Gyerekek, olyat írok, hoyg sírni fogtok a röhögéstől... Ma engem MEGSZONDÁZTATTAK!
Ilyet kérdeznek: Ittál az elmúlt 12 órában valami alkoholt? Mondom a lófaszt, születésem óta nem ittam...
Sziasztok,
nemrég' vettem egy gixxer haccát, de még nem mertem beindítani éshát lenne pár kérdésem a nagy pillanat előtt ( nem akarok nagyon nagy kárt okozni ).
Bele is kezdek a kérdés özönbe...
Nem veszélyes az a széles gumi a kanyarokban? Azé' kérdezem mert egyszer láttam egy csopperes filmet és ott azt mondták hogy nem akarnak gixxer haccá első kereket hátra tenni mert az nagyon durva lenne... Namármost ezen a gixxeren az első kerék elől van, a hátsó gumi meg szélesebb mint az első. Szerintem ha csopperre nem merték hátra tenni az elsőt mert széles, akkor a még szélesebb ( vastagabb ) kerék hátul még durvább. Nemde? De. Na ennyit a gumiról.
A másik fontos kérdés a xenon lámpa lenne. Azt mondták a kereskedésben hogy ez egy limitált darab ( ! ) és kszenonnal van gyárilag szerelve mert különos figyelmet szenteltek a súlycsökkntésre és a xenon sokkal könnyebb mint a sima lámpa. Kérdeztem hogy mi a helyzet a leddel de nem válaszoltak, csak annyit mondtak hogy hüüje vagy led? 2010-ben? ...nem feszegettem tovább a témát...
Nade ennyit a technikáról, már csak két gyakorlati kédésem lenne.
Szerintetek jobban megy mint a simsonom?
A WD-40 mit csinál? Ez valami titkos összetevő amit a fékolajba kell tenni ?
Ja és még egy kérdés: Melyik kútnál lehet keveréket tankolni?
Szia herevere!
Mivel a többi fasz punnyad, és nem veri a gépet, ezért csak azt tudom ajánlani cserélj benne olajat! Nekem a castroltól szépen járt a váltó bár nekem k7 -em van.
a Motul is jó, de attól csattogósabb lett kicsit, de mivel a faszom is csattog, ezért nem zavar annyira.
Ha nem javul az olajcserével, akkor vidd ki az erdőszélre, és gyújtsd fel a gecibe!
Na szevasz pelyhes!
halii srácok..nemrég énis gixxer gazda lettem :) de van 1kis problémám..kicsit hangos a sebességváltóm..amikor 2esbe váltok recseg,még 3asban is kicsit..többi már nem annyira..szerintetek mi lehet a gond? köszii elöre is
Most került fel az új pályázott garnitúra a motorra , úgy megy mint kés a vajban...legközelebb a krokettsrác is eljöhetne, mert be kellene fedezni a kancabálnámat, amit a kertitóban nevelgetek! ,
Tegnap ez a 2 hitvány genny, már akkor találták ki, hogy megyünk csapatni, amikor már itt ültünk a Plazaban! Amúgy szóltunk volna TE SENKI, TE NULLA, TE LÓFASZJÓSKA....
Megy be hozzád a Majek?
Ha végeztetek, akkor gyertek be a plazaba, most jöttem be a Gixxerrel, mert nemsoká jön a KisSógór a Nővéremmel mozizni...ITT LESZEK MÉG....
Mi KÖSZÖNJÜK neked a teganpi motorozást te gennygóc!
Nagyon jó pina-arc vagy te hallod-ééééé....
Viszonozzuk majd jószándékod és következő Ecsegi bulira kötelező a részvéted...
Bazzzz...a gummád nagyon ott volt tegnap...még nem is láttam ilyet ezt látván tényleg hiszek neked, hogy jó a D211...
Ez a reptér lehet betonkockákból?