Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki nem tudja mi legyen a karácsonyi ajándék:

www.motoros-polo.hu
Igen, csakis a szemüveg miatt tettem be a vidit, az a lényeg benne...

Piros bötűs ünnepnap volt a szerda esti tánc. Másfél hónapja kínoz minket a revans gondolata, ennek szellemében lépdeltünk az Arénába. A sors baljós előjelekkel figyelmeztetett: Lelakatolva találtuk az öltözőnket, így a rivális Öregfiúk öltözőjébe vonultunk be.
Az öltöző kiköpött mása a mienknek, annyi különbséggel, hogy odadobtak egy padot középre. Mi a pad bal oldalán, az öregek a jobb oldalán öltöztek. Talán ez azért fontos momentum, mert a mi részünkön a Ferencváros sálam, átellenben meg a Chelsea FC sál volt kifeszítve. Hiába no, nem mindennap játssza le az ember hazai pályán a Ferencváros - Chelsea szuperderbit.
Főnök viccesen megjegyezte, hogy mi annak ellenére is el leszünk verve, hogykihallgattuk a taktikájukat. Álltunk elébe a feladatnak. A Kölyök, Gyanús Lali, Szomszéd, Szabolcs alkotta Ferencváros rohamozott a Menyus, Öreg, Főnök, Jenőbá kvartett ellen. Pocok náluk volt csere. Mindjárt az első percben érkezett a meglepetés: Lali Alves amolyan Klose-módra bombázott Menyus kapujába. No, kicsit megcsipkedtük egymást: Elhiszed, hogy vezetünk?
A meccs első negyedének végén megtörtént a baj. Nem melegítettem be normálisan, így egy gyors leforgás után megrándult a bal combom. Lebicegtem a pályáról, Pocok addig az én helyemre állt be. Öt perc után összeszorított fogakkal sántikáltam vissza. Ha már futni nem tudok, és egyszerre csak egy mozdulatot tudok elvégezni, mégis igyekszem a csapat sikeréért harcolni. Azthiszem, ezt megtettem maradéktalanul.
Olyannyira bevált, hogy a kényszerű átrendeződés végett, a nagy kavarodásban Jenőbá egalizált. Fogta mindenki a fejét, én azonban tudtam, hogy ez nem az a "megrendítő erejű" gól...
Jó érzés volt, hogy az ellenfelek vigyáztak rám. Még az Öreg is inkább megvárta, hogy teljesen szabályosan elvegye a labdát. A többiek viszont kaptak. Szabolcs dühében, a kapu előtt állandóan az ég felé lőtte a labdákat, ziccereket, már a hajunkat szaggattuk.
Főnök - rossz szokása szerint - sokat kezezett. Egyszer pechjére, mert a szabadrúgásomból gólpasszt csináltam. Szomszéd beverte a vezető találatot, nemkésőbb Lali Alves három köténnyel(!) verekedte át magát az egész ellenfélen, és gyönyörű sarkazásos góllal durrantotte el Menyus, és az Öreg maradék józan eszét is.
Csontzene következett, Gyanús Lalit nagyon leamortizálták. Dühében mégegy gólt bevert, 4:1.
Általában, mint ahogy te is tudod, a győztes gólig játszunk. Ez sajnos most nem következett be, mert a sérülésekkel teletűzdelt csapatunk nemes egyszerűséggel befeküdt akapu elé, és bojkottáltuk az értelmetlen tömegnyúzásnak értelmezett "játékot".

Szép győzelemmel szakítottuk meg a sorozatot, a csapat bebizonyította, hogy három és fél emberrel is képes intenzíven megszórni Menyus kapuját. A csávó közel sem volt már magabiztos... Három helyzetemből, ha mind kapura megy, az bizony mesterhármast ér.

Hát így esett meg a Ferencváros - Chelsea rangadó. Az Öregek nagyon nehezen élték meg, és dolgozták fel a vereséget. Jövő héten kettőzött erővel kell küzdeni, de immáron bebizonyosodott: Menyus sem legyőzhetetlen.
Szevasz Pöcsös!

Fent van már az új dörgő?
Akkor ott is vannak elvonási tünetek.
A szemüveg miatt gondoltad?
Ne nyald az öregebbek seggét....
Ez nem a te fiad véletlenül?

http://youtu.be/iqwGQAdcOG0
Halló mindenki!

Ma beindítottam a gépet kicsit az udvaron. Kár volt....

Motorozni akaroooooooooooooookkkkkkkkkkk
Mukk.

Szóhoz sem tudok jutni.

Legalább nem lesz dugó lassan.
Soha nem látott magasságba emelkedik az üzemanyagok ára a hazai töltőállomásokon: a benzinért 8, a gázolajért 6 forinttal kell többet fizetnünk szerdától - erősítették meg a holtankoljak.hu értesülését piaci forrásokból. A benzin országos átlagos ára 354 forint lesz, a gázolajé 341 forint.

Mit szóltok hozzá?
Bár tudnék én is motorral ennyivel menni...
Bágátel részletkérdés.
MPH
Hát csak 280-al ment.
Minden 600-as gixxer tudja.

(A mekdönci mellett.)
Puszz

Atyánkat kell megkérdezni, ő az ünnepelt.
Mémivanhétvégén?
Krikikukac@gmail.com
Jó istenke éltesse Drága Atyám!

Hétvégén mehet a tánc.............
Nagyfejű! Dobj meg légyszi egy e-maillel! Hamarosan behúzza a beled a fórumpólód...
Teeeeeeeee... Manchesteres sörösdoboz
persze!Gyere!
De, csak nem pláza hanem mom park.....
Szia Picur!

Lemenjek?
Szétdobáljak ott mindenkit?
tE KIS fASZ!
Ne menj el oda Krikett... Szétcsapnak ott azok téged...
Bár a fene bánná!
Jaaa,,!Majek!Szombaton k-1 döntő!Vasárnap thai box edző meccsek Szentendrén!Jösssssszzzz?