Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és el tudod mondani hogy hogy kell? azt olvastam amcsi oldalakon, hogy egyszerü megcsinálni meg vissza is. cask kiprobálnám, mert régen 50 esemen igy volt.
én igen, utcán szerintem zavaró, pályán használható..
Sárcok. van itt valaki aki már forditotta meg a váltóját a gixeren? ne kezdjetek el oltani hogy mi a fasznak, meg miért, csak kiváncsi vok hogy kell. kösszii előre is a segitséget.
Ne zavarjatok mááár....itt sörözik nálam Gixxerpeti és Doki, én meg addig lemosom a motorjukat, mert nagyon jó fej vagyok....
MeglESTél Cica?
Nem a 12 sör csúszott le a torkodba mint a takony?
Azt hittem sokkal jobb a slick!
Na ezt is megtudtam, kösz az infót
Szar ez wazzeg nem tapad a kurvaannyát, voltam ma kinta a közértben hoztam 12 sört és csúszott mint a takony. Hazafele meg leforgattam mérgemben, elfüstöltem.
NagyMedve
Tegnap kaptál "új gumikat", mi a faszt akarsz még?
Pótkereket is tettél arra a kotványra?
a régebbi modellek olcsók, meg én sajna drága árfolyamon voltam kénytelen vásárolni.
Nekem még 130-ba megállt. Igaz, egyel régebbi modell...
Speed!

Ezek milyen állapotuak?
Profilmélység?
Faszom ki van a sok motoros köcsöggel, főleg az agresszív sportmotorosokkal....
Ezek gondolom szinte újak....
Nekem is motul van benne (most először) eddig működik...
Már várom, hogy beszarjon...olyan rég költöttem rá....
Ja ez nekem is feltünt..
kopásjelző....
Helyes küzdj csak...nekem ebben a korban talán biciklim ha volt(meg tankönyveim...)....ha most nem taposod magadnak az utat, hanem mástól várod a megoldást rábaszol. Ezért nem adom alád a tutit...legfeljebb ha elvérzel, mert olyan szerencsétlen vagy, segítek egy két telefonszámmal.
Remélem erre nem kerül sor!
A vágott slickben nincs benne az 1,6 mm-es kopásjelző a mintában,ami mutatja ,hogy cserés a gumid.Vagy tévedek?
Flawless victory.
Köszönöm.
egészségedre
Nem. Szar a motul, a castrol az isten.
Esetleg arra nem gondoltál hogy a castrol nyírta ki mert nem kent megfelelően sok ideig?
Ja tényleg amíg castrol volt a mociban zsír volt, tavaly óta motul 300V van benne és beszart a váltó. De szar a motul.