Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Doki ledobtad a gépedet?
jolvan. majd valamikor. csumpa
Megvagy tesó!
Elmentem a számod...msnre már nem megyek!
Holnap reggel meló van még!
Most lépek is,további szép estét mindenkinek!
bro én tudom a tied, rájadcsörgök most. vayg ha gondolod gyere msnre
Amióta soproni vagyok én is csak ritkán látok...hála istennek!
Inkább írd meg majd a számodat....nehogy megint úgy gyere Ajkára,hogy nem tudlak utol érni!
Énis de én így .... nem rajzolgatom körbe a címkét de szerintem lehetetlen...
mióta élek 2 szer láttam rendőrt ajkán pont emgtaláltad?
Hát nekem marhának egyedi szín kellett...megkaptam...rendőröknek is tetszett Ajkán!
Én Paint-tel....de nem mindig van idő az egészre....
Majd ha bemérnek rendszámmal, akkor leszel elkapva.....addig csak fotózhatnak....
Ezért jó az alap Gixer szín a kék fehér
Erre gondolsz?
Nem akarok hülyének kinézni de mivel takarjátok ki rendszámot hogy ottmarad a vizsga matrica?:O mert mindenkinél így láttam XD
Engem is így kaptak el....mondjuk én szembe mentem városba a trafival kb olyan 160-al és csak vigyorogtam a trafira....úgyis hiába mérsz pajtás!
Rá két hétre mikor mentünk volna cimbivel motorozni a benzin kúton felhajtva maradt....beálltak elém keresztbe rendőrautóval,ztán szépen lecsekkolták a technikát,lefényképezték...aztán mondták még egyszer gyorshajtáson kapnak....tudják az adataim,mert benne vagyok a rendszerbe!
Szeretem a mocim színét...de kibaszott ritka!
Egy volt az enyémen kívül Balatonalmádiba....de 3x összetörték és végül nem lett megcsinálva!
DuckTape.
Kacsaszalag? Az mi a tököm.....
És akkor ha jó ott megegyezünk
Mert az a barom nem állt meg az igazoltatásra és tovább száguldot....
Neeee nem tudsz nekünk írni koma meg a Laptop is drága
ok
Akkor legyen ez!
Ha nem viszik el addig akkor kiviszem neked addig még megbeszélünk egy időpontot
Na Gyula te voltál a szikra a benyagőzbe.....a Karcsi koma megszólítással.......ááááááááháháhhhááháhááhhhhhhhh

MEGYEK LEDOBOM A GÉPET....
aham, felküldik nekem belső postán, szóval postára nem kell költeni
?
Beviszem pl tiszaújvárosba egy Erste bankba vagy mi?