Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen csúnya vagy közelről!
Nesze!
Sporttársak!
Jól bizony!
Szerintem látszik is.
Kik ezek a diáklányok?
Igazi varacskos vaddisznószemek...
A csaj tudja kibe kell kapaszkodni....
De remélem nincs köztetek semmi, és nem is volt!
Merugye csakis a motor.....
a kis hamisak
Nem tom!Mindig titkolóznak!Utána meg nem tudod őket lerázni!
Akkor megnyugodtam Csibém!
Jaja... minőségi!
És a disznó szemek is rendben vannak!
lehet választani vagy már foglaltak
Nem tudom de most vagy az én motorom szar és a tietek jó vagy fordítva de nekem eddig 3 különböző olaj volt benne és sem a váltó sem a hangja nem változott egyszerűen jó a váltó nem akad meg nem ragad meg amiket szoktak írni és a motor hangja is jó nem csörög meg zörög nekem jó így ez versenymotor nem egy safhauzen
Máminthogy hátulról nem Buzikám?
Ez jobb?
Arra szerettem volna rávilágítani, hogy a Castrol sem a kétüteműnél, sem a négyüteműnél nem vált be.
Tőőőlem....csak nem tudom, hogy jön ide a 2 ütemű olajzás.
Nézd... 30 000 kilóméteren kereszttül használtam kétütemű Castrolt, mikor átváltottam az akkori Mol Speed 2T-re. A különbség csupán annyi a két olaj között, hogy a MOL-lal akár 45 kilómétert is lefutott a motor nyélgázon, ha úgy kellett hajtani. Ráadásul a Castrolt 500, a MOL-t 1 000 kilóméterenként kellett utántölteni.

A Szüzike váltója meg folyton csattogott tőle. A Fuchs óta semmi mást nem lehet hallani, csak a gyönyörű sornégyes duruzsolást.

Lehet, hogy neked több a tapasztalatod, ezt elismerem, mindenesetre én most már kitartok a Fuksz, meg a MOL mellett. Bevált olajak nálam.
Veled akar malackodni...
Jaja.. a kis malac szemeinek ártatlan csillogásából gondolhattam volna...
Szia!
A Castrol akkor is jó, hidd el.....
Bár neked ebben biztos nagyobb a tapasztalatod....
A lényeg a pontos olajcsere, és a szakszerű motorhasználat!
Nekem volt castrol, és motul is a gépben, de az egyiktől a váltó, a másiktól a motor járása lett jobb, majd keverem a kettőt, és akkor lesz tökéletes minden!
Csáó!
Hát nem tudtad, hogy Krikett még szűz?
Szia!
Nem kellene ennyire rémült arcot vágnod, ha nő van a közeledben!
Ja jó a XADO, de abból is a 20W-80 -as a jó, a XADO-MAZO típusú!
Gondolkodni csak lazán, nehogy bevérezzen a szemed!
Szia!
Sajnos te vagy a balfasz!