Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az átírás költségét biztosan elengedi amúgy kb 50 ezret biztos enged!
Válság van nehéz motort eladni!
üdv!
nincs valakinek olcsón SRAD üléspúpja?
köszi
köszi a választ!

nagyon cimbitől venném, aztán én meg nem vagyok az a cigánykodós típus , egy próbát megér azért...
Eladó Suzuki logos, GSXR feliratos tankpadok:
http://www.agomotors.hu/websho...
+36 30 830 1660
jósi téma:) nyugodtan
Ha jó a gép megveheted, de ha kp-val mész biztos tudsz alkudni még valamennyit...

Ajánlott kategória
Kérdezhet engem is, nekem ez már a második
haliho! irtam már a 600-as SRAD kuplungos bajárol, megcsinálta a szerelö, kipattant a kuplungm, egy fogaskerék eltört a kuplungkosár alatt de tegnap elött este hazahoztam, merthogy jo
ma mentem vele kb 60-70 km-t egész nap, erre a szomszéd faluban megint megcsinálta, behuztam a kuplungot, majd kipattant a bowden a helyéröl, tehát fent minden rendben, a blokkban oldodik szét
a szerelö azt mondta h van egy tányérrugo ami(n) tulugrik és az csinálja ezt...
valaki tud segiteni h hogy lehet megbizhato állapotba hozni? még nem tudom, hogy hozom haza 10 km-röl a motort, haveromék garázsában pihen, de az nem állapot h pár km után széthullik...
Megéri.

A K7-es 600-asokról bővebben szobamotoros kollégát kérdezd. Már nincs messze szerintem a kilóméterszámlálója a 100 000. kilómétertől.
Nekem meg a számod
sziasztok, kéne egy vélemény a k7-es szériáról.megbízható, vannak esetleg tipikus bajai?

1.2M-ért hozzá tudnék jutni egy tutira nem pályázott darabhoz, 18.000km-mel (2007.év végi gyártás), megéri?
Csáó!
Kellene nekem egy fórumpóló. Részleteket hol tudunk beszélni? várom válaszod
áááÁ srákok. Gixer Forever D::D
így van!

De azért idén még betervezünk egy évzáró bögrézést biztosan!

Jövőre meg nagy tervek vannak, sok-sok pályázás meg márkakupába is befigyelünk sztem
Na akkor majd jövőre....
Én már elraktam a gépet!
Nem akarom kísérteni a szezonvégét, nehogy úgy járjak mint 2 éve
Kollégák... süt a nap, megyünk valamerre veretni?
Tökös elfelejtetted,hogy az esőmenő a Vermeulen?!

Nekünk még csak tanulni kell a nagy mestertől!
Ja.
Simán fékre kibaszta az elejét.Nem kellett sok.KB 4 KM/h.
Tényleg eltanyáltál?
Vigyázz magadra Öregúr!
Az elmúlt évek tapasztalatai generálják bennem a helyes megérzéseket...
Új minták vannak az oldalon, illetve a hidegebb időre gondolva, már pulcsiban is magadon lehet kedvenced:

www.motoros-polo.hu
Eladó Suzuki logos, GSXR feliratos tankpadok:
Vallási okokból vagy mi a fene?