Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azontad, egy pár gumit akarsz cafatokra füstölni. Még a hátsó abroncsot eltudom képzelni, na de az elsőt...
Na....tudtam, hogy egy GYÁVA SZAR VAGY...
Első gummát? neeemértem....
Szia!
Most mennem kell, de később leosztalak mint állat...!
Hát azt megnézem, hoyg lefüstölöd az elsőgumit...
Bazira.
Legalább kék lenne.
Na kész van már az a F@SZ alakú 4-es metró Pu.ci formájú alagúttal te HULLLIGÁÁN? Arról meséljél bammmeg!
A fenéket válogatsz teee.. nem akarásnak nyögés a vége...belemegy a lábad, ha nagyon akarod..
Illik a cííííp veres csimma a gépedhez is..
Na mi van veled te nagyra nőtt ánusznyaló? Meló van, meg közben másik meló keresése és mindez enyhítve nagyon faííín hétvégékkel Zsu-val...
És készülődöm a gixerrel egy kis meglepire, de nem akarom elkiabálni és lelőni a poént, de nyárra már meglesz, ha minden jól megy!
Na Kölyök!

Nyáron majd a Dabas bulin tolod ezt a zenét, mi meg Joe-Z papával és még pár elvetemülttel beállunk háttal feléd a gixerekkel és rád dobálunk cafatokban 1 pár dunlop gummát, csak úgy finoman tiltásig tekerve a gépeket...
Szomszédoknak ajánlom buli előtt az 1levél/fő szeduxent... én is azt adtam a szomszédoknak az ecsegi buli előtt...
Kicsit szolídabbat ha lehetne.
plusz ebbe nem fér el a lábam.
Valami ilyesmit.
Hááát Zoli..gazdag MIKULÁSOD van tőlem...
Itt a csimmád is..
Ez így nem kerek.
Olyan kéne amitől ha odaadom odaadják a csizmát amit kinéztem.
Ehune van Zolikám...
Szia!
Jaja...Kis Kukkeres Kanyarkovács!
Háromszeges nem jó eee?
Csinálom azt, amit élvezek...

Egy kiscsajt meg felkeresek a nyáron... Kurvajó zenéket csinál! Mint például ezt e:

http://youtu.be/8WElXoNCbPs
Na jó egy csizmát ha valaki hozzámvág elfogadom.
Csak ne Forma legyen.
én ma ezt fogadtam :)

DAF HungaroTruck ajándékjait mikulás alkalmából

azért a suzuki is küldhetet volna valamit
Csak mostani house trance és elektro zenéket tudok, de azt rengeteget. Az a baj, hogy sok ilyen internetes megosztóportálon a régi zenéket likvidálják, szóval inkább térj át napjaink dizsi zenéire
Én meg Deák Ferenc és Szent István képével díszített kis téglalap alakú papírcetliket.