Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer rábaszol......
Kép lesz kölyök? Lassan át kéne öltöztetni a gépsárkányt.
Szerelem, vagy durci van?
tudod nem azért írtam, hogy ismét egy regényben írd le azt amit kb 2 sorban is le lehetne... de a rizsa az eddig is jól ment ahogy olvasgattam... de kinek mi jön be...
csak a nagy általánosításod a nőkről mint sofőrökről... érdekes... de hát te mint profi motoros, focista, nőcsábász, dj ... és még sorolhatnám... biztosan jobb vagy mint mi nők
Mi van itt ki megy többet egy évben verseny?
Itt most nem nyerhetek inkább nem nyilatkozom!

Legközelebb kinek nagyobb a f.sza versenyt rendezzetek!
Lájk
Kamionos múltból kikövetkeztve..
ha logikád van tiéd a tudás :)
Vazze... Ki tankol neked?
Megadom kegyekemdöfést.
Márciustól-Októberig 7 hónap alatt beletettem a motorba 23e-ret.
toyotába raktam szeptember óta 20ezret :)

Párszor úgy szálltam át kereszteződésen hogy zörgött.
Téligumival.
Most hétvégén volt az utolsó.
nem cska azzal megyek :)
csatát megnyerted de a háborút nem
Na és kamion nélkül mennyit mész?
Több foglalkozásom van, apám aszonta, több lábon kell élni...
Az ijedtséghez annyit tennék hozzá, hogy téligumival simán megáll mindenféle komplikáció nélkül. Éppen ezért hajtottam be a kereszteződésbe, mert bíztam a gumijaiban. Ugye KRESZ, bizalmi elv, vagy mi...
Azé tesevagizz azé mer kamionos vagy.
Amúgy neked van igazad faszé kell így jasszkarizni.
Amúgy énnyertem 300e Km csak pest megyében.És jusztis énvagyok az öregebb
Dórinak igaza van. Nem kell vagizni. Reflexből jó hogy megijed.
Bazze te regényt írsz egy 50es robogóról és 5km-ről mint ha egy hayabusaval mennél olaszországba olyan szöveg környezetel
nem pályát tévesztettél ? logisztika helyett nem hogy írónak mennél

60.000 5év alatt azért nem olyan sok ám :)
nekem havi 8-10ezer km megvan 2008 óta (télen ez olyan 4-6ra csökken)
Na akkor is, tisztázzuk:
1. A főútra való kilépéskor ellenőriztem a forgalmat, mivel a nő igen messze volt még a kérdéses kereszteződéskor, így úgy ítéltem meg, hogy kihajthatok úgy, hogy a nő valószínűleg nem hajt gyorsan, ergo a nagy távolságot nem teszi meg olyan rövid idő alatt, hogy az baleset-veszélyhez vezetne.
Megtudom neked mutatni a kereszteződést, győződj meg róla a saját szemeddel.
2. Ha elüt, az se baj. Hiába padlózta volna le a gázt, a sebesség nagyon minimálisan emelkedett volna. A fékezés okozta sokk a nyári gumik miatt alakulhatott ki nála, magam is észrevettem, hogy a megforgás pillanatától számolva nem csökkent a sebessége. Nyilván nekem kellett ilyenkor lépni, két megoldás kínálkozott fel: a) mivel rajtunk kívül forgalommentes volt az út, akkor az út átellenben levő oldalára motorozok, és megvárom, míg a hölgy elporoszkál mellettem; b) megforgatom a gépet az eredeti irányba, és a lehető legtöbb tapadást előhozva felveszem az autó sebességét. Utóbbit választottam.
2. Ha elbasz, leszarom. Ha menthetetlen a helyzet, akkor vagy félreugrok, vagy ráugrok a motorháztetőre. A marha sok ruha tompított volna az esésemen, persze a kötelező védelmi felszerelések is rajtam voltak. Ha a motor, vagy az autó sérül, akkor írunk papírt, és jóéjszakát.

A kórházi eset lehetősége - teljes mellszélességgel ki merem jelenteni - kizárva. Nem hajtok ki közeli autó elé, satöbbi. Talán ennek köszönhető, hogy 5 év alatt lenyomtam 60 000 kilómétert balesetmentesen, plusz az autóval megtett távolságok is idesorolandóak.
Fain lesz..
Én hozom a bézbólütőt (puha és finom kivitelben) valamint néhány köbméter vazelint....
Azt csökkentjük az egymás közti súrlódásokat!
Íme a felszerelés :
Hát igen ezek a nők már csak ilyen hülyék, hogy a féket ész nélkül tapossák amikor keresztbe csúszkál előttük az úton egy ilyen ... gyerek mint te... valóban hülyék h fékeznek... nem tom mit szolnál ha nem "magukat összefosva" nyomnák a féket hanem inkább a gázra lépnének ... bár ha te azt jobban élveznéd, hogy kórházban töltsd a napjaidat az már a te agybajod...
Elébb meg köll nyalnod!Minden ordnung dolgozom egész nap,tele vagyok lóvéval,de kicsi a farkam ezért nem kellek senkinek!Hacsak te....
Vagy Pista bá....?
Szia!
Kirojtozta a menetszél a gallérját...a kis csimpokómnak
Azé' megvagyok....itt a hideg, pislogok mint a melegszar az aszfalton, legalább a motor pihen, már úgyis tele van a fasza velem!
Veled miújág kicsi pingált fatörzstortám? hogy zabáljam meg a mamutfenyőtörzs átmérőjű vádlid!
Remélem jól írták le a nevem!
Haahahahahahahahahahahah!
Nem kellett volna, de azért köszi!