Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a kép,amin nincs plexi....javítanom kell,de tényleg fóliásnál volt!
Nem tudta rámelegíteni!
Belülről lett volna,de mondta,hogy nem tudja úgy rázsugorítani...túl nagy a plexiben az ív!
Aztán végül úgy fújták le nekem,full feketére a gyári plexit!
Tomi tényleg le sötitetted fóliával a plekot vagy újat vettél h igen belűről vagy kívülről.....?
Igen,tudom,hogy Te ismered Godesz!
Devecseriek ma mentek gurulni Kőszeg felé...nem mentél el velük?

Szevasz Bandi....sok a duma
Amúgy csak egyedül voltam sopronból....húgom meg a nehezék hátul!
Jozsóék elvileg osztrákokhoz mentek egy 200km-es körútra arra lockenhaus érintésével,az a fasza szerpentin.....
Ha legközelebb megyek,akkor odaszeretnék kimenni egy napra,de csak szerpentinezni!
Bocs Testvíír, de lemerült a telóm,így a másikat vittem! Sajna amúgy sem tudtam volna most veletek tartani..
Közbejött pár dolog! Bocsi, majd még lesz lehetőség a gurulásra! Hányan mentetek Sopronból?
Én igen
Sziaztok! Valakinek hátsó dob gsxr-hez 35000ft?
Köszönöm a győrieknek a szombati túrázást!
Még rá kell edzeni egy kicsit!
Régen ültem egy huzamba ennyit a mocin!
Utána kérdeztem annak az exup-nak
Ha csináltatok dobot és összekötő csövet...vissza is varázsolja bele azt az EX up szelepet!
Ez a legtisztább!
Elvileg nem hülyeségből van benne!
Az nem rám vall...hanem ÉN vagyok..csak még kicsiben...
Nem kóstolgatlak csak nem raksz ki adatlapodra semmi képet ami rád vall, vagy a majom az rád vall?
Látszik, hogy friss vagy itt.....nem beszélnél össze vissza itten...
Ki mondta, hogy rejtőzködöm?
Ne kóstolgass...
Már nem rejtőzködhetsz senki előtt sem
Ez én vagyok!
Jól írtad, de te is a fórum tagja vagy, így nem vonhatod ki magad....mondjuk veled nem tudunk buzulni , de a nyálcsorgatós rész.... kiváló hasonlatok amúgy..
Új gumit akarsz mindenképp? szerintem pénzkidobás, ha csak nyugodtan túrázgatsz...
Bár én most kisérletezgetem a kifordítással, mert belül elég szép még az abroncs felülete... , , ,
Hi4
Neked meg bő 3 órába, míg megértetted
Bár a megértés enyhe túlzás, mert írtam hogy ne válaszolj, de neked aztán írhatom....hülyegyerek....na húzzál motorozni.....
De 14.000 alatt ne legyen a fordulatszám ám, mert akkor minek neked gsxr 600....fosgaluska..
Sryy Befagyott és 2* ment fel
aNiMaTiOn köszönet annak aki csinálta és neked a pólóért el hozatalba meg köszönet domino és Spedd kollégának Fajin lett
aNiMaTiOn köszönet annak aki csinálta és neked a pólóért el hozatalba meg köszönet domin és Speed kollégának Faja lett
Bocs Speed!
Összekevertelek KisTuning-al:)
[33590] április 15. 15:46
Erre gondoltam!
Talán ez lesz az SpeedBike?
Pff már 1* megtaláltam
Keresd má ki légyszi az enyémet is!
Én így robbantam ide be 1 h.sz.