Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

várom én is.s majd akkor faggatlak haver
Pesten elintéztem a munkámat. Mentem haza.
Kriki papa! Szombaton délben okosabbak leszünk!
hát én msot megoldom az olvasztást. mindig rárakom a maszkom amikor állok amugy meg muszály voltam viszsarakni mert pont ugy nyomta a mellemre a szelet a gyári hogy bement alulról a bukóba és begyulladtak a szemeim. igy most isten, alig jön rám szél. ilyen karok mibe fájnak és ki csempészi őket?
fain.látom fejleszted a vasat.
akkor ütközünk hamarosan
meg akarom ismerni a tuttis mestert.
egyáltalán nem olvaszt, a plexi tökéletes! Sőt kapott pár kiegészítőt is még a mocc
áá dehogy haragszok. Csak nem kapcsolom be az msn-t mert jönnek a vírosos felkérések az emberektől hogy kattintsak ide meg oda.. Meg nem sokat vagyok gépközelben mostanság, sok a meló kevés a szabadidő
én meg már jó rég nem láttam:D szal lehet hogy rám haraxik:D
Rég voltál msn is.Azt hittem haragszol.
hát én is most spórolok meg keresek melót, mert bárhogy számolom 25 alatt nem usznám meg. és akkor még nem számoltam hogy utánna vehetek gumit. de majd most jön a nyár van időm. amugy visszaraktam énis a csunya puposplexit:D:D tied nem olvaszt?:D
ez is egy felfogás Nem panaszkodom, holnap szabadnap és mersz pályázás
hát az se egy jó dolog. de legalább van meló.. tudod unikum.. gondolkodj pozitivan.:)
meló ezerrel, most is itt szopok este 7-ig
szevasz haver.Mi van veled?
jolvan. köszönöm szépen. megnéztem jaja pont hátra van. na majd kiprobálom és mondom. amugy te mit vársz a holnaptól? sok ember? előzés gyakorlás vagy időre mész?
befolyásolja..
most hátrafele van, előrefele teszed és máris fordítva tudsz váltani. Az hogy vízszintes vagy nem a váltó magasságát befojásolja..
Speed te mit kerestél Némedin robogóval?
Nem tudom, majd megyek pofavizitre. Annyit tudok a srácról, hogy pálya CBR-je van, és ő mondta, hogy 10 000 Ft-ért viszik tőle az elsőt, 20 000 Ft-ért a hátsót.
Okosabbat szombaton, dél felé tudok írni. Fényképeket is csináltatok, ha haver jön.
lemlékszem akkor az most pont háétrafele áll ugye? arra figyeljek hogy vizszintes legyen vagy az töknyóc?
azt a tartót kell így megfordítani..
Jaj tényleg...
mert érdekel hgoy milyen. holnap nem mert addigra biztos nem lesz lóvém, és csak várólistára nem megyek fel. majd nyáron ha ugy lesz lóvém, hogy marad másra is akkor megyek. ha már itt tartunk nem tud valaki munkát?
Amúgy meg mi a fasznak? holnap jössz?