hát én msot megoldom az olvasztást. mindig rárakom a maszkom amikor állok amugy meg muszály voltam viszsarakni mert pont ugy nyomta a mellemre a szelet a gyári hogy bement alulról a bukóba és begyulladtak a szemeim. igy most isten, alig jön rám szél. ilyen karok mibe fájnak és ki csempészi őket?
áá dehogy haragszok. Csak nem kapcsolom be az msn-t mert jönnek a vírosos felkérések az emberektől hogy kattintsak ide meg oda.. Meg nem sokat vagyok gépközelben mostanság, sok a meló kevés a szabadidő
hát én is most spórolok meg keresek melót, mert bárhogy számolom 25 alatt nem usznám meg. és akkor még nem számoltam hogy utánna vehetek gumit. de majd most jön a nyár van időm. amugy visszaraktam énis a csunya puposplexit:D:D tied nem olvaszt?:D
jolvan. köszönöm szépen. megnéztem jaja pont hátra van. na majd kiprobálom és mondom. amugy te mit vársz a holnaptól? sok ember? előzés gyakorlás vagy időre mész?
Nem tudom, majd megyek pofavizitre. Annyit tudok a srácról, hogy pálya CBR-je van, és ő mondta, hogy 10 000 Ft-ért viszik tőle az elsőt, 20 000 Ft-ért a hátsót.
Okosabbat szombaton, dél felé tudok írni. Fényképeket is csináltatok, ha haver jön.
mert érdekel hgoy milyen. holnap nem mert addigra biztos nem lesz lóvém, és csak várólistára nem megyek fel. majd nyáron ha ugy lesz lóvém, hogy marad másra is akkor megyek. ha már itt tartunk nem tud valaki munkát?
meg akarom ismerni a tuttis mestert.
Okosabbat szombaton, dél felé tudok írni. Fényképeket is csináltatok, ha haver jön.