Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mellényt?
Jössz Te is búvárkodni?
Akkor meg...........
Rendes vagy Zótán!
Jaja...nem gondolod,hogy Sopronba hagogy a mocit két hétre?
Hülye vagy ember!
Lesz kipufogóm is...2 napig nem lesz mocim,akkor ne gyere!
Asszem akkor nemmek Dabas felé.Bár mikor a régi nulláson csühögök mindíg integetek a Dabas táblának.
Klasz cimboráid vannak Kölyök!
Doki!

Milyen cuccok kellenek, ami a védelmet illeti? Kesztyű, meg csimma?
Mert van egy srác, aki olcsóbban hozza külföldről a cuccokat. Én is csak tőle fogok rendelni, egy Alpinestars mellényt, tele protival.
Jah, még drogot szívott, el is fogták a zsaruk, de valami gyenge szar volt, így megmenekült. Jogsiját azé bevonták félévre.
hát akkor juli 23 tól aug 9 ig...:D otorral leszel?
Abból tudnék párszor tankolni
Kovács Krisztián, beceneve: Koszos, meg Buké.
inkább vonatoznék:D
Hallod sala--inkább arról regélj mikor jössz Ajkára!?
Júli 23-aug 9-ig otthon leszek,mert leállás lesz cégnél!

Ha jössz megmutatom,hogy kell köszönni a rendőröknek!
http://youtu.be/r2DYm0kvr3U
Ki ez a srác?
Csak hogy elkerüljem.
Októberig. Mondtam, hogy motorshow-ra kiviszem a gépsast
Aznap belenyomok valamennyi kilómétert, elugrok Balcsira, meg haza a Gixxerrel, aztán kakukk.
Fog a faszom autóba ülni, meghalni nem akarok... Ebből leszűrhető az illető gyerek vezetési képessége. Bicikliúton vezet, kanyarokat benézi, 60-nál előzés előtt nem akar visszatolni egyet, mert az már árt a motornak, effélék... Inkább basszon meg a rendőr, minthogy mellette üljek.
Ja azt én is.Ujraélesztem a robcsit.Öcsi örömére.Indul a tej-kenyér járat.
Van 50-es henger,16-os karbi,sito plus sportkémény.Vááááááá.
Még hibádzik egy féktárcsa a kipuff nem passzol és a karbit át kell alakítani kézire de miel motorwellről bugásztam passz hogy fog menni. deezek is meglesznek.
inkább vasárnap ygere erre. és mivan a szeptemberig nem motorozok dumával?
Én értem, hogy nem olyan rég motorozol, meg hasonlók. Minden tiszteletem a tiéd, hiszen inkább egy fokkal lassabban hajtasz, minthogy tuti legyen a baj. Nem szállsz el magadtól. A sok forrófejű fiatal, köztük én is, sokat tanulhatunk tőled.
Ennek örömére szombaton feldübörögtetem a masinámat...
tuti hogy csak játsza itt az ártatlant. hétvégén meg majd a hazai páláymon lebüntet. najó azé nem:D de tutti hogy jól vezeti a betonkeverőt
Van bennem.Csak az egészséges életösztön elnyomja.
Magyarán alakulok min t pupos gyerek a prés alatt.Tavaly nyáron még feltartottam az autókat.Most ők tartanak fel engem.
Bár a régen motorozó emberkéket nem érem utol.De ami késik az lassan jön.
Legyen már egy kis önbizalmad, Zoli! De kajakra. Nem motorozhatsz olyan rosszul, mint hinnéd Írod itt a próbálom szavakat... Egy egészséges önbizalom azért legyen benned maestro!
Valszeg én is az vok mérges me nem teccik.De e van.Életemben nem mentem nagy géppel 2008 szeptembere előtt.Sőt a váltó is kimaradt addig.Utána is csak a tanulógéppel.Vizsga eltolódott kövi márciusra.Na azóta próbálom terelgetni jól-rosszul.
Az "év labdái"

http://evlabdaja.sporthirado.h...

Tessék megnézni fiúk!
hát ez is egy variáció. bár nekem nem jön be a Beton-metál festés:D
Nöm.Ő horpadt és kék.Én szürkésporos és mérges.
:D és utánna szép zöldek lesztek: