Milyen cuccok kellenek, ami a védelmet illeti? Kesztyű, meg csimma?
Mert van egy srác, aki olcsóbban hozza külföldről a cuccokat. Én is csak tőle fogok rendelni, egy Alpinestars mellényt, tele protival.
Októberig. Mondtam, hogy motorshow-ra kiviszem a gépsast
Aznap belenyomok valamennyi kilómétert, elugrok Balcsira, meg haza a Gixxerrel, aztán kakukk.
Fog a faszom autóba ülni, meghalni nem akarok... Ebből leszűrhető az illető gyerek vezetési képessége. Bicikliúton vezet, kanyarokat benézi, 60-nál előzés előtt nem akar visszatolni egyet, mert az már árt a motornak, effélék... Inkább basszon meg a rendőr, minthogy mellette üljek.
Ja azt én is.Ujraélesztem a robcsit.Öcsi örömére.Indul a tej-kenyér járat.
Van 50-es henger,16-os karbi,sito plus sportkémény.Vááááááá.
Még hibádzik egy féktárcsa a kipuff nem passzol és a karbit át kell alakítani kézire de miel motorwellről bugásztam passz hogy fog menni. deezek is meglesznek.
Én értem, hogy nem olyan rég motorozol, meg hasonlók. Minden tiszteletem a tiéd, hiszen inkább egy fokkal lassabban hajtasz, minthogy tuti legyen a baj. Nem szállsz el magadtól. A sok forrófejű fiatal, köztük én is, sokat tanulhatunk tőled.
Ennek örömére szombaton feldübörögtetem a masinámat...
Van bennem.Csak az egészséges életösztön elnyomja.
Magyarán alakulok min t pupos gyerek a prés alatt.Tavaly nyáron még feltartottam az autókat.Most ők tartanak fel engem.
Bár a régen motorozó emberkéket nem érem utol.De ami késik az lassan jön.
Legyen már egy kis önbizalmad, Zoli! De kajakra. Nem motorozhatsz olyan rosszul, mint hinnéd Írod itt a próbálom szavakat... Egy egészséges önbizalom azért legyen benned maestro!
Valszeg én is az vok mérges me nem teccik.De e van.Életemben nem mentem nagy géppel 2008 szeptembere előtt.Sőt a váltó is kimaradt addig.Utána is csak a tanulógéppel.Vizsga eltolódott kövi márciusra.Na azóta próbálom terelgetni jól-rosszul.
Jössz Te is búvárkodni?
Akkor meg...........