Nem tudom de most vagy az én motorom szar és a tietek jó vagy fordítva de nekem eddig 3 különböző olaj volt benne és sem a váltó sem a hangja nem változott egyszerűen jó a váltó nem akad meg nem ragad meg amiket szoktak írni és a motor hangja is jó nem csörög meg zörög nekem jó így ez versenymotor nem egy safhauzen
Nézd... 30 000 kilóméteren kereszttül használtam kétütemű Castrolt, mikor átváltottam az akkori Mol Speed 2T-re. A különbség csupán annyi a két olaj között, hogy a MOL-lal akár 45 kilómétert is lefutott a motor nyélgázon, ha úgy kellett hajtani. Ráadásul a Castrolt 500, a MOL-t 1 000 kilóméterenként kellett utántölteni.
A Szüzike váltója meg folyton csattogott tőle. A Fuchs óta semmi mást nem lehet hallani, csak a gyönyörű sornégyes duruzsolást.
Lehet, hogy neked több a tapasztalatod, ezt elismerem, mindenesetre én most már kitartok a Fuksz, meg a MOL mellett. Bevált olajak nálam.
Szia!
A Castrol akkor is jó, hidd el.....
Bár neked ebben biztos nagyobb a tapasztalatod....
A lényeg a pontos olajcsere, és a szakszerű motorhasználat!
Nekem volt castrol, és motul is a gépben, de az egyiktől a váltó, a másiktól a motor járása lett jobb, majd keverem a kettőt, és akkor lesz tökéletes minden!
Szerintem látszik is.
A csaj tudja kibe kell kapaszkodni....
De remélem nincs köztetek semmi, és nem is volt!
Merugye csakis a motor.....
És a disznó szemek is rendben vannak!
A Szüzike váltója meg folyton csattogott tőle. A Fuchs óta semmi mást nem lehet hallani, csak a gyönyörű sornégyes duruzsolást.
Lehet, hogy neked több a tapasztalatod, ezt elismerem, mindenesetre én most már kitartok a Fuksz, meg a MOL mellett. Bevált olajak nálam.
A Castrol akkor is jó, hidd el.....
Bár neked ebben biztos nagyobb a tapasztalatod....
A lényeg a pontos olajcsere, és a szakszerű motorhasználat!
Nekem volt castrol, és motul is a gépben, de az egyiktől a váltó, a másiktól a motor járása lett jobb, majd keverem a kettőt, és akkor lesz tökéletes minden!
Hát nem tudtad, hogy Krikett még szűz?
Nem kellene ennyire rémült arcot vágnod, ha nő van a közeledben!
Gondolkodni csak lazán, nehogy bevérezzen a szemed!
Sajnos te vagy a balfasz!