Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

feltornázni...
Szeva Bringa és Gixxerpeti!

Mákotok van, hogy tegnap nem voltam netközelbe és nem tudtam a hülye vagizásotokra reagálni....
Végig emögött a két pöcs mögött mentem, mivel nem ismertem a terepet, így nem nagyon mentem előre.....mármint nem útminőségileg, hanem helyileg nem ismertem a terepet...
Szóval ezek már nyélen csapattak előttem, mint állat én meg csak 3/4-ed gázon mögöttük....úgyhogy ennyit a 750-ről.....súlyom 72 kilógramm és ezzel a 600-asom úgy megy, mint ezalatt a hitvány, nulla kozmodiszk alatt a 750....
Amúgy tényleg nagyon jót BASZATTTUNK...

Csak közlöm Tesó, hogy innestől indul a számolás....márpedig az ilyen habszivacs, meg bélgiliszta, meg hasonló vékonyságomra utaló jelzőknek a számolása........ ...télen nekiállok a súlyomat feltprnászni és amikor készen leszek akkor ezeket a CSÚNYA jelzőket előszedem, hogy kik mondták és lesz jajjjjjj nekik....
viszek te senki, te nulla, te lóf@szjóska
Szega Kicsim!

Szedd össze magad, de roham tempóban!
16.00-ra ott leszek a fenevaddal.............

Viszel Neked is műhavat
Hajrá.
meg lenne a heti 2-2500 km az tuti.
Járj melóba vele.
Hátbazz komolyan gondolkodok rajta hogy lecserélem hókefécskét egy hintaszékre...
Asszem neked nem való ez a motorozós téma.
Inkább kötögess.Az megy fotelből éjszaka a Barik Köztöt nézve.
Tréler lesz, ha addig felrak valaki egy vonóhorgot a zautóra. Ha nem lesz vhorog marad a hasonlóval pózolás mert a sajátomat nem találom a pókháló alatt/között.
... "nullásmenő magányos cickányfing"..."kicsi szarráázott bálnafitymám"
Beszarok rajtatok.
Baró!
Már a jáccótéren is egyedül kellett homokoznom annyira hitvány voltam, a kutyák is be akartak temetni a homokkal mint a szarukat, azóta mindent egyedül nyomok Kivétel a tegnapi nap az ünnep volt számomra...
Jaaa...Csak azt akartam írni, hogy megálltam a helyi CBA -nál motorral, és amikor el akartam indulni, a motor indult, de nem aludt ki az olajnyomást jelző led, és a hőfok helyén valami FI kezett el villogni. Ekkor halk pukival beköszönt a gatyeszba egy kis házikolbász, hogy most mi van, de egy újraindítást követően azóta nincs baj a tecnikával.
Valszeg a kopottabb gumi miatt jelzett Fi-t Szerinted kicsi szarráázott bálnafitymám mi lehetett a gond? (az, hogy élve születtem, azt nem fogadom el válasznak.... , )
És az ki a faszt érdekel? Kérte valaki? Kuttyát nem érdekli mennyit mentél (állítólag) azzal a szarral, meg hogy milyen gumi van fent neked és szöveten van-e már....
Itt az a lényeg hogy minél biztonságosabban, a KRESZ szabályokat mindenáron és mindenhol-mindenkor betartva minél kisebb fogyasztással tudj közlekedni te retardált lepkepöcs... Monnyuk úgy mint tegnap te nullásmenő magányos cickányfing
Következő hsz -em a gsxr 600 -ról fog szólni mostmár.....
Igen, de az én tazmánszéklettel mixelt borneói krokodilfos kivonatom a zorrodat is tisztíccsa, valamint kiváló tisztítószer az emelőszem karbantartásához, ami rendelkezik biztonsági adatlappal, CE minősítéssel, valamint felhasználható a motorok élettertamának hatékony csökkentése érdekében, egyben rákkeltő, és irritatív! Alapélelmiszerekbe (tej, kenyér, csipsz, cigi,kóla,vizespárizsi) ízfokozóként, és térfogatnövelőként elfogadott alapanyag, több 10éves onkológiai referenciával! Nálunk a tények beszélnek...... , ,
Az általam ajánlott termékek TÜV minősítettek, világszabadalommal készülnek. Van egy barátom aki pék, Ő kovácsolja a tyúkszemet is és a vonószemet is szumátrai pelikántakonyból, ami a hozzáadott murénahúgytól lesz kiemelkedően ellenálló és tartós....
Végső esetben megemellek a szemednél fogva....na?
A kurvaszádat megelőztél! Én akartam írni! Itt ne legyél már jobb....faszom... ,
Tyúkszemet tudok adni! 2000/pár+áfa Számla nélkül 3000 okosba... Színrefújt, krómozott, szinterezett, és eloxált egyszerre! Le is pippant, és elmosogat van belőle benzines változat is, de most a hibrid a menő!
Miről is kell most hadoválni tulajdonképpen? ,
Tyúkszemet tudok intézni ..... és vonószemet, ami csiszolt, edzett pelikántakonyból készül, rendkívül tartós, kiemelkedően magas szakítószilárdsággal rendelkezik. mindkettő 3000 ojró per deciliter....
Nem tud valaki emelőszemet 8000ért,vagy süllyesztőszemet?Vagy üvegszemet?
Megy a lófaszt megy... Tiszta kráter a pálya!