Az lesz ami máskor is. Annyi külömbséggel, hogy minden áremeléssel egyre nagyobb távolságról éri meg külföldre menni tankolni. Lassan (még 6-8 forint) nekem is megéri kiruccani szlovákokhoz tankolni innét Bajáról. Ha tavasszal motor is meglesz akkor meg biztos oda fogok járni (ürügynek is jó)
Menne az. Ha nem ilyen mentalitású magyaremberek lennének, hogy "hidd el, nem menne...".
Nézz utánna, hány nemzettől kaptunk ki, és vagy nincsenek sehol, vagy nem törődnek velünk! Jöttek ránk a Habsburgok, tatárok, németek, oroszok meg a fasz tudja kik.
Hidd el nem menne.
A világ nélkülünk meglenne.Mi meg éhendöglenénk és megfagynánk.
Nézd meg milyen gyorsan taccsra tették argentínát.És azért nagyobb kaliber mint magyarhon.
A kormányunkat ki kell vágni a picsába, kilépni az EU-ból, vámokat visszaállítani az országhatárra, idegen multikat gecire megadóztatni, oszt jóvan. Magyarország mezőgazdasági ország, szóval a sok idegen faszfej hiába ügyködik, magyar kaja mindig lesz az asztalunkon!
Már hogy ne lenne különbség.
De hol érdekli ez a 100eres fizetésből 350ért tankolón kívül valakit?
Majd az olajcégek és a többi aki sápot húz ebből a bizniszből merettennek hogy jaj-jajj szegény kis ország adjuk már olcsóbban?
Nagy túróst.
Amíg 1-1,5 óra kocsival a rákóczin eljutni az Mi1-M7-ig a sok kocsitól addig a fenét izgat.
Az,hogy az adott keresetből mennyit engedhetsz meg magadnak....
Ne mond,hogy nincs különbség 330 ezres fizetésből tankolni 330-ért mint 100ezersből 350-ért!
Leszarom már ezt az országot, úgyis tönkre fog menni az egész 30-40 éven belül csöves cigány környék leszünk...
Csodálkoznak,hogy mindenk lop,csal,mutyizik....
Többet kell keresni és ennek mindeni megtalálja a módját, ki így ki úgy...
Most KB 1,18-1,2 körül mozgott ez Bécsben januárban is KB ennyi volt.Ilyen euro ár mellett 330 Ft körül mozog.Két hete 336 ért tankoltam 1 Km-re a lakástól a madaras tescoban.
És az átlagbér egy termékre mikor volt kihatással?
Ezen az alapon kérném hogy az Arany Ászokot 20 FT-ért adják mert nincs rá a sarki pistinek pénze megvenni csak a kannás borra.
Eddig is megvették a benzint eztán is fogjág csak egy jóízű magyarost mormogunk és kész.
Te is meg fogod venni és amikor a géped nyerében jól érzed magad erre gondolsz hogy affene húzza neki 400 pénz literje?
1 hónapja voltam osztrákoknál, nem autópálya mellett 1.1 euro 1 liter 95-s az 300 forint.... és 1200 euro a minimálbér az 336ezer mai árfolyamon!
Nálunk egy lityi 350 80ezer a minimálbér....
Kérdezem én,ha olyan szarul megy a népnek,hogyan fordulhat az elő,hogy még mindenki autóval jár?
Nem is értem....
Annyit kéne megcsinálni,hogy 1 hétig mindenki lerakná a jáművét (kivéve fuvarozók,taxisok) és kissé visszaesne a fogyasztás
Azért ha helyezkedni lehetett volna anno én is elmentem volna inkább politikusnak.Azt a kis időt amit melóval töltenék legyűröm hányás nélkül a szünetben meg szétmotoroznám az agyam a pénzből és nem főne a fejem semmitől.
Nem hinném, hogy a többi állam politikusai rendesebbek lennének mint a mieink. Vagy a többi olajcég non profit szervezet lenne. A probléma globális.
Minden politikus hazug pénzhajhász köcsög. Olajcégek dettó.
Az tudtátok, hogy az Exxon mobile-nak egymagában több nyeresége volt/van mint a 10! (tíz!) legnyereségesebb autógyártónak EGYÜTTVÉVE? És nem a mostani válságidőszakról van szó hanem amikor még futott mindenkinek a szekér.
Ez meg az fogja szülni, hogy csak akkor kapsz benzint ha előre kifizeted. Ezen csak az segítene ha annyira lecsökkenne a benzinfogyasztás hogy a szemét MOL-nak már megérje ára csökkentenie vagy az államnak adót. (BKV-s eset. Minél jobban emelték a jegyárat annál kevesebb jegyet adtak el. Egyre nagyobb lett a veszteség) De amíg 11%-al csökken a fogyasztás és 15%-al nő az ár addig még mindig emelkedik a bevételük. Persze aki ebből él (fuvarozók) azok, hogy a faszba csökkentsék a fogyasztást?
Egy dologban 100%-ig biztos vagyok mert ezt már 10 éves koromban meg mondta az Apám és az elmúlt 20 év beigazolta. IDŐVEL MINDIG CSAK ROSSZABB LESZ!
Ja és a 400Ft-nak nincs lélektani határa. A 100-ak még volt (talán akkor volt a taxis blokád) de a 200-300 úgy dőlt meg mint a szél. 2 éve még sírva fakadtunk volna a 300 Ft-os benzin hallatán most meg visszasírjuk.
Basszák meg mind.
Én azt mondom,hogy basszak meg a jo kva annyukat....
Mikor lesz az amikor a taxisok,fuvarozók,farmerek vagy csak simán az autósok az utcára mennek és eltorlaszolnak mindent...
Meddig lehet még az embereket kizsákmányolni?
Kurva gáz ez az ország..
Azt várom mikor jelentik be,hogy jövőre 2x annyi lesz egy mersz este mert most új vezetőség van......
Nézz utánna, hány nemzettől kaptunk ki, és vagy nincsenek sehol, vagy nem törődnek velünk! Jöttek ránk a Habsburgok, tatárok, németek, oroszok meg a fasz tudja kik.
A világ nélkülünk meglenne.Mi meg éhendöglenénk és megfagynánk.
Nézd meg milyen gyorsan taccsra tették argentínát.És azért nagyobb kaliber mint magyarhon.
Csupán ennyit kell tenni...
De hol érdekli ez a 100eres fizetésből 350ért tankolón kívül valakit?
Majd az olajcégek és a többi aki sápot húz ebből a bizniszből merettennek hogy jaj-jajj szegény kis ország adjuk már olcsóbban?
Nagy túróst.
Amíg 1-1,5 óra kocsival a rákóczin eljutni az Mi1-M7-ig a sok kocsitól addig a fenét izgat.
De ha lesz jó kis tüntetés szívesen elmegyek!
Ne mond,hogy nincs különbség 330 ezres fizetésből tankolni 330-ért mint 100ezersből 350-ért!
Leszarom már ezt az országot, úgyis tönkre fog menni az egész 30-40 éven belül csöves cigány környék leszünk...
Csodálkoznak,hogy mindenk lop,csal,mutyizik....
Többet kell keresni és ennek mindeni megtalálja a módját, ki így ki úgy...
És az átlagbér egy termékre mikor volt kihatással?
Ezen az alapon kérném hogy az Arany Ászokot 20 FT-ért adják mert nincs rá a sarki pistinek pénze megvenni csak a kannás borra.
Eddig is megvették a benzint eztán is fogjág csak egy jóízű magyarost mormogunk és kész.
Te is meg fogod venni és amikor a géped nyerében jól érzed magad erre gondolsz hogy affene húzza neki 400 pénz literje?
Nálunk egy lityi 350 80ezer a minimálbér....
Kérdezem én,ha olyan szarul megy a népnek,hogyan fordulhat az elő,hogy még mindenki autóval jár?
Nem is értem....
Annyit kéne megcsinálni,hogy 1 hétig mindenki lerakná a jáművét (kivéve fuvarozók,taxisok) és kissé visszaesne a fogyasztás
Minden politikus hazug pénzhajhász köcsög. Olajcégek dettó.
Az tudtátok, hogy az Exxon mobile-nak egymagában több nyeresége volt/van mint a 10! (tíz!) legnyereségesebb autógyártónak EGYÜTTVÉVE? És nem a mostani válságidőszakról van szó hanem amikor még futott mindenkinek a szekér.
Egy dologban 100%-ig biztos vagyok mert ezt már 10 éves koromban meg mondta az Apám és az elmúlt 20 év beigazolta. IDŐVEL MINDIG CSAK ROSSZABB LESZ!
Ja és a 400Ft-nak nincs lélektani határa. A 100-ak még volt (talán akkor volt a taxis blokád) de a 200-300 úgy dőlt meg mint a szél. 2 éve még sírva fakadtunk volna a 300 Ft-os benzin hallatán most meg visszasírjuk.
Basszák meg mind.
Igaza van Joe-Z Barátomnak...qurva anyjukat...!
Mikor lesz az amikor a taxisok,fuvarozók,farmerek vagy csak simán az autósok az utcára mennek és eltorlaszolnak mindent...
Meddig lehet még az embereket kizsákmányolni?
Kurva gáz ez az ország..
Azt várom mikor jelentik be,hogy jövőre 2x annyi lesz egy mersz este mert most új vezetőség van......