Jol beszélsz Doki. .Akkora arca van Lorenzonak.Vagy ott van Simoncelli.Ö is öt utánnozza.Hát kamikáze.Meg bevállalos.De akkor is.Nem akkora tehetség mint Rossi.Én még Spies szereplését figyelem nagyon.Ö is nagy tehetség.De most ki kellett állnia motorhiba miatt.Meg a Suzukinak is szurkolok.De Capirex eldobta a vasat.
Igazad van komám.
De van rá megoldás.Fel kell pókolni a hátsó ülésre egyet azokból a csini páncélöklökből amiket a filmeken szétnyitnak és beledurrantanak mindenkibe.
Igen lelkesebb voltam sokkal és hamarabb informáltabb...
Még csak nemrég érkezett meg a kinti kapcsolatomtól a valós beszámolója Rossinak...
Igazából elismerte, hogy nem volt most az övéké ez a hétvége, mivel elég sok problémájuk volt a Yamaha kanyarsebességével és a pályához való beállításokkal, valamint kissé hátráltatta a vállsérülése is.
De mindemellett azt mondta, hogy Lorenzo követhetetlen tempót motorozott, amit biztonságos motorozással nem lehetett volna követni, egy bukásba meg emiatt nem akarta belehajszolni magát, belátta, hogy nagyon gyors Lorenzo.
Így megelégedett a 3.helyel és majd legközebb ott lesz a harcban!
Egyébként tényleg jól ment a Lorenzo, csak ne sztárolta volna TÚL magát ilyen kis b.zi beképzelt fejjel.... de már megszoktuk tőle, hogy Rossit szeretné ezzel a műsorozással is utánozni, mint az eltérő színű bőrruha a lábaknál...
Csak neki nem áll jól a műsorozás és nem is 9-szeres világbajnok és sosem fogja azt a szimpátiát kiváltani az emberekből, mint Rossi, mégpedig azért, mert Rossi még most is olyan gyerek örömmel tud örülni, mint az első győzelmekor....EZ A NYALÓKÁS GYEREK, MEG AKKORÁRA FÚJJA AZ ARCÁT, MINTHA Ő LENNE A NAGY MENŐ....pfffffffffff....
De jót mulattam rajta, hogy ki kellett menteni a kacsaúsztatóból, mert majdnem megfult....nagyot akart megint hasítani, csak ész nem volt hozzá, mint ahogy sokszor a pályán sem....
Szia!
Én is rühellem a suzukisokat...pláne ezzel az újswifttel....mindegyik versenyautónak nézi a volán mögül....vagy páncélosnak......vagy smartnak....a legrosszabb az, aki ezeket a tulajdonságokat egyszerre akarja kihozni a közutakon....
Szia Névnapos-csibe!
Hízzál csak jó rusnya dagadtra.....nagy seggel....
Sok-sok süti, meg ilyenek.....egyéél...egyéééélllll
(remélem felugrik egy laza 10 -es , , )
Amúgy minden jót is kívánok névnapodra ám........
Igazság szerint én augusztus 20.-án inkább a kunmadarasi rendezvényre látogatnák el minél több fórumtárssal, mert az kicsit közelebb áll az érdeklődési körünkhöz...
Így valahogy nem érzem a lényeget a SUZUKI autós és motoros gyülekezőnek....max. akkor, ha nem lenne márkához kötve, amit úgy értek, hogy lenne egy ilyen autósok-motorosok találkozó, amin meg lehetne jelenni márkától függetlenül és kicsit haverkodni a másik táborral, hogy végre mégjobb legyen a közlekedés autósok és motorosok között!
De lehet ebből csak egy állati nagy verekedés lenne....akarom mondani verés...
Nem swiftesekről van szó emberek. Hanem egy összejövetelről, amin sok más Suzuki motoros is meg fog jelenni. Ugyanúgy, mint ahogy a Sucsamota rendezvényeken. De hát ti tudjátok.
De van rá megoldás.Fel kell pókolni a hátsó ülésre egyet azokból a csini páncélöklökből amiket a filmeken szétnyitnak és beledurrantanak mindenkibe.
Igen lelkesebb voltam sokkal és hamarabb informáltabb...
Még csak nemrég érkezett meg a kinti kapcsolatomtól a valós beszámolója Rossinak...
Igazából elismerte, hogy nem volt most az övéké ez a hétvége, mivel elég sok problémájuk volt a Yamaha kanyarsebességével és a pályához való beállításokkal, valamint kissé hátráltatta a vállsérülése is.
De mindemellett azt mondta, hogy Lorenzo követhetetlen tempót motorozott, amit biztonságos motorozással nem lehetett volna követni, egy bukásba meg emiatt nem akarta belehajszolni magát, belátta, hogy nagyon gyors Lorenzo.
Így megelégedett a 3.helyel és majd legközebb ott lesz a harcban!
Egyébként tényleg jól ment a Lorenzo, csak ne sztárolta volna TÚL magát ilyen kis b.zi beképzelt fejjel.... de már megszoktuk tőle, hogy Rossit szeretné ezzel a műsorozással is utánozni, mint az eltérő színű bőrruha a lábaknál...
Csak neki nem áll jól a műsorozás és nem is 9-szeres világbajnok és sosem fogja azt a szimpátiát kiváltani az emberekből, mint Rossi, mégpedig azért, mert Rossi még most is olyan gyerek örömmel tud örülni, mint az első győzelmekor....EZ A NYALÓKÁS GYEREK, MEG AKKORÁRA FÚJJA AZ ARCÁT, MINTHA Ő LENNE A NAGY MENŐ....pfffffffffff....
De jót mulattam rajta, hogy ki kellett menteni a kacsaúsztatóból, mert majdnem megfult....nagyot akart megint hasítani, csak ész nem volt hozzá, mint ahogy sokszor a pályán sem....
Én is rühellem a suzukisokat...pláne ezzel az újswifttel....mindegyik versenyautónak nézi a volán mögül....vagy páncélosnak......vagy smartnak....a legrosszabb az, aki ezeket a tulajdonságokat egyszerre akarja kihozni a közutakon....
Hízzál csak jó rusnya dagadtra.....nagy seggel....
Sok-sok süti, meg ilyenek.....egyéél...egyéééélllll
(remélem felugrik egy laza 10 -es , , )
Amúgy minden jót is kívánok névnapodra ám........
Tegnap volt motogp, azt nagyon csöndben vagy........mi történt?
Múltkori futam után lelkesebb voltál.....
Így valahogy nem érzem a lényeget a SUZUKI autós és motoros gyülekezőnek....max. akkor, ha nem lenne márkához kötve, amit úgy értek, hogy lenne egy ilyen autósok-motorosok találkozó, amin meg lehetne jelenni márkától függetlenül és kicsit haverkodni a másik táborral, hogy végre mégjobb legyen a közlekedés autósok és motorosok között!
De lehet ebből csak egy állati nagy verekedés lenne....akarom mondani verés...
Programok (14:00-tól):
- Szálláshelyek elfoglalása( regisztráció)
- Sütisütő verseny.(értékes nyereményekkel)
- Autó szépség verseny Fődíj: GPS
- Tombola
- Esti disco és karaokee
Szombat.
- Főzőverseny
- Kinti és benti versenyek
- Fürdés a strandon
- Esti Buli DJ. Wolf-al
Vasárnap.
- Józanodás és a táborhely elhagyása
Ment a válasz mail...
Nm bírom abbahagyni