Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na és hajlandó vagy összefutni velem?:D kiváncsi vagyok már a nagy fórumlakó Zoltánra
Vasárnap.Jóhogynem ma.
de holnap?:D vagy mikor,
Mátrának én annyira nem sok ott a sportmotoros vagánycsávó.
M1-M7 8:20 a 6-oson Tamásiig.Utána passz.

Kopasz
Egy Mátrának jobban örültem volna, arra még nem jártam motorral!
melyik kopasz? énis az orfű pihenő témát akartam mutatni pihenőn egy rántottsajtal. mi az indulási idő?
Amúgymeg most szólok.Két hete mentünk volna de özönvíz volt.
Indulási idő van a többit passz.Mivel még életemben nem voltam pécsen így megyek a többi után.Bár pécsre lehet be sem megyünk mondtak valami überbrutál Örrfűi utat.
Kopasz kolléga is pécsi lehet vele kell kooperálni.
nemnekem :) mikor jöttök? megmutatom a jó helyeket, meg a legjobb kajáldát
Szóltam nem?
fáken és nekem nem is szólsz?
Nem, még nem.Pécs.
Vagyis Mecsek.
olaszország?
Mi féle túra? Imádok világot látni!
Én is hétfőn beszereztem minden hiányzó ruhadarabot, és meg kell mondjam, sokkal nagyobb a biztonságérzetem! Persze ettől nem megyek másképpen mint eddig! Mindenkit hazavárnak!
Ne is vegyen igaza van.Kényelmetlen, a saját bőre meg ingyen kinő.

Túrázni nem akarsz?
Egyik haverom azt mondta tegnap, idézem: Én tudok motorozni, nem esek el, ezért nem veszek bőrruhát!
Na én megfutottam a szokásos 2:05-et. Elég jó volt bár a célrarával vannak gondjaim. Utcai csoportban mentem, mert volt pár zápor ami nem tetszett. Aztán kint maradtam merszesekkel. Összehaverkodtam pár topiclakóval. Doctor-t jól megcsaptam amiért a múltkor beszólt. De a gixxerpetiben lelki társa leltem. Meg is kértem a kezét. Még gondolkodik rajta. Fél nyolcig talán megúszták eső nélkül. Én 7-kor eljöttem a nagy felhők miatt de itt Solymáron fossá áztam.
Te senki te szar te......
Mennyi lett ma az új időd?
Nem hála az égnek, csak vettem ezt a tükröt mert kellet az indexbura. És most tovább adnám hátha kell valakinek.
A szar az nagyon jó dolog! Én például roppant mód tudok örülni neki, mikor kipaszíroztam magamból, és az utána beköszönő pozitív érzések megrohannak!
Majdnem olyan jó mint motorozni!
Az álmom, hogy egyszer majd egyszerre csináljam mindkettőt! Már egy párszor majnem összejött
Doctor!

Bocs, nem akartalak "lekezdőzni"
Lehet, inkább csak magamra gondoltam a tanulással

Amúgy van valakinek olyan tapasztalata a szívlámpással, amit jó még most az elején megfogadnom? Most jön egy nagy szervíz, a múlt héten kb. 1300 km-t mentem (tünk asszonnyal) vele
Bazz! te tényleg a fejedre estél!
Remélem nem tartós!