Indulási idő van a többit passz.Mivel még életemben nem voltam pécsen így megyek a többi után.Bár pécsre lehet be sem megyünk mondtak valami überbrutál Örrfűi utat.
Kopasz kolléga is pécsi lehet vele kell kooperálni.
Én is hétfőn beszereztem minden hiányzó ruhadarabot, és meg kell mondjam, sokkal nagyobb a biztonságérzetem! Persze ettől nem megyek másképpen mint eddig! Mindenkit hazavárnak!
Na én megfutottam a szokásos 2:05-et. Elég jó volt bár a célrarával vannak gondjaim. Utcai csoportban mentem, mert volt pár zápor ami nem tetszett. Aztán kint maradtam merszesekkel. Összehaverkodtam pár topiclakóval. Doctor-t jól megcsaptam amiért a múltkor beszólt. De a gixxerpetiben lelki társa leltem. Meg is kértem a kezét. Még gondolkodik rajta. Fél nyolcig talán megúszták eső nélkül. Én 7-kor eljöttem a nagy felhők miatt de itt Solymáron fossá áztam.
A szar az nagyon jó dolog! Én például roppant mód tudok örülni neki, mikor kipaszíroztam magamból, és az utána beköszönő pozitív érzések megrohannak!
Majdnem olyan jó mint motorozni!
Az álmom, hogy egyszer majd egyszerre csináljam mindkettőt! Már egy párszor majnem összejött
Bocs, nem akartalak "lekezdőzni"
Lehet, inkább csak magamra gondoltam a tanulással
Amúgy van valakinek olyan tapasztalata a szívlámpással, amit jó még most az elején megfogadnom? Most jön egy nagy szervíz, a múlt héten kb. 1300 km-t mentem (tünk asszonnyal) vele
Kopasz
Kopasz kolléga is pécsi lehet vele kell kooperálni.
Vagyis Mecsek.
Túrázni nem akarsz?
Mennyi lett ma az új időd?
Majdnem olyan jó mint motorozni!
Az álmom, hogy egyszer majd egyszerre csináljam mindkettőt! Már egy párszor majnem összejött
Bocs, nem akartalak "lekezdőzni"
Lehet, inkább csak magamra gondoltam a tanulással
Amúgy van valakinek olyan tapasztalata a szívlámpással, amit jó még most az elején megfogadnom? Most jön egy nagy szervíz, a múlt héten kb. 1300 km-t mentem (tünk asszonnyal) vele
Remélem nem tartós!