Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Gsxr 2004-2005-évj hoz keresek használt vagy új sportdobot! 4csavaros felfogatásút!Vagy kötöcsövel!
Doki!

Lehet én is tudok jönni a 8-9-10-i találkozóra bár csak 8-9 tudok maradni 10.-én már reggeli ügyeletes leszek úgyhogy én 9.-én este lépek...
Jobbulást mindkettőtöknek!

Nem jó,hogy 8 napon túl gyógyulót szereztél (nem tehetsz róla) mert ha nem ismeri el a BMW-s akkor évekig is eltarthat a polgári peres ügy! És addig senki nem fog fizetni neked

Adok egy számot ő lehet tudnak segíteni nagyon pro-k villát egyenesítenek meg azt hiszem vázat is hegesztenek.
Sima Béla: 06-20-952-5714
Sziasztok,

K8-K9-es GSX-R600/750-es idomjai, lampai, indexei, tukrok, ulesek, hatso labtartok, tank, plexi, ramair, csavarok, patentok es meg jopar minden (valoszinuleg segedvaz, leomlo, kipufog (gyari) elado

elerhetosegem az adatlapomon
Azta rohadt Na majd segítenek a sportbarátok!
Én fekszem vízszintbe. Gyógyuljatok mindahányan, motorostul!

Ha tudok segíteni (remélem, hogy tudok), akkor szólok időbe!

Jóéjt!
Neki agyrázkódás meg a térdein a bőr szétrepedt keresztben...
Itt a babee... ami maradt
Itt a babeem... ami maradt belőle
Ja, hogy ketten voltatok? Neki mi baja lett?
Áh még a rendőrségi nyomozás folyik büntető ügy mert 8 nappon túl gyógyuló sérülést szenvedtem én meg az asszonyom is... biztosító akkor fizet ha vége a bírósági ügynek.. ami még nem most lesz
Áh még a rendőrségi nyomozás folyik büntető ügy mert 8 nappon túl gyógyuló sérülést szenvedtem én meg az asszonyom is... biztosító akkor fizet ha vége a bírósági ügynek.. ami még nem most lesz
Gyógyulj! Hol tartasz a gyógyulási folyamatban?

És biztosító, avyg a BMW-s fizetett?
Röviden annyi hogy mentem egyenesen a motorral egy BMW-s birka állat meg szemből bekanyarodott elém úgy volt a majma hogy "még beférek a motor elé"....hát nem.... én meg belecsapódtam a kocsi oldalába. A jobb kezem amivel fékeztem beszorult a kocsi meg a motor közé és szétroncsolódott. (Tenyerem 2 helyen szétrepedt 15 csont eltört a kézfejemben).. 1 hónapot voltam kórházban 2 műtét volt eddig 3 hét múlva lesz a következő...
Röviden annyi hogy mentem egyenesen a motorral egy BMW-s birka állat meg szemből bekanyarodott elém úgy volt a majma hogy "még beférek a motor elé"....hát nem.... én meg belecsapódtam a kocsi oldalába. A jobb kezem amivel fékeztem beszorult a kocsi meg a motor közé és szétroncsolódott. (Tenyerem 2 helyen szétrepedt 15 csont eltört a kézfejemben)
Apicsába Mi történt?
Majdnem elvesztettem a a jobb kézfejem de megmentették a dokik... Lassan már javulok...
Szia crash!

Neked semmi bajod?
Szervizbe szerintem megtudod nézetni.
Szevasztok!

Volt egy balesetem a gixxeremmel és érdeklődnék hogy nem-e tudja valaki hogy hol tudnám megnézetni a vázamat hogy deformálódott-e.
Van ilyen cég vagy valaki foglalkozik mo-n ilyennel?

Üdv. Crash
...Lehet csaj is, bombajó

Írd fel a naptáradba! Nem bánod meg
óóó hol van még Július 31 addig lehet eső lehet hó
Július 31.-én gyere ide! Este ingyendiszkó a főtéren, kaja-pia minden mennyiségben, de ami a fő: Csajokból sosincs elég, és özönlenek, mint a ruszkik
Strandbál!
Tollasbál
Hát Dórival én is szívesen mennék a bálba