Nem jó,hogy 8 napon túl gyógyulót szereztél (nem tehetsz róla) mert ha nem ismeri el a BMW-s akkor évekig is eltarthat a polgári peres ügy! És addig senki nem fog fizetni neked
Adok egy számot ő lehet tudnak segíteni nagyon pro-k villát egyenesítenek meg azt hiszem vázat is hegesztenek.
Sima Béla: 06-20-952-5714
Áh még a rendőrségi nyomozás folyik büntető ügy mert 8 nappon túl gyógyuló sérülést szenvedtem én meg az asszonyom is... biztosító akkor fizet ha vége a bírósági ügynek.. ami még nem most lesz
Áh még a rendőrségi nyomozás folyik büntető ügy mert 8 nappon túl gyógyuló sérülést szenvedtem én meg az asszonyom is... biztosító akkor fizet ha vége a bírósági ügynek.. ami még nem most lesz
Röviden annyi hogy mentem egyenesen a motorral egy BMW-s birka állat meg szemből bekanyarodott elém úgy volt a majma hogy "még beférek a motor elé"....hát nem.... én meg belecsapódtam a kocsi oldalába. A jobb kezem amivel fékeztem beszorult a kocsi meg a motor közé és szétroncsolódott. (Tenyerem 2 helyen szétrepedt 15 csont eltört a kézfejemben).. 1 hónapot voltam kórházban 2 műtét volt eddig 3 hét múlva lesz a következő...
Röviden annyi hogy mentem egyenesen a motorral egy BMW-s birka állat meg szemből bekanyarodott elém úgy volt a majma hogy "még beférek a motor elé"....hát nem.... én meg belecsapódtam a kocsi oldalába. A jobb kezem amivel fékeztem beszorult a kocsi meg a motor közé és szétroncsolódott. (Tenyerem 2 helyen szétrepedt 15 csont eltört a kézfejemben)
Volt egy balesetem a gixxeremmel és érdeklődnék hogy nem-e tudja valaki hogy hol tudnám megnézetni a vázamat hogy deformálódott-e.
Van ilyen cég vagy valaki foglalkozik mo-n ilyennel?
Lehet én is tudok jönni a 8-9-10-i találkozóra bár csak 8-9 tudok maradni 10.-én már reggeli ügyeletes leszek úgyhogy én 9.-én este lépek...
Nem jó,hogy 8 napon túl gyógyulót szereztél (nem tehetsz róla) mert ha nem ismeri el a BMW-s akkor évekig is eltarthat a polgári peres ügy! És addig senki nem fog fizetni neked
Adok egy számot ő lehet tudnak segíteni nagyon pro-k villát egyenesítenek meg azt hiszem vázat is hegesztenek.
Sima Béla: 06-20-952-5714
K8-K9-es GSX-R600/750-es idomjai, lampai, indexei, tukrok, ulesek, hatso labtartok, tank, plexi, ramair, csavarok, patentok es meg jopar minden (valoszinuleg segedvaz, leomlo, kipufog (gyari) elado
elerhetosegem az adatlapomon
Én fekszem vízszintbe. Gyógyuljatok mindahányan, motorostul!
Ha tudok segíteni (remélem, hogy tudok), akkor szólok időbe!
Jóéjt!
És biztosító, avyg a BMW-s fizetett?
Neked semmi bajod?
Szervizbe szerintem megtudod nézetni.
Volt egy balesetem a gixxeremmel és érdeklődnék hogy nem-e tudja valaki hogy hol tudnám megnézetni a vázamat hogy deformálódott-e.
Van ilyen cég vagy valaki foglalkozik mo-n ilyennel?
Üdv. Crash
Írd fel a naptáradba! Nem bánod meg