Az a kép,amin nincs plexi....javítanom kell,de tényleg fóliásnál volt!
Nem tudta rámelegíteni!
Belülről lett volna,de mondta,hogy nem tudja úgy rázsugorítani...túl nagy a plexiben az ív!
Aztán végül úgy fújták le nekem,full feketére a gyári plexit!
Igen,tudom,hogy Te ismered Godesz!
Devecseriek ma mentek gurulni Kőszeg felé...nem mentél el velük?
Szevasz Bandi....sok a duma
Amúgy csak egyedül voltam sopronból....húgom meg a nehezék hátul!
Jozsóék elvileg osztrákokhoz mentek egy 200km-es körútra arra lockenhaus érintésével,az a fasza szerpentin.....
Ha legközelebb megyek,akkor odaszeretnék kimenni egy napra,de csak szerpentinezni!
Bocs Testvíír, de lemerült a telóm,így a másikat vittem! Sajna amúgy sem tudtam volna most veletek tartani..
Közbejött pár dolog! Bocsi, majd még lesz lehetőség a gurulásra! Hányan mentetek Sopronból?
Utána kérdeztem annak az exup-nak
Ha csináltatok dobot és összekötő csövet...vissza is varázsolja bele azt az EX up szelepet!
Ez a legtisztább!
Elvileg nem hülyeségből van benne!
Jól írtad, de te is a fórum tagja vagy, így nem vonhatod ki magad....mondjuk veled nem tudunk buzulni , de a nyálcsorgatós rész.... kiváló hasonlatok amúgy..
Új gumit akarsz mindenképp? szerintem pénzkidobás, ha csak nyugodtan túrázgatsz...
Bár én most kisérletezgetem a kifordítással, mert belül elég szép még az abroncs felülete... , , ,
Hi4
Neked meg bő 3 órába, míg megértetted
Bár a megértés enyhe túlzás, mert írtam hogy ne válaszolj, de neked aztán írhatom....hülyegyerek....na húzzál motorozni.....
De 14.000 alatt ne legyen a fordulatszám ám, mert akkor minek neked gsxr 600....fosgaluska..
Nem tudta rámelegíteni!
Belülről lett volna,de mondta,hogy nem tudja úgy rázsugorítani...túl nagy a plexiben az ív!
Aztán végül úgy fújták le nekem,full feketére a gyári plexit!