Na mi van veled te nagyra nőtt ánusznyaló? Meló van, meg közben másik meló keresése és mindez enyhítve nagyon faííín hétvégékkel Zsu-val...
És készülődöm a gixerrel egy kis meglepire, de nem akarom elkiabálni és lelőni a poént, de nyárra már meglesz, ha minden jól megy!
Nyáron majd a Dabas bulin tolod ezt a zenét, mi meg Joe-Z papával és még pár elvetemülttel beállunk háttal feléd a gixerekkel és rád dobálunk cafatokban 1 pár dunlop gummát, csak úgy finoman tiltásig tekerve a gépeket...
Szomszédoknak ajánlom buli előtt az 1levél/fő szeduxent... én is azt adtam a szomszédoknak az ecsegi buli előtt...
Csak mostani house trance és elektro zenéket tudok, de azt rengeteget. Az a baj, hogy sok ilyen internetes megosztóportálon a régi zenéket likvidálják, szóval inkább térj át napjaink dizsi zenéire
Most mennem kell, de később leosztalak mint állat...!
Legalább kék lenne.
Illik a cííííp veres csimma a gépedhez is..
És készülődöm a gixerrel egy kis meglepire, de nem akarom elkiabálni és lelőni a poént, de nyárra már meglesz, ha minden jól megy!
Nyáron majd a Dabas bulin tolod ezt a zenét, mi meg Joe-Z papával és még pár elvetemülttel beállunk háttal feléd a gixerekkel és rád dobálunk cafatokban 1 pár dunlop gummát, csak úgy finoman tiltásig tekerve a gépeket...
Szomszédoknak ajánlom buli előtt az 1levél/fő szeduxent... én is azt adtam a szomszédoknak az ecsegi buli előtt...
plusz ebbe nem fér el a lábam.
Valami ilyesmit.
Itt a csimmád is..
Olyan kéne amitől ha odaadom odaadják a csizmát amit kinéztem.
Jaja...Kis Kukkeres Kanyarkovács!
Egy kiscsajt meg felkeresek a nyáron... Kurvajó zenéket csinál! Mint például ezt e:
http://youtu.be/8WElXoNCbPs
Csak ne Forma legyen.
DAF HungaroTruck ajándékjait mikulás alkalmából
azért a suzuki is küldhetet volna valamit