Szerdától újra drágábban tankolhatunk a hazai töltőállomásokon. Jövőre folyamatos áremelkedést jósolnak a szakemberek.
Szerdától öt forinttal nő a benzin, és hat forinttal nő a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásból a holtankoljak.hu értesülését. Így újabb rekordot dönt mindkét üzemanyagfajta: a benzin átlagosan 361, míg a gázolaj 351 forintba fog kerülni literenként. Idén eddig - már a szerdai árakat is figyelembe véve - 47 forinttal nőtt a benzin, 55 forinttal pedig a gázolaj ára.
Jaaa...amúgy kár volt költened a Fóti festésre...nekem már van egy Rossi AGV sisakom REAL-brássos eredeti fényezéssel... Ennél eredetibbet nem hiszem, hogy tudtál pingáltatni...
Szia!
Leszarlak tudod.....
Lesz motorsisak, csak nem ezzel a festéssel, hanem feltetetem neked a fóti kanyar tökéletes mását érbrássos eljárással..... NA AZ LESZ AZ IGAZI! ,
Helló! Hivatalosan jegyzőkönyvet kellett volna írnia és azt neked is alá kell írni, meg kell adnia egy tájékoztatot, mert ha bukósisak nélkül közlekedsz az is közigazgatási eljárás alá tartozik úgy mint a sebességtúllépés. Amúgy lakott területen 10 ezer, lakott területen kívül 20 ezer, autóúton és autópályán 30 ezer forint lenne a bírság.
Teljesen megúsztad a dolgot! Egyrészt nem tudja igazolni a dolgot, mert nem kérte el az adataid, nem írtál alá semmi papírt. Mivel a Magyar Rendőrség nem FBI, így valszeg a traffipaxszal sem kapatta le a csipás fejed. Ha le is lövik rólad a képet, akkor is max a sisakért kapnál. Mert azt tudja bizonyítani, hogy mittudomén, Piros Károlyka hússzal közlekedett sisak nélkül, ejnyebejnye, nosza szabjunk rá ki valamit. Mert ugye a traffi kiírja a sebességet, mindenfaszomat. Csak itt a dolog megint elbizonytalanodik, mert nem lesz rá kiírva a rendszámod, adatokat meg nem kért el a jard.
Nesze, kifejtettem tutis hozzászólását.
Amúgy apád zsaru volt, nem? Mé nem őt kérdezed meg herripotter?
Én már egy ugyanilyet az M3-as kivezető shell kútnál megúsztam.
De szerintem a papírt alá kellett volna íratnia és kapni kellett volna egy példányt belőle.
Legalábbis a mostani index nélküli manőveremnél ez volt az eljárás.
Szerdától öt forinttal nő a benzin, és hat forinttal nő a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásból a holtankoljak.hu értesülését. Így újabb rekordot dönt mindkét üzemanyagfajta: a benzin átlagosan 361, míg a gázolaj 351 forintba fog kerülni literenként. Idén eddig - már a szerdai árakat is figyelembe véve - 47 forinttal nőtt a benzin, 55 forinttal pedig a gázolaj ára.
De farok azért mondtam, hogy csörgess meg, mert nincs meg a számod bammeg, fel akartalak hívni TE SZAR !
Leszarlak tudod.....
Lesz motorsisak, csak nem ezzel a festéssel, hanem feltetetem neked a fóti kanyar tökéletes mását érbrássos eljárással..... NA AZ LESZ AZ IGAZI! ,
BRINGA BAMMEG...még mindíg nem csörgettél meg TE SZAR! Jaaaa, az ÚJ AGV ROSSI Sisakot kérem karira!
http://youtu.be/zmNmSkxg2bE
Szia Doki! Mivel karácsony van azért megkérdezem: mi a rojtost szeretnél?
Teljesen megúsztad a dolgot! Egyrészt nem tudja igazolni a dolgot, mert nem kérte el az adataid, nem írtál alá semmi papírt. Mivel a Magyar Rendőrség nem FBI, így valszeg a traffipaxszal sem kapatta le a csipás fejed. Ha le is lövik rólad a képet, akkor is max a sisakért kapnál. Mert azt tudja bizonyítani, hogy mittudomén, Piros Károlyka hússzal közlekedett sisak nélkül, ejnyebejnye, nosza szabjunk rá ki valamit. Mert ugye a traffi kiírja a sebességet, mindenfaszomat. Csak itt a dolog megint elbizonytalanodik, mert nem lesz rá kiírva a rendszámod, adatokat meg nem kért el a jard.
Nesze, kifejtettem tutis hozzászólását.
Amúgy apád zsaru volt, nem? Mé nem őt kérdezed meg herripotter?
De szerintem a papírt alá kellett volna íratnia és kapni kellett volna egy példányt belőle.
Legalábbis a mostani index nélküli manőveremnél ez volt az eljárás.