Neked pedig külön szeretném megköszönni a külfödi érdeklődést és lebonyolítás segítséget.
Hálás köszönet TE FOSPUSKA!
Kelleni fog a cucc szerintem 100%, de azért holnap majd felhívlak és megbeszéljük a részleteket...
Ma már motoroztam srácok...
Igaz csak utasként Gixxerpei mögött, de állati jó volt újra menni, és kész csoda, hogy egyik napról a másikra így rendbejöttem, hogy gond nélkül betudtam öltözni bőrbe és fel tudtam ülni a motorra!
2 napja még fingani is alig tudtam és mozogni...
Ma délután a ringen megengedtem ddt500-nak, hogy bebasszon egyet az etetőmbe, mivel most nekem már úgyis mindegy.... ...rosszabbul nem fogok kinézni....
Nagyon jó fej a srác és jókat dumáltunk amég be nem fosott egy esőfelhő láttán és hazaiszkolt azzal a gyenge ződcségggel!
Tutis...bocsesz, de mi is hamarabb hazaindultunk Petivel, mert már szemerkélt az a genny eső....így is eláztunk...
Majd csütörtökön, akkor küldöm a kárjelentést...
Jó volt ez a mai nap így motorozva, remélem az én gépem is kész lesz mihamarabb...
Kriki, Péter, Tomi, Szobabringa és Speed Barátom majd segítenek az összetákolásban...
Inkább be..sok a sok kanyartól.
Látnád bigm kollégát.Már kiflivé hajlította az ezres fékkarját.Ő még egyenesben is lapon megy.Én csak a futottak még kategória vok.De fejlődöm.
az ugy nemjo:D mert általába nem veszem fel ha motorozok és hétévégn általába midnig igyvan. dobok egy számot csörgess meg pls és akkor majd egyeztetünk időbe
Na vájjá beizzítom a kémprogijaimat..........................Megvan..................Pécsi
topik.
Nyomunk egy sajtot meg mellé valamit.Ha dobod mailben a számod rádszólok ha odaértünk.....................valahová.
nemazé. de ott nem oylan a sajt mint máshol. de vannak ott még egyéb dolgok is... majd megmutatom. kopasszal majd beszélünk egy fasza utvonalat. ő melyik tipikba van?
hát figy. vasárnap éns ztem ugyis pihenő és orfű között fogok ingázni. de majd cserélünk egy számot és akkor ütközünk. spórolsz két liter benzint és eszel egy kurva finom rántottsajtot. mitszolsz hozzá?:D
Aki bármi alkatrészt tud az írjon...
Speed!
Láttam az MSN-en lévő kinti írásodat....HÁLÁS KÖSZÖNET ÉRTE... NAGYON NAGY VAGY KÖLYÖK!
A kisbiciklid meg összerakjuk!
Neked pedig külön szeretném megköszönni a külfödi érdeklődést és lebonyolítás segítséget.
Hálás köszönet TE FOSPUSKA!
Kelleni fog a cucc szerintem 100%, de azért holnap majd felhívlak és megbeszéljük a részleteket...
Ma már motoroztam srácok...
Igaz csak utasként Gixxerpei mögött, de állati jó volt újra menni, és kész csoda, hogy egyik napról a másikra így rendbejöttem, hogy gond nélkül betudtam öltözni bőrbe és fel tudtam ülni a motorra!
2 napja még fingani is alig tudtam és mozogni...
Ma délután a ringen megengedtem ddt500-nak, hogy bebasszon egyet az etetőmbe, mivel most nekem már úgyis mindegy.... ...rosszabbul nem fogok kinézni....
Nagyon jó fej a srác és jókat dumáltunk amég be nem fosott egy esőfelhő láttán és hazaiszkolt azzal a gyenge ződcségggel!
Tutis...bocsesz, de mi is hamarabb hazaindultunk Petivel, mert már szemerkélt az a genny eső....így is eláztunk...
Majd csütörtökön, akkor küldöm a kárjelentést...
Jó volt ez a mai nap így motorozva, remélem az én gépem is kész lesz mihamarabb...
Kriki, Péter, Tomi, Szobabringa és Speed Barátom majd segítenek az összetákolásban...
Látnád bigm kollégát.Már kiflivé hajlította az ezres fékkarját.Ő még egyenesben is lapon megy.Én csak a futottak még kategória vok.De fejlődöm.
topik.
Nyomunk egy sajtot meg mellé valamit.Ha dobod mailben a számod rádszólok ha odaértünk.....................valahová.
De gyere.Hogy mikorra érünk oda azt csak a jóisten tudja.Ha nem esek pofára ott leszek.Ha igen akkor is.