Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre, valaki értékeket kapott.
AKkó miferlénk meglesz a 370 Ft/liter
Szerdától újra drágábban tankolhatunk a hazai töltőállomásokon. Jövőre folyamatos áremelkedést jósolnak a szakemberek.
Szerdától öt forinttal nő a benzin, és hat forinttal nő a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásból a holtankoljak.hu értesülését. Így újabb rekordot dönt mindkét üzemanyagfajta: a benzin átlagosan 361, míg a gázolaj 351 forintba fog kerülni literenként. Idén eddig - már a szerdai árakat is figyelembe véve - 47 forinttal nőtt a benzin, 55 forinttal pedig a gázolaj ára.
Jaaa...amúgy kár volt költened a Fóti festésre...nekem már van egy Rossi AGV sisakom REAL-brássos eredeti fényezéssel... Ennél eredetibbet nem hiszem, hogy tudtál pingáltatni...
Na remek! De a márka ugyanaz legyen, nehogy valami Kőrősi sisak!

De farok azért mondtam, hogy csörgess meg, mert nincs meg a számod bammeg, fel akartalak hívni TE SZAR !
Szia!
Leszarlak tudod.....
Lesz motorsisak, csak nem ezzel a festéssel, hanem feltetetem neked a fóti kanyar tökéletes mását érbrássos eljárással..... NA AZ LESZ AZ IGAZI! ,
Szeretetet, és boldogságot! ,
Köszi Mindenkinek a hozzászólásokat az esethez

BRINGA BAMMEG...még mindíg nem csörgettél meg TE SZAR! Jaaaa, az ÚJ AGV ROSSI Sisakot kérem karira!
Új motoros film a láthatáron?!

http://youtu.be/zmNmSkxg2bE
Neked is! Mit hozott a Jézuska neked?
Vagy a szekrényben ahova való.
Mindig utassal közlekednek szvla marad ott ahol van
Sportmotorra nyitott dob illik
Lehet nem illik, de néha hasznos...
Sztem sport motorra nem illik rá,tedd hátra az űlés pupra na ott dukál rá :)
Helló! Hivatalosan jegyzőkönyvet kellett volna írnia és azt neked is alá kell írni, meg kell adnia egy tájékoztatot, mert ha bukósisak nélkül közlekedsz az is közigazgatási eljárás alá tartozik úgy mint a sebességtúllépés. Amúgy lakott területen 10 ezer, lakott területen kívül 20 ezer, autóúton és autópályán 30 ezer forint lenne a bírság.
, ,remélm jól mélyen beleszaladtál a sünbrokiba! , ,
Na jó! Egy kicsit nektek is..... , .
Szia Doki! Mivel karácsony van azért megkérdezem: mi a rojtost szeretnél?
magamnak!.... , , ....
Boldog karácsonyt......
Szevasz!

Teljesen megúsztad a dolgot! Egyrészt nem tudja igazolni a dolgot, mert nem kérte el az adataid, nem írtál alá semmi papírt. Mivel a Magyar Rendőrség nem FBI, így valszeg a traffipaxszal sem kapatta le a csipás fejed. Ha le is lövik rólad a képet, akkor is max a sisakért kapnál. Mert azt tudja bizonyítani, hogy mittudomén, Piros Károlyka hússzal közlekedett sisak nélkül, ejnyebejnye, nosza szabjunk rá ki valamit. Mert ugye a traffi kiírja a sebességet, mindenfaszomat. Csak itt a dolog megint elbizonytalanodik, mert nem lesz rá kiírva a rendszámod, adatokat meg nem kért el a jard.
Nesze, kifejtettem tutis hozzászólását.

Amúgy apád zsaru volt, nem? Mé nem őt kérdezed meg herripotter?
Rendben Zsolti! Ha alakul valami, kereslek!
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Én már egy ugyanilyet az M3-as kivezető shell kútnál megúsztam.
De szerintem a papírt alá kellett volna íratnia és kapni kellett volna egy példányt belőle.
Legalábbis a mostani index nélküli manőveremnél ez volt az eljárás.
Ha komolyan érdekli őket, akkor megbeszéljük, nyitott vagyok az ügyben.