Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kíméltem és sajnos ez lett a veszte a szerkezetnek.....
Most mit szarozol te kocsog?
Mert olyan vagy mint a szar!
Megvan a diagnózis a motoromra.....
Cserélni kell az egész kuplung részt a lamellák kopáshatáron vannak de azt mondja a szerelőm, hogy rendesen odavan az egész cucc....
Le lett rendelve az alkatrész 43 pénz.

Jövő héten lesz kész addig ülhetek az autóban.
Jó ringezést srácok, mivel ma nem megyek remélhetőleg senki nem fog elesni
Köszönöm rola636!

Már sokkal jobban vagyok...
Pedig én 4 hónapja nem estem pofára.
Kész csoda.
húúú nem vagytok srácok formában mostanában ahogy látom ,vigyázzatok magatokra!

doctronak meg jobbulást
Gondoljátok csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó!
Nem...., a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez Ellened is van. Tehát VIGYÁZZ!

Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, amikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs "motorbaleset". Csak te vagy, s a motor és a világrend....

...NAGYON VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!...
Elcsúsztál a Suzukiddal?
Eladó sérült jobbos GSX-R tükör , az index bura ki van törve + egy-két karcolás! T:06/309043541
Még azé nem... készülnek a bronzmeccsre!
Hajrá Uruguay!
Szia!
Remélem eltaknyolsz kicsi buzivirágom!
A saját lábaidban, még mielőtt felszállsz a motorra természetesen!
semmiről nem tudok semmit, és különben is én sosem iszoooom.... Amúgy te honnan tudod? ott sem voltál! szerintem....
Hátha fórumos a srác, Vasárnap délutáni kép róla
Kölyök
Xavi is össze csomagolt.
Torres szemetet szed, indulnak haza ők is!
Elég masszív töltögetések mennek itt ahogy hallom, valamikor Mi is benevezhetünk hozzájuk.
Ha már zenélünk
Még mindig............
http://youtu.be/-zwlq4Bv4SM
Inkábba kedvenc nótád nyomasd!
Szaasz te kontár autóbontó! Itt a link, amit még szombat reggel ígértem zenei téren..... amikor valaki érti a szakmáját..... ;)

Amúgy van egy korty jägered?
Gyorskezű kupa van
Helyes!
Fejben kellene először összerakni - nekem is - a történetet, mindjárt más lenne az egész.

vazzzee de qrva okosakat írok, nincs itt valami gsx-r nobel díj
Haver most mondta, hogy ha előbb szóűlok, olyan MZ-t katunk volna 50-ért, amin enni lehetne.
Most szól haverjának, hogy szerezzen egy másikat, olcsóbban!

Mozgatom a szálakat, több vasat tartok tűzben!
Azt majd akkor Kölyök ha indulunk a Balassagyarmati bulin....
Végy egy MZ-t...