Mintha rémlene hogy a gsxr a váltótól kapja a sebességjelet.
Ha változtatod az áttételt attól még az óra mér de vagy gyorsabban vagy lassabban mész az áttételtől függően mint régebben.
Az lenne a kérdésem, hogy általában hogyan van megoldva a sebesség mérése a digitális órás motoroknál?
Azért érdekelne, hogy ha megváltoztatom az áttételt láncszett-cserénél, akkor újra kellene programozni az órát? vagy hogy működik ez?
Beszarsz, de nekem volt egy ilyen vevőm...
Eljött a hatszázasomért, hogy megveszi. Átnézte, hűű, meg haaa...
Aztán letette a pénzt az asztalra, hogy ő kipróbálná, és ha nem ok a motor, akkor pénzt visszaveszi természetesen. Gondoltam korrekt srác, nem lesz gond...
Aztán felült a motorra, és bambán nézelődött lefelé... jobbra, balra, jobbra, balra...
Haverral néztünk érdeklődve, hogy mi a baj...
Majd megkérdezte:
-Hol a berúgókar? Nem látom...
Hirtelen elgondolkodtam, hogy el akarom e adni neki a motort...
Mint már mondtam ütcsi 200 Km-enként elég ésc a kúton mindíg van hűtve.Táskában megmelegszik.
Pénztárca,fényképező megy a combtasiba és slussz.
Van a lajosnak egy extrakicsi tanktáskája azt hátra simán fel lehet pókozni bármilyen kis ülésre ha nagyon kell. Papp Tibi féle a totalcaron
Teljes mértékben egyetértek.
Nekem csak azért hasznos, mivel a K6 600 ülés alatti része annyira szűk, hogy forgalmi + EÜ pakk miatt már nem fér oda semmi.
Legalább annyi helyre van még szükségem egy akár rövidebb túránál is, hogy egy 0,5L-es üdítő, pénztárca, egyéb kütyü beférjen.
Már csak az a kérdés, hogy mennyire tudom majd praktikusan rögzíteni...
Láttam már villahídhoz is,bár én inkább átfűzném a tank alatt.
Már ha feltennék tanktáskát.
De nem teszem mer utálom.Meg idegesít takoláskor le-fel.
Nomeg amúgy se szeretem ha a tankon van valami feltornyozva.
Van doboz,nyeregtáska 3 részes meg egy halom pok mindent fel tudok rakni hátra ami kellhet 2 hétre.
1 naposra meg minek bármit is vinni.
Azt kaptam hozzá, csak azzal annyi a bajom, hogy így már nem lehet annyira egyszerűen leszedegetni.
Amúgy ennek a hevedernek az egyik vele hurokban van levarrva, így hogyan kellene "szakszerűen" kötözni vele, ill. mihez kössem?
Epoxi ragasztó odafogja csak 24 órával előtte tedd fel.
A viccet félretéve szerintem kaptál hozzá hevederes cuccot is a műanyag tankokhoz szerintem azt használni kell.
Ha nem akkor szivacs van de lehet kapni méterárú boltban ilyen hevedert avval kösd fel.
Kaptam egyet a képen látható tanktáskából.
A probléma vele annyi, hogy mivel a tank elején műanyag védő van, így az első 2 mágnest nem igazán tudom rögzíteni a tankon, mert azok pont a műanyag részre esnek.
Használ valaki hasonlóan rögzíthető táskát? Hogyan lehetne ezt megoldani?
Nincs is fantáziám....
Amúgy sem tudom mit kell ezekkel csinálni..... nekem még sosem volt ilyenem
Inkább motorolok.....vagy valami hasonló...
Vagy számítógépet kellene szerelni, az még jó móka.....csak már rég nem foglalkozok ilyennel....vagy tévét, csak ahhoz nem értek. ,
Vagy írni valamilyen programot.....számítógépesset....
Én úgy tudom a thedoctor46-os szemüveglencséjéből jön a jelforrás.