Na jó Napot/Estét Uraim!
Ma megvettem az olajat is,így minden adott a 18 000-es szervizre! Végül a Motul 300V Factory Line double ester 10W40-es kerül majd a gépbe pénteken! Erre esett a választásom! A láncszettet már tavaly beszereztem jóárasítva kutya Úrtól. Gumik újak,friss műszaki, így most nem kell hozzányúlni már egy darabig szerencsére! Elég sok pénzt felemésztett,na de ez már csak így működik! A kurva benzint is emelik most 5 forinttal megint,hogy basszák meg..
Hali Doki!
Annyit érdemes tudnod, hogy nem szerelő-műhelye van, hanem egy kuplerájban dolgozik.
Ne értsd félre rendszerető emberke, rend is van meg minden, de mégis valami igen furcsa nála.
Onnan jöttem és csak pislogtam.
Autó, motor egy sem volt, bezzeg nők......................
Simoncelli legalább rajongásból utánozza és elismerően barátként tekint Rossira, de ez a kis NAGY ARCÚ majom feszt majmolja Rossit...
Pár hónapja lenyilatkozta a kis Nyalókamenő, hogy milyen gáz, hogy Rossi mindig bohóckodik valamit, mert olyan gyerekes és nem is illik ide....meg bla...bla...bla....ERRE TEGNAP ELKEZDI A Rossi féle bohóckodást.... EZT A LÚZERT!
Spies szerintem hamarosan ott fog elöl csatázni...
Capirexet nagyon tisztelem, hogy még ilyen idősen is itt van...
Tegnap Pedrosa is nagy volt, csak rendre kellett volna utasítania ezt a kis nagymenőt, amikor volt a motorkocc köztük...
Jaaaa........és szerintem a NYALÓKÁS srácnak meg csak Katarban szabadna dobogóra álnia, mivel ott nem kaphat pezsgőt, amit a nagy sztárolás túlhevültsége miatt a földhöz vághatna.....
Éééééégőőőő....
Vagy a cukrászdában voltál?