Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Tud valaki valamit a Kalocsai pályáról: Kalóring.hu ?
Ez a reptér lehet betonkockákból?
Ja hogy ezek mindíg megkérdezik.
Olyanok mint az asszonypajtás...Mennyit ittál má'meg...
Annyira nem.Elvont nekem.
Baszd meg, hogy találtak volna hibát, ha születésem óta anitalkesz vagyok?!
Rutinellenőrzés.
Találtak valami hibát vagy továbbengedtek? Hétfőn tőlem is ezt kérdezték ( taxiban utasként... )
Gyerekek, olyat írok, hoyg sírni fogtok a röhögéstől... Ma engem MEGSZONDÁZTATTAK!
Ilyet kérdeznek: Ittál az elmúlt 12 órában valami alkoholt? Mondom a lófaszt, születésem óta nem ittam...
Szerintem a haverja beszívott
is, is. eztet halgatom, szereted-e?
http://youtu.be/xxVqDZcLSyY
Ittá vagy elvonási tünet?
Sziasztok,
nemrég' vettem egy gixxer haccát, de még nem mertem beindítani éshát lenne pár kérdésem a nagy pillanat előtt ( nem akarok nagyon nagy kárt okozni ).
Bele is kezdek a kérdés özönbe...
Nem veszélyes az a széles gumi a kanyarokban? Azé' kérdezem mert egyszer láttam egy csopperes filmet és ott azt mondták hogy nem akarnak gixxer haccá első kereket hátra tenni mert az nagyon durva lenne... Namármost ezen a gixxeren az első kerék elől van, a hátsó gumi meg szélesebb mint az első. Szerintem ha csopperre nem merték hátra tenni az elsőt mert széles, akkor a még szélesebb ( vastagabb ) kerék hátul még durvább. Nemde? De. Na ennyit a gumiról.
A másik fontos kérdés a xenon lámpa lenne. Azt mondták a kereskedésben hogy ez egy limitált darab ( ! ) és kszenonnal van gyárilag szerelve mert különos figyelmet szenteltek a súlycsökkntésre és a xenon sokkal könnyebb mint a sima lámpa. Kérdeztem hogy mi a helyzet a leddel de nem válaszoltak, csak annyit mondtak hogy hüüje vagy led? 2010-ben? ...nem feszegettem tovább a témát...
Nade ennyit a technikáról, már csak két gyakorlati kédésem lenne.
Szerintetek jobban megy mint a simsonom?
A WD-40 mit csinál? Ez valami titkos összetevő amit a fékolajba kell tenni ?
Ja és még egy kérdés: Melyik kútnál lehet keveréket tankolni?
Csaó!
Fuchs Silkolene 5W-40, API SJ vagy SL, Jaso MA2 a te olajad!

Az én gépem abszolút nem ad azóta sem zörejt, csak egészséges sornégyhangot!
Az a pék a Dottóre lesz... Vagyő a pékné?
halgassatok zenét, tanuljatok jómodort.
http://youtu.be/4_N_t7Po0BY
Szia,
tegyél bele motult. Castrol szar, olyat ne tegyél bele.ddt/ szcica lehet savazni.
Szia herevere!
Mivel a többi fasz punnyad, és nem veri a gépet, ezért csak azt tudom ajánlani cserélj benne olajat! Nekem a castroltól szépen járt a váltó bár nekem k7 -em van.
a Motul is jó, de attól csattogósabb lett kicsit, de mivel a faszom is csattog, ezért nem zavar annyira.
Ha nem javul az olajcserével, akkor vidd ki az erdőszélre, és gyújtsd fel a gecibe!
Na szevasz pelyhes!
halii srácok..nemrég énis gixxer gazda lettem :) de van 1kis problémám..kicsit hangos a sebességváltóm..amikor 2esbe váltok recseg,még 3asban is kicsit..többi már nem annyira..szerintetek mi lehet a gond? köszii elöre is
Most került fel az új pályázott garnitúra a motorra , úgy megy mint kés a vajban...legközelebb a krokettsrác is eljöhetne, mert be kellene fedezni a kancabálnámat, amit a kertitóban nevelgetek! ,

A háttér a lényeg...................
Háháháh
Azokon az utakon nőttem fel Töki nekem rajzolod az ívet?
Mi van Tökös?
Kuplung kurváskodik még mindig?

Szentkereszt - Dobikő - Pomáz: felrajzoltam az útvonalat, még meleg lehet most is.
Tanulmányozd.................
Jól teleszartátok a topikot csávók!

Nem tudok menni ringre mert nem lesz kész a motor....
Úgyhogy nem most lesztek k.rvára odabaszva
Kriki BARÁTOM!

Tegnap ez a 2 hitvány genny, már akkor találták ki, hogy megyünk csapatni, amikor már itt ültünk a Plazaban! Amúgy szóltunk volna TE SENKI, TE NULLA, TE LÓFASZJÓSKA....

Megy be hozzád a Majek?
Ha végeztetek, akkor gyertek be a plazaba, most jöttem be a Gixxerrel, mert nemsoká jön a KisSógór a Nővéremmel mozizni...ITT LESZEK MÉG....
Bringa!

Mi KÖSZÖNJÜK neked a teganpi motorozást te gennygóc!
Nagyon jó pina-arc vagy te hallod-ééééé....
Viszonozzuk majd jószándékod és következő Ecsegi bulira kötelező a részvéted...

Bazzzz...a gummád nagyon ott volt tegnap...még nem is láttam ilyet ezt látván tényleg hiszek neked, hogy jó a D211...