Mákotok van, hogy tegnap nem voltam netközelbe és nem tudtam a hülye vagizásotokra reagálni....
Végig emögött a két pöcs mögött mentem, mivel nem ismertem a terepet, így nem nagyon mentem előre.....mármint nem útminőségileg, hanem helyileg nem ismertem a terepet...
Szóval ezek már nyélen csapattak előttem, mint állat én meg csak 3/4-ed gázon mögöttük....úgyhogy ennyit a 750-ről.....súlyom 72 kilógramm és ezzel a 600-asom úgy megy, mint ezalatt a hitvány, nulla kozmodiszk alatt a 750....
Amúgy tényleg nagyon jót BASZATTTUNK...
Csak közlöm Tesó, hogy innestől indul a számolás....márpedig az ilyen habszivacs, meg bélgiliszta, meg hasonló vékonyságomra utaló jelzőknek a számolása........ ...télen nekiállok a súlyomat feltprnászni és amikor készen leszek akkor ezeket a CSÚNYA jelzőket előszedem, hogy kik mondták és lesz jajjjjjj nekik....
Tréler lesz, ha addig felrak valaki egy vonóhorgot a zautóra. Ha nem lesz vhorog marad a hasonlóval pózolás mert a sajátomat nem találom a pókháló alatt/között.
Már a jáccótéren is egyedül kellett homokoznom annyira hitvány voltam, a kutyák is be akartak temetni a homokkal mint a szarukat, azóta mindent egyedül nyomok Kivétel a tegnapi nap az ünnep volt számomra...
Jaaa...Csak azt akartam írni, hogy megálltam a helyi CBA -nál motorral, és amikor el akartam indulni, a motor indult, de nem aludt ki az olajnyomást jelző led, és a hőfok helyén valami FI kezett el villogni. Ekkor halk pukival beköszönt a gatyeszba egy kis házikolbász, hogy most mi van, de egy újraindítást követően azóta nincs baj a tecnikával.
Valszeg a kopottabb gumi miatt jelzett Fi-t Szerinted kicsi szarráázott bálnafitymám mi lehetett a gond? (az, hogy élve születtem, azt nem fogadom el válasznak.... , )
És az ki a faszt érdekel? Kérte valaki? Kuttyát nem érdekli mennyit mentél (állítólag) azzal a szarral, meg hogy milyen gumi van fent neked és szöveten van-e már....
Itt az a lényeg hogy minél biztonságosabban, a KRESZ szabályokat mindenáron és mindenhol-mindenkor betartva minél kisebb fogyasztással tudj közlekedni te retardált lepkepöcs... Monnyuk úgy mint tegnap te nullásmenő magányos cickányfing
Igen, de az én tazmánszéklettel mixelt borneói krokodilfos kivonatom a zorrodat is tisztíccsa, valamint kiváló tisztítószer az emelőszem karbantartásához, ami rendelkezik biztonsági adatlappal, CE minősítéssel, valamint felhasználható a motorok élettertamának hatékony csökkentése érdekében, egyben rákkeltő, és irritatív! Alapélelmiszerekbe (tej, kenyér, csipsz, cigi,kóla,vizespárizsi) ízfokozóként, és térfogatnövelőként elfogadott alapanyag, több 10éves onkológiai referenciával! Nálunk a tények beszélnek...... , ,
Az általam ajánlott termékek TÜV minősítettek, világszabadalommal készülnek. Van egy barátom aki pék, Ő kovácsolja a tyúkszemet is és a vonószemet is szumátrai pelikántakonyból, ami a hozzáadott murénahúgytól lesz kiemelkedően ellenálló és tartós....
Tyúkszemet tudok adni! 2000/pár+áfa Számla nélkül 3000 okosba... Színrefújt, krómozott, szinterezett, és eloxált egyszerre! Le is pippant, és elmosogat van belőle benzines változat is, de most a hibrid a menő!
Miről is kell most hadoválni tulajdonképpen? ,
Tyúkszemet tudok intézni ..... és vonószemet, ami csiszolt, edzett pelikántakonyból készül, rendkívül tartós, kiemelkedően magas szakítószilárdsággal rendelkezik. mindkettő 3000 ojró per deciliter....
Mákotok van, hogy tegnap nem voltam netközelbe és nem tudtam a hülye vagizásotokra reagálni....
Végig emögött a két pöcs mögött mentem, mivel nem ismertem a terepet, így nem nagyon mentem előre.....mármint nem útminőségileg, hanem helyileg nem ismertem a terepet...
Szóval ezek már nyélen csapattak előttem, mint állat én meg csak 3/4-ed gázon mögöttük....úgyhogy ennyit a 750-ről.....súlyom 72 kilógramm és ezzel a 600-asom úgy megy, mint ezalatt a hitvány, nulla kozmodiszk alatt a 750....
Amúgy tényleg nagyon jót BASZATTTUNK...
Csak közlöm Tesó, hogy innestől indul a számolás....márpedig az ilyen habszivacs, meg bélgiliszta, meg hasonló vékonyságomra utaló jelzőknek a számolása........ ...télen nekiállok a súlyomat feltprnászni és amikor készen leszek akkor ezeket a CSÚNYA jelzőket előszedem, hogy kik mondták és lesz jajjjjjj nekik....
Szedd össze magad, de roham tempóban!
16.00-ra ott leszek a fenevaddal.............
Viszel Neked is műhavat
Inkább kötögess.Az megy fotelből éjszaka a Barik Köztöt nézve.
Beszarok rajtatok.
Valszeg a kopottabb gumi miatt jelzett Fi-t Szerinted kicsi szarráázott bálnafitymám mi lehetett a gond? (az, hogy élve születtem, azt nem fogadom el válasznak.... , )
Itt az a lényeg hogy minél biztonságosabban, a KRESZ szabályokat mindenáron és mindenhol-mindenkor betartva minél kisebb fogyasztással tudj közlekedni te retardált lepkepöcs... Monnyuk úgy mint tegnap te nullásmenő magányos cickányfing
Miről is kell most hadoválni tulajdonképpen? ,