Ha a VASEMBER 2 -re gondolsz, akkor azt ma 19:00-kor nézem, vagy majd csak szombaton... NINCS KEDVEM BKV-val menni moziba.. ..olyan jó motorozós idő van...
Ebbe a tetves országban se munka, se normális fizetés nincs.....
Dolgozni meg muszály valamit, mert különben éhendöglessz....
Szerintem akinek még megvan az állása az tegye össze a két kezét... .....mostanság melót találni....
A hallott információim alapján a Suzuki az kényelmes sportmotor (ezt érzem is amúgy, ráadásul a teszteken is fő előnyként emelték ki), a Yamaha pályaorientáltabb. Igazából a vezetési stílusodtól, és az érdeklődési körödtől függ.
Kérdezd meg szobamotoros kollégánkat, hogy mit bírt a K7-ese. Jelenleg áll az óra 63 000 kilóméternél! Ha jól tudom, akkor ez két év alatt nyomta le, de ebben nem vagyok biztos.
Dolgozni meg muszály valamit, mert különben éhendöglessz....
Szerintem akinek még megvan az állása az tegye össze a két kezét... .....mostanság melót találni....
Látom bevállaltad, hogy hozod a banda Heineken fejadagját...
És még nem is lesz baj, mert kvittek lesztek a bankkal utána....
Szedd össze magad.....
2. Judit (barátnője)
3. Gixerpeti Tesóm
4. Jómagam
5. molnargyu + Dóri
6. Áki bácsi
7. Atika
8. Kriki+heineken
Nekem csak július 28. -án lesz 2 éves a motorom....és még csak 62000 van benne...amúgy nem segítek neki, olvasson vissza megtud mindent... ,
Lóvém nekem sincs.
Kérdezd meg szobamotoros kollégánkat, hogy mit bírt a K7-ese. Jelenleg áll az óra 63 000 kilóméternél! Ha jól tudom, akkor ez két év alatt nyomta le, de ebben nem vagyok biztos.
Remélem, tudtam segíteni! Dönts okosan! (GSX-R)
- Majális Kupa, ahol sorozatban harmadszor veszek részt.
- Nincsen pénzem egy ekkora kiruccanásra. Gyűjtök inkább a Dunlopokra!
Majd TALÁN Augusztusban! Viszont apudékhoz biztosan megyek!
Én ck is gixxerre szavazok