Én kőkemény teszt alá vetettem a sajátom! És tényleg vízhatlan, jól tart, csupa jót tudok róla elmondani. De kell majd nyárra versenycsimma...
De kár, hogy elolvadt a hó, kimentem volna ma is végigdriftelni az egész várost. Egész jól megy már, fékeket nem használom, csak a gázzal játszok, és már a lábamat is egyre ritkábban teszem le!
Azsejó.
Felpróbáltam KB 4-5 félét.A Alpin S-MX4-5 től a forma mittoménmilyenen át a TCX-spyke ig egy valaggal.
Sportcsizma felejtős.
Mintha gipszben állnék sehova nem mozog a lábam.
Egyet találtam ami átmenet a sport és a túra közt.
Na az jó is.
Orrkoptatón kívül nincs cserélhető izéje de legalább mozog a lábam és kényelmes.
Bár már tesztelhetném.
Kopik a bánat.
Nekem beleállt a lábamba a lábtartó tépett a bőrön 20 cm-t a talpa srégre gyalultam,nameg középen le is vált picit de kopni nem kopott el.
Nos ez 1,5 év után is hordható de lecseréltem.
Orrkoptatós most lesz először kiváncsi vagyok rá meddig birja.
Komplett cserélem ha kell nem darabokban.
Ha ez sem válik be lekapok egy tehenről bőrt felhúzom azt avval nyomom.
hibátlan :) rosszat nem tudok rá mondani. Ami jó benne hogy elemeket külön-külön lehet cserélni és vásárolni hozzá. Ha kitaposod a belsejét az is van hozzá, talp, koptató stb stb, Szóval elég jó :) csak ajánlani tudom
Az van nekem is!
Én a következő szezont még végignyomom benne év végén lesz 3 éves majd akkor lecserélem...
Amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve ár/érték arányban verhetetlen a piacon....
Majd tavasszal.
Most a pimpelés gyön.
De kár, hogy elolvadt a hó, kimentem volna ma is végigdriftelni az egész várost. Egész jól megy már, fékeket nem használom, csak a gázzal játszok, és már a lábamat is egyre ritkábban teszem le!
Felpróbáltam KB 4-5 félét.A Alpin S-MX4-5 től a forma mittoménmilyenen át a TCX-spyke ig egy valaggal.
Sportcsizma felejtős.
Mintha gipszben állnék sehova nem mozog a lábam.
Egyet találtam ami átmenet a sport és a túra közt.
Na az jó is.
Orrkoptatón kívül nincs cserélhető izéje de legalább mozog a lábam és kényelmes.
Bár már tesztelhetném.
Nekem beleállt a lábamba a lábtartó tépett a bőrön 20 cm-t a talpa srégre gyalultam,nameg középen le is vált picit de kopni nem kopott el.
Nos ez 1,5 év után is hordható de lecseréltem.
Orrkoptatós most lesz először kiváncsi vagyok rá meddig birja.
Komplett cserélem ha kell nem darabokban.
Ha ez sem válik be lekapok egy tehenről bőrt felhúzom azt avval nyomom.
Szóval a csimmád olyasmi, mint a Sidi Vortice? Mármint, hogy ugye mindent tudsz rajta csereberélni.
eli
Ez nagyon tetszik!
http://www.hjc.hu/product_info...
Egyébként még fasza Arai-t vagy Xlite-ot vennék
Tudom hol a helyem.... már egyengetik neked a váltót....
Jól csinálom? Remélem ezért megsimized a buksimat...a kis kopaszt.... garattal.... , !
Meg vagy elégedve vele? Tapasztalatok?
Asszem Suzuki Hollós boltban vettem. lágymányosi hídnál volt a bolt anno.
Csimmád (SupertechR?) hol vetted, ha kérdezhetem?
Joci
Én a következő szezont még végignyomom benne év végén lesz 3 éves majd akkor lecserélem...
Amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve ár/érték arányban verhetetlen a piacon....