Csak lesek, hogy mekkorát robbant a gumitéma Úgyhogy most górcső alá veszem
Tutis! Korábban Brian írta nekem levélben, hogy az valódi D211GP, amin van DOT szám (hűen őrzöm az e-mailt). Azért szoktam írni a DOT-ot, hogy néhány vágott slicket árusító kollégát levakarjam magamról. Természetesen olvastam a hozzászolásodban, hogy aki vágott slicket árul, az úgy is hirdeti. Csak én azt a kevés, mindenkit átbaszni és a saját zsebét jól megtömni akaró réteget szeretném elkerülni.
Szobabicajt régebben megkérdeztem, hogy tud-e szerezni D211GP-t. Azt mondta, hogy nem ad, hanem építsem ki a kapcsolataimat ilyen téren. Ezt utólag is megköszönöm neki, hiszen a tanács ingyen van, nekem meg egy kis időmbe kerül utánna járni. (Aki nem hiszi, lapozzon visszafele, megvan az a hozzászólás.) Amúgy engem halálra nem érdekel, kinek mennyi gumija van otthon. Csupán megkérdezem, hogy hajlandó-e megválni pár darabtól. Ha igen, akkor üzletelünk, ha nem akkor nem. Megy az élet tovább a maga módján. Részemről nincs harag, és sárdobálás.
Szobabringa! Remélem, azért engem nem minősítesz a fiatal pénznyelés jelzővel. Nem szokásom apáéktól pénzt kérni, a motoromért is megdolgoztam kurvakeményen. Azt hiszem, neked kell a legkevésbé ecsetelni, hogy mennyi lemondással jár, egy ilyen sportmotor megszerzése. Más a kocsmában ivott, én dolgoztam.
A többi kétkedőnek is leírom, hogy nem csak a motor kopóalkatrészeire, és a benzinre rakom félre a pénzt, hanem ugyanúgy biztosításra, adóra, minden kutyafülére. Apa is megmondta: Tied a motor, te dolgod, mit csinálsz vele! Én nem költök rá, az fix... Nos, ezzel magam is tökéletesen egyetértettem! Lesülne a bőr a pofámról, hogyha a motorért megdolgoztam, de az adómat más fizeti.
Hétfőre kaptam diákmunkát. Végre tudok dolgozni is!
Erre csak annyit reagálnék hogy én is 5ezerért adtam el Joey-Z-nek a gumimat és még el is vittem emberéhez kézbe saját költségemre, de igazad van, különbözőek vagyunk. Pedig életemben nem találkoztam még vele
Figyi nem én "vertem a nyálam" az 5ezer forintos gumiforrásommal, szóval...
Csilli-villi kiegészítők? Többször felajánlottam segítségemet itt is a többieknek, ismeretlenül, hiszen én is csak pár embert ismerek személyesen, de sose azt nézem. Lerendelek e-bay-ről bárkinek bármit, ezt többször is említettem. Aki él a lehetőséggel az él, aki nem az nem. Sose néztem azt hogy utolsó darabot rendelnék-e vagy nem lesz többet amit rendelek..De igazad van, különbözőek vagyunk..
Amúgy légyszi Briant meg ne fikázd, hidd el komolyabb motoros mint te.. Én megmaradok kis merszes buzinak, engem oszthatsz nyugodtan, tőled ezt bóknak veszem mert ismerem a stílusod. De mással szemben szerintem ne erőltesd ezt a stílust, mivel azt se tudod szerintem néha kivel beszélsz
DDt: én nem értékelem túl az internetes kapcsolatok mibenlétét, csak én akinek fórumon teszem a jófiút, azzal a való életben is ugyanúgy viselkedek. Illetve amit nem akarok mással megosztani azt nem is reklámozom nyakra főre, arra nem verem a nyálam. Megtartom magamnak csendben.. Ha tudok valami olcsó dolgot a motorra, és meg akarom osztani, csakis azt közlöm a nagyérdeművel. Amúgy nekem kicsit sántít ez az 5ezres gumi szöveg, mindig az ilyenekről derül ki hogy csak füstje van de lángja nincs..
De amúgy azért jó a fórum mert sose láttam még két ellentétes felfogású embert meggyőzni egymást a saját igazáról
Nem óhajtok belefolyni a vitába de: 1. Valóban akinek zsír új mocira fussa az tartsa is fenn. 2. Az is igaz, hogy egyesek túlértékelik az internetes kapcsolatok erejét. Van nekem elég valódi haverom, barátom akinek adhatok ingyen gumit ha éppen úgy tartja a kedvem, de ha minden netes havert a szárnyaim alá vennék valszeg én nem tudnék motorozni.
A többit a ti dolgotok.
Tutis!
Írtam egy hosszabb kommentet, de szerencsédre frissült az oldal, és nem leszel lelkibeteg.
Elmondom neked, bár semmi közöd hozzá van olyan barátom akinek INGYEN adtam a gumikból mert, defektje volt és már nem érte meg javítani.
Lehet, hogy nekem is buzisítani kellene a motoromat, meg mindenféle gay dolgokat ráaggatni, kimenni a mersz -re 3-4 alkalommal, és máris fogalmam lenne mi van alattam....hár ezt inkább kihagyom, inkább élvezem azt, amitől itt sokan fostok, az utcai motorozást (tisztelet a kivételnek ).
A fiatalok meg küzdjenek a gumikkal, kérjenek apukájuktól pénzt, ha nekik nincs, vagy menjenek el dolgozni szabadidejükben...vagy állítsák be a motort a szoba sarkába dísznek, úgy nem kell rá költeni
Látszik, hogy egyszerűen, és nem átgondoltan kóstolgatsz...én nem keveset pedálozok azért, hogy jó áron tudjak a hobbimnak hódolni...telefonálgatás, kocsikázgatás, időtöltés, hogy legyen olcsó gumim, azt meg adjam oda 5000 -ért itt valamelyik ifjú titánnak, esetleg házhoz ne vigyem? Jájj bazdmeg te hülyének nézel.....
Menjél gyorsan merszre 28. -án azt vakítsd itt a népet, hogy milyen űberfasza volt, csak hazafelé vigyázz nehogy beszorulj 2 autó közé, illetve épségben érj ki, hogy férfinek érezhesd magad, mert olvasva a hozzászólásod, a hétkönapi élet korcsosít..
Ja a mondat végigolvasva nyer értelmet...a "DOT szám asszem" után ott a pontos infó mit jelent....vagy rosszul írtam? Bocs....
Tudod akit én életemben nem láttam, nem beszéltem vele, mégcsak nem is a barátom, annak mit jótékonykodjak? Ezt végképp nem értem... Adjam oda a gumit 5000 -ért, majd amikor szükségem lenne rá, és azok a források már elapadtak ahonnan beszereztem, akkor mehetek a te nagytudású Brájenedhez 16000/pár áron megvenni? Te komolyan hülyének nézel...
Rendes gyerek vagy te csak jól titkolod! Ja ez a magánvéleményem. A gerinctelenre nem reagálok, mert az igaz! ,
http://www.kepesmotor.hu/sport...