Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallod Doki....a komáromi motoros talin,egy nagyon jó ötletet mondtak nekem rendszámra!
Egy autónak az ablakmosó berendezését kell bekötni és hátra vezetni a farokidom alá és onnan spriccelne a rendszámra mondjuk fekete vízfestéket...!
Csak két pötty látszana,ha valaki meglesné alulról...de meg nem mondaná mik azok a pontok!
Tömlőt simán el lehet vezetni akárhova!
Meglátod,hogy mérnek...nyomsz egy kis cuccot a rendszámra,aztán az első benzinkútnál meg szépen lemosod,mintha mi sem történt volna!
Én gondolkozok rajta!Ha valakinek sok az ideje és kivitelezné,akkor ossza meg velem,velünk,mit hogyan csinált!
Arra azért nehezen lehet azt mondani, hogy így vettem a motort....
És nem is szeretnék rendőrök elől menekülős motorozásokat....NEM VAGYOK ENNYIRE Bad-Boys...
Sztem így már nem ledobja a laptopot hanem hozzád vágja
De....de....de....haaaa.ha....haaaa.
Rossz nézni azt a cipőt/farmert mióta kacsaszalag tartja össze azt a szaros túracsizmámat.
És nem baxogatás.
tavaly ép ezért basztak meg 1 motorost mert fel volt hajtva, utánamentek akkor meg le volt hajtva a rendszám.
Ez neméri meg neked Karcsi koma (Nyugi)
Ruhára is meglesz a léééé Zoli....sőt az hamarabb lesz véve, mint ez a ketyere....

DE HA MÉG VALAMIBE BELEKÖTTÖK, VAGY LESZ EGY DE, VAGY HA.......AKKOR LEBASZOM EZT A KURVA LAPTOPOT A 2.ról, MAJD LEMEGYEK ÉS SZÉTTAPOSOM.......
Legegyszerűbb a szigetelő szalag...ha úgy akarsz menni,mint az állat,akkor leragasztod és nem állsz meg senkinek sehol!
Elindulsz,majd legközelebb csak akkor állsz meg,ha jársz be a garázsba!
Ti most SZOPATTOK?

Ha úgy gondolom, hogy már sok a tempó a megengedetthez képest, akkor addig felhajtom, majd ha látom, hogy előttem a bokorból yard készül kiugrani elém, akkor lehajtom....

Településeken belül mindig tartom az 50-et, szóval ott lehajtom....nehogy emiatt forduljanak utánam....

Kívül meg felhajtom, ha úgy gondolom....remélem kielégítő volt a válaszom....
Én inkább ruhára tartogatnám a lét.Hasznosabb.
a mozgó trafi akkor tesz seggbe amikor nem is számítasz rá, szóval akkor meg hogy hajtod fel a rendszámot?
Wazzzzzzzzzeeeeeeg én mozgó trafiról berregek, amik a motorosokra vannak állva........
Az a te sávodban megy a te irányodba és hátulról vág seggbe....

De ezt lehetne még nyúzni, meg csavarni, hogy ki miért, hogyan? de szerintem ne menjünk bele....
Nekem megnyugtató, ha lesz egy ilyen ketyerém és ennyi....
vagy alternatív megoldásként jövő hét pénteken a polgári m3 lehajtónál talizzunk, az outletnél pl
nekem csak a rossz lámpából a lencse kéne, erre találj ki árat Illetve a próbát is meg kéne oldani mert méretre kb jó lenne nekem, de bele kéne tennem a lámpámba hogy tuti jó. A postázást meg tudnánk oldani, egyszerűen csak be kéne vinned ez erste bankfiókba, többit én elintézem. Ha jó a lámpa rögtön utalom a zsét..
egyenes úton lehet kint szembe veled a mérő, hátul van a rendszámod
Mondjuk tutis bácsi tud valamit.
Cakli pakli!
Tutis Mester!

Ezt már említetted.... De én arról az estről beszélek, amikor egy egyenes útszakasz láttán odaroppantassz neki egy 10-20 másodpercre, ahol max 1-2 autó van és, ha pont az egyik mozgó mérő, akkor ne tudjon már lekapni 200 felett....
ENNYI CSAK! ÉN SEM 200-AL AKAROK KÖZLEKEDNI ÁLLANDÓAN....de gondolom te sem 90-el mész kint városon kívül.... ....pláne motorral....nekem kint 120-130 az utazóm....
Amúgy ez is madzagos ugyan úgy csak még wirelesses is!
IN box:
1Gold Flipper
3 Zip ties
1 Instruction manual
6 Wire connectors
2 bolts and nuts
1 Wireless remote
1 wired toggle switch
mármint a lencse 4ezer vagy foglalatostól a projektor?
Egy valaki volt aki 4000-et adott volna érte csak akkor hívott az a kedves vevő aki baszott átvenni a csomagot hogy egybe kéne neki a kettő és így neki adtam el de már meg is bántam
2500-amba volt az hogy felment pestre a csomag meg vissza!
Hát ha ezt a yardugrálós esetet vesszük alapul, akkor lehet necces, de énelém nem szoktak csak úgy vészfékezős távolságból yardok kiugrálni a bokorból....
Ezt úgy képzeljem el, hogy megyek 100-120-al és egyszer csak kiugrik elém egy yard bácsi? Vagy hogy?
Gondolom, ha van yard, akkor azt már kellő távolságból észreveszem és még azelőtt kikapcsolom, hogy leintene....

Nem egy 10 jegyű kódot kell amúgy sem beütni abba a ketyerébe, hanem egy gombnyomás és kész....
Hát hülyeséget nem akarok mondani mondj te egy árat
3. lehetőség: hagyod a faszba az egészet és szabályosan közlekedsz
akkor valszeg jó lenne nekem, mennyiért adod?