Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát amikor gixxerem volt nem sok rokonságot éreztem a swiftesekkel. Inkább elkerültem/öm őket!
Szóval kivételesen egyetértünk.
Nem széthúzás de ez kb olyan mint amikro az audi R8-as találkozán megjelennél egy 20 éves audi 100-assal, merthogy az is audi
Boldog névnapot a gikszeres hölgynek!
tisztelet a kivételnek , de szerintem is úgy van ahogy tutis kolléga mondja
Köszönöm, remek...
Akkor én is meglátom, hogy állnak a dolgaim és lehet kiszaladok valamelyik nap de előtte mindenképp 1eztetünk!
már megint a széthúzás kukis mester már megint a széthúzás...
Nem adom fel postán tőlem akármikor jöhetsz mert van raktáron nálam
nemtoom, de aki gixxert vesz az nem teljesen ugyanaz hogy suzuki autót vesz, a két csoport homlokegyenest különbözik
Kedves márkatársaim!

Magyarországon szerveződött egy Suzukisokat tömörítő klubb. Korábban ők szervezték a Sucsamota-t. Most egy kicsit nagyobb, autós és motoros emberkéket összetömörítő összejövetelt szerveznek.

Íme a link

Megkértek, hogy osszam meg a márkatársakkal az információt. A lényeg, hogy sokan eljöjjetek. Nem csak GSX-R-esekre számítanak. Márkatársak tartsanak össze, ne csak a Gixxeresek. De azért mutassuk meg a Gixxer-eket. Júniusig tudnom kéne, hogy hányan kívánnak megjelenni.
Elmennek ám abba jó büdös kurva anyjukba.....
Fel ne add postán drága szép öcsém.....
Ha megvan akkor beszélünk és ütközünk...
Vagy átgurulok, vagy majd valami megoldást találunk!
Már megint
Három hét változatlanság után újra emelkedik az üzemanyagok ára a hazai töltőállomásokon. A benzin ára 4, míg a gázolajé 8 forinttal növekszik - erősítették meg piaci források a holtankoljak.hu értesülését. A benzin országos átlagára így 340, a gázolajé 320 forint lesz szerdától.
Na figyi, magyarázom akkor miklós főterétől, ahol van az a nagy üvegépület, erste bankkal, stb. Ott mész a körforgalom felé, és dobsz egy jobbost halásztelek-szigethalom felé. Na az a gyári út. Mész kb 500 métert és lesz egy földút jobbra befelé, na az az utca az.
hát ha mondod mik vannak arra akkor igen :D
gyári utat tudod miklóson melyik?
Tutis holnap megyek P. Józsi mesterhez
valami út mutatást tudsz adni hogy találok oda ?
Postán adjam fel igaz az +1000 Ft vagy majd következő találkozásnál amikor együtt gurulunk vagy netán lejössz érte?
nics píz, segíjj még nem gyütt, ennyi hát ennyi
Szép vidék

Arról meg nem mi tehetünk, hogy az útak felújítására szánt pénzeket lenyúlják(ták) .
Meddig dolgozol ma? Jancsibóhoc
Odaát van dolgom a duna túl felén így gondoltam Rád nézzek!

Akarod vagy nem, úgyis megyek.
3.000.- .... nem mentél messzire vele...
De gondolom a tempó az megvolt ...
Én azt az időt várom amikor a motorosok végre hanygaolni fogják a visegrádi kanyargást, lassan csak quaddal lehet arra közlekedni, mégis menniyen motoroznak arra
Eli!
Hamarosan válaszolok, csak meló van...
Vasárnap volt egy kis szolid kanyargás, visegrád-lepence mondhatni a szokásos út vonal.
3.000.- ért kerek 87 km
Ennyi............................