Asszonypajtás is valami hasonlót dörmögött valamelyik nap...ja meg hogy borotválkozzak meg. Szerintem a hiba anőkben van mer' én szép vagyok és jószagú.
Szevasz te Forralttakony46!
Ja igen megfeledkeztem rólad egy kicsit, de mivel annyira hitvány vagy, hogy arra nincsenek szavak , , , így elég nehéz fogalmaznom.
Szívesen hozzácsapdosnálak a meleg kicsifej szalonnámhoz, csak hazamentél, így nincs rá lehetőségem mint múltkor, meg nem is akarom hogy nagyon hozzászokj a jóhoz!
A múltkor jól visszajöttél leoltani Te senki, te nulla.... tudtam, hogy nem mersz beszólni te híg fosban áztatott felnevelt köldökzsinór...
Ma este megyünk egyet motorozni, vagy megint kitalálsz valami hülye kifogást, mint a multkor este?
Na kapjál magadhoz és írj, valami kulturáltan értelmeset....
Annyi cucc nincs a földön. Sokminden a sövö de nem gixxergyilkos.
Viszont nekem megfelel csak azt a részt cserélem le jobbra ami nem.
Speciel a faék egyszerűségű féket.Futóművet már majdnem belőttem.
Viszont vállalom hogy megmozgatom néha.
Eltekerek a Garda tóig meg vissza vele és letudtad a 2011-et.
Ja igen megfeledkeztem rólad egy kicsit, de mivel annyira hitvány vagy, hogy arra nincsenek szavak , , , így elég nehéz fogalmaznom.
Szívesen hozzácsapdosnálak a meleg kicsifej szalonnámhoz, csak hazamentél, így nincs rá lehetőségem mint múltkor, meg nem is akarom hogy nagyon hozzászokj a jóhoz!
Aranyosak amúgy a kis szarosok, nekem is van már egy darab....nagyon lehet ám szeretni!
Nem tud valaki biztonsági gyerekülést GSXR -re? , ,
Ez nem az élien film baszod! Majd, ha eljön az ideje, akkor kibújik.
Ma este megyünk egyet motorozni, vagy megint kitalálsz valami hülye kifogást, mint a multkor este?
Na kapjál magadhoz és írj, valami kulturáltan értelmeset....
Viszont nekem megfelel csak azt a részt cserélem le jobbra ami nem.
Speciel a faék egyszerűségű féket.Futóművet már majdnem belőttem.