Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vanmég.
Egyre jobb képeket dobsz XD
Hátúlról az első jobb?
Erről aztán felismerünk
Szóval háttal?
Még mindig Dolgozol Doki?
A több hajjal rebdekező bering kabátos.
Gixerpeti Tesó!

Hol a pi..ában vagy? Csak nem megint SZEGELSZ?
Gyulácskám, paint, aztán úgy szerkesztgettem, hogy a matrica ott maradt! Jó kis trükk, mi?
Gyorsi Barátom!

Te aztán jól berágtál ezekre, hogy a karodat a hugodénak nézték.....GYÚRSZ AZÓTA IS MINT ÁLLAT MI....?

Én is nekiállok lassan a Tesóékkal, mert lassan a karom olyan vékony lesz, hogy könnyebb vele szúrni, mint ütni....
Jaja....jöhetne egy kép Zolikám ezután a rendszámos dolog után, ugyanis holnap Darts-ozom otthon és kellene a táblámra valami cél....

Csak vicc volt....
Jó gép az ACER Srácok.... ...ilyet vegyen, aki akar....kibírta a 2.emeltről a zuhanást és még kidobáltam rája az 1-es teremben ülő 20 főt is..... azt is kibírta....
Kép rólad ami publikus?
hmmm... sztem egy gikszernél a fogyasztás nem az első szempont , mondjuk egy DL-nél megértem , én általában a 18 literrel kb 180 km-t ez kb. egy délután Kakucson + az oda-vissza út közúton viszont nem döngetek csak nyugodtan
Frászt.Nem vok annyira modern.Szakadt SV dobozzal fekete kabát jellemzően protis farmer.Gödöllő-Kistarcsa vonalon vagy hétvégén túrán most cseszneket szerveznek.
Zoli vagy te iwiwen vagy valahol? jössz valahol szembe megismerjelek
nekem 4,46 tal jöttem ki,igaz nem hajtottam 95-120 között mért érték
Mondjuk én városi lótifutira nem tok 6-7 liternél jobbat kihozni.Érdekes hogy ha zúzósabb hosszú túra van 5,5-6 literre lemegy.Pedig elöl rendesen diktálják a tempót.
Azért mert ha én kihozom gépet akkor már apum is megy vele 30-40 km-t
én ezért megyek kevés km-t. de ha megyek akkor az élvezetes
Minek mész ennyit?
Így is mostanában minden szombaton tankoltam nem is tudom mit szólnának itthon ha 110 nél kéne mint neked....
nekem van hogy 110kmnél világít a lámpa hogy tankolj ! mondjuk akkor tempó is van
Annyi ám 120-130 km/h és én így megyek el 15 literrel 280 km-t
120-130as utazó ? egy k5ös gixeren 140-180 az utazó. Viszont most már értem miért megy el egy tank benzin 130km-en belül