nem nagyon volt időm az ünnepi készülődésre,
de amint szabadságolom magam, megy a sütögetés
Motorka betakarva, tavasszal lesz rajta egy kis melódia, de már
kaptam hozzá szerelőoverált
Te hajtod még a ménest?
Szia!
Itt büntetnék őt keményen, ha csinálná!
Amúgy meg legalább 3 db kiscsaj kellene neki ezekből, hogy összességében korban hozzáillő legyen a "csapat" , ,
Vagy az anyukájuk....egyenként....
SüTí-mea!