Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából a sisaknak és a jó szerencsének köszönheted.A ruha a bűrödet óvta meg a dologtól de azt cseszheted ha kitörik a nyakad mert szerencsétlen szögben fogsz árkot.Ugyanez okból valszeg cserélni kell a sisakot is.Még ha nem látszik rajta semmi akkor is.
Leszereled.Polcon nem remeg.
Sziasztok. A tükör remegést lehet valahogy csillapitani?
Óóóhhhh elnézést Uram.....tényleg....
Szeva Bringa!

Köszönöm szépen a felajánlott segítséget és természetesen élni is fogok a lehetőséggel....
Hamarosan jobban leszek és a srácokkal szétkapjuk a gépet Krikinél és akkor partícionáljuk, hogy mit hová és kinek viszünk...
Köszönöm Uram mégegyszer!
Nem baj ,he nem szokik le róla,csak akkor majd ki kell rugdosni a fogait,nehogy megharapja az öreg bajkeverőt!
Bordó szalon(na), aminek árnyékában lehet szivolázni!
Csá!
Nekem pedig úgy adta elő, hogy te intubáltad a nyelestojássoddal, hogy szabaddá tedd a gégéjét, és azon keresztül lélegeztesd!
Mondta, hogy az elején még nem akarta, de mikor ráérzett az ízére, még a kórházban sem akart lecsatlakozni az életmentő csattogós kupakos köldökzsinórról...azt mondta, hogy az árokparti gégéztetős gyorsbeavatkozásod mentette meg az életét!
Kedves krokett! Ezúton is köszönjük, hogy mindannyiunk nevében megtetted ezt doki megmentéséért,csak a felépülés után nehéz lesz róla leszoktatni, hogy már nincs rá szüksége, de ez már rajtad múlik, legfeljebb fizet érte!
A faszával legalább a helyi kóborkutyák jóllaktak!
Eltévesztetted!A hálószobám megnevezése:Bordó Szalon!
Azt nem merte mondani,hogy a farka ott maradt azárokparton!Már szét is hordták a bogarak!
Sziasztok!

Kormánysúlyt nem tudjátok, hol tudnék beszerezni K6 1000-esre?

előre is köszi
A visszapillantó is javítható, csak a kerék kuka, az első sárvédőt is lehet ragasztani...tényleg olcsón megúsztad te kis KANYARVADÁSZ VATTAGIBBON!
A romokat, meg keretezd be és tedd ki a falra, hogy soha ne felejtsd el, amit megtanultál most ezzel a balcsival.
Szia Pöcsös46!
A fejidomot ha akarod összeragasztom neked, ha megvan az összes darabja. (fasza nagyon erős 2 komponensű átlátszó színű anyag) Nem tudom nézted -e a bal oldalidomon is azt ezer darabra törtem, visszamentem a darabjaiért és összeragasztottam, azóta megy így a szerkezet (lassan 2 éve)És elég jó a kinézete.
Ezzel a ragasztóval raktam össze a kettétört visszapillantóm szárát is azóta semmi bajom vele, még egyszer be is csuktam, de nem tört el .
A segítség ingyenes, a ragasztóra vendégem vagy, legfeljebb ha a farkadat a maradék anyaggal a hátad közepére ragaszthatom, az munkadíjnak megteszi!
kicsi mi? bezzeg péntek este visítottál este tőle a vörös szobában, mint egy desznyóóó, amikor szúrják a disznyótorban...
azé vagyunk szerencsések mi páran,akik a kórházban veled lehettünk,mert megtekinthettük a GUCCI alsógatyádban a kis faszodat te kártevő!
csak ránézésre vészes, amit venned kell az új felni és féktárcsa, többi javítható. fel a fejjel, hamar talpraáll a vas.
Amiknek az életemet köszönhetem....
na ezért nem szabad ezeken a ruhákon és felszereléseken spórolni, ha már vesz az ember...
most beigazolódott, hogy a drágább cumó nem csak abban különbözik, hogy csilli-villi....
Köszönöm kerord!
Én is így látom a dolgot, de attól függetlenül megszakad a szívem, ha végignézem a képeket a Gixerről...
De tényleg az a lényeg, hogy élek...főleg azok után, hogy tegnap Petivel és Tomival kint voltunk a helyszínen....
Nekem is inkább aludnom kéna,mert 3 napig ittam!
Köszönöm TE SENKI, TE NULLA, TE LÓFASZJÓSKA Barátom!
Nagyon sok erőt adtatok nekem azzal, hogy ott voltatok velem!
Na és a kórházi száguldozás és "csajozás" sem volt piti...TE ÁLLAT...
ááá basztus most nézem csak...
sajnálom de tudod motort lehet venni mindig de életet nem akármilyen szarul néz ki a motor csak néz a tükörbe és mond jol van de élek ..kitartás egy kettöre rendbe jön a kicsike gixer...:)
Egyre jobban...
Bár ma még úgy érzem maradhattam volna otthon pihizni...
Szeretünk kiscsávó!az erő legyen veled!
Na hogy vagy Buzikám?