Amióta soproni vagyok én is csak ritkán látok...hála istennek!
Inkább írd meg majd a számodat....nehogy megint úgy gyere Ajkára,hogy nem tudlak utol érni!
Engem is így kaptak el....mondjuk én szembe mentem városba a trafival kb olyan 160-al és csak vigyorogtam a trafira....úgyis hiába mérsz pajtás!
Rá két hétre mikor mentünk volna cimbivel motorozni a benzin kúton felhajtva maradt....beálltak elém keresztbe rendőrautóval,ztán szépen lecsekkolták a technikát,lefényképezték...aztán mondták még egyszer gyorshajtáson kapnak....tudják az adataim,mert benne vagyok a rendszerbe!
Szeretem a mocim színét...de kibaszott ritka!
Egy volt az enyémen kívül Balatonalmádiba....de 3x összetörték és végül nem lett megcsinálva!
Elmentem a számod...msnre már nem megyek!
Holnap reggel meló van még!
Most lépek is,további szép estét mindenkinek!
Inkább írd meg majd a számodat....nehogy megint úgy gyere Ajkára,hogy nem tudlak utol érni!
Rá két hétre mikor mentünk volna cimbivel motorozni a benzin kúton felhajtva maradt....beálltak elém keresztbe rendőrautóval,ztán szépen lecsekkolták a technikát,lefényképezték...aztán mondták még egyszer gyorshajtáson kapnak....tudják az adataim,mert benne vagyok a rendszerbe!
Szeretem a mocim színét...de kibaszott ritka!
Egy volt az enyémen kívül Balatonalmádiba....de 3x összetörték és végül nem lett megcsinálva!
Ha nem viszik el addig akkor kiviszem neked addig még megbeszélünk egy időpontot
MEGYEK LEDOBOM A GÉPET....
Beviszem pl tiszaújvárosba egy Erste bankba vagy mi?