Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pezsgőt már elkortyoltad?

Vagy a cukrászdában voltál?
Már nézem is mi lehet....és küldöm újra...
De ne mond el senkinek, h levelezünk...
Nyugiii...karban tart a gixxer...
Kössszeee
Írjak valamit?
Már itt is....
Üres a levelesládám
Már meg lett rendelve a Fuchs 15w50-es kenőcccs a VAS-ba...
Gixerpetivel ilyet rakunk most bele...
gyorsabb voltam, vagyok hi hi hi
Gyorsi!

Ha minden jól megy, akkor köv. 7en meglesz az olajcserém és lesz guba is és mehetünk hétvégén kanyarogni...
Ezen a 7en úgyis gány idő lesz...
Na jó Napot/Estét Uraim!
Ma megvettem az olajat is,így minden adott a 18 000-es szervizre! Végül a Motul 300V Factory Line double ester 10W40-es kerül majd a gépbe pénteken! Erre esett a választásom! A láncszettet már tavaly beszereztem jóárasítva kutya Úrtól. Gumik újak,friss műszaki, így most nem kell hozzányúlni már egy darabig szerencsére! Elég sok pénzt felemésztett,na de ez már csak így működik! A kurva benzint is emelik most 5 forinttal megint,hogy basszák meg..
Akkor viszek oda még seprűt és lapátot is, no meg még takarító csajokat...
Sőt nem is üt, inkább fut!

Neked is kellene
Hali Doki!
Annyit érdemes tudnod, hogy nem szerelő-műhelye van, hanem egy kuplerájban dolgozik.
Ne értsd félre rendszerető emberke, rend is van meg minden, de mégis valami igen furcsa nála.
Onnan jöttem és csak pislogtam.
Autó, motor egy sem volt, bezzeg nők......................

THX..
Pedig úgy hallottam, hogy jól csapkod a levegőbe az "Öreg" Don Serrano....
Gyere öegem!
Gyorsira ne számits ha bunyó van!Úgy üt mint egy vakegér!
Szeeeva Gyros-faló komám!
Melózol-melózol?
10.-e után valamelyik nap megyek a géppel OIL átömlesztésre...
Ótán meg mehetünk csapatni...
Na ja!Kivéve amikor elém fordul gyökkettővel!

Simoncelli legalább rajongásból utánozza és elismerően barátként tekint Rossira, de ez a kis NAGY ARCÚ majom feszt majmolja Rossit...
Pár hónapja lenyilatkozta a kis Nyalókamenő, hogy milyen gáz, hogy Rossi mindig bohóckodik valamit, mert olyan gyerekes és nem is illik ide....meg bla...bla...bla....ERRE TEGNAP ELKEZDI A Rossi féle bohóckodást.... EZT A LÚZERT!

Spies szerintem hamarosan ott fog elöl csatázni...
Capirexet nagyon tisztelem, hogy még ilyen idősen is itt van...

Tegnap Pedrosa is nagy volt, csak rendre kellett volna utasítania ezt a kis nagymenőt, amikor volt a motorkocc köztük...
olyan vagy mint a szar!Hurkatöltő!
hát az.Ezzel beégett.De nagyon ám.
Jaaaa........és szerintem a NYALÓKÁS srácnak meg csak Katarban szabadna dobogóra álnia, mivel ott nem kaphat pezsgőt, amit a nagy sztárolás túlhevültsége miatt a földhöz vághatna.....
Éééééégőőőő....