Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem átadhatod ha kijössz!
Mi ott leszünk!
Sikerült a bowdenműtét?
SpeedBike kösz!

Tiéd is gyönyörü
Eladó tükör, 9000Ft/pár.
itt van
A benzinszintjelzőről: Nekem 2004-es amerikai a mocim. Egyszer láttam villogni, amikor elhozták utánfutón. Mondta az előző tulaj, hogy kevés benne a benzin, azért villog a lámpa. Na azóta sem láttam villogni. Amikor kigyullad, akkor még van benne 50-60 km, de volt már, hogy lefulladtam többször, olyan üres volt, de mindig csak világít. Szóval nem tudom, hogy valami tönkrement-e esetleg, vagy csak hallucináltam a villogást, de nekem mindig világít amikor fogy a benzin, villogni nem szokott.
Milyen buli?
Köszi speed, megoldódott a problem
Benzinszint-jelző nincsen, csak visszajelző, ha kevés van benne
ok csak azért kérdezem mert van jegyem de én nem megyek a pályán és gondoltam átadom igaz az egyik kollégám lehet hogy megy de még ő sem tudja délutánra kiderül
Na jó reggelt srácok!

VAN ÚJRA NETEM!

Szeretnék egy újabb infót dobni a hétvégi BULIRÓL.....

Aki eddig tudott szerezni hálózsákot és sátrat az hozze el nyugodtan, mert ha jó idő lesz, akkor úgyis kint leszünk és részegen, amúgy is tök buli egy sátor felállítása....

Viszont Anyum most hívott, hogy megoldották a dolgot és lesz alvóhelye mindenkinek a kecómban....
Hogy hogyan csinálták azt ne kérdezzétek.....halvány fingom sincs....
Max. páran a földre ágyaznak, de 1.Úgysem aludni megyünk...... 2. Meg van matrac nálünk meg minden, ami kőőőőő ....

Indulást majd ma a Ringen megbeszéljük...
Most ledöglök aludni kicsit...
Hy...
Igen megyünk egy páran innen...
hi all megy valaki a mai MERSZre?
Szeva Tökös!

Mi a terv délutánra? Meddig dolgozol?
CBR 600 RR hagyd már!
Se fokozatkijelző, se váltófény, se pattogásgátló kuplung kormányteló is csak a legújabbakban van sztem.... fapados gép
Sziasztok ! GSX-R 600 K8 -as hoz keresel jobb első indexburát, kezelési utasitást .
06/309043541
enyém, ha kell este megbeszéljük msn-en, 8 után.
a boncteremben olvastam az egyik tesztben írta h nincs benne benzin visszajelző. akkor nem tudom mire gondolt. akkor nem én írtam rosszul. de akkor mégse olyan van mint pl a kocsikban vagy a cbr 600 rr ben h mutatja h mennyi benzin van a tankban hanem csak jelez h kevés van benne.
Na jó éjszakát mindenkinek!

Holnap remélem jó időnk lesz és találkozunk délután a ringen!

Doki majd hívlak,hogy mikor mentek!

Üdv!
Én 250 métert toltam... És pont 8-9 óra munka után Másnapra garantált volt az izomláz!
Az laza! Hamar legatyásodnék, ha így kéne tankolnom...
Pontosan így jártam novemberben...
Szerencséd van nekem emelkedő közepéig ment utána tili-toli a másik felén.
Jabocs!