Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel a munkahelyi gépemen szar a monitor most látom ez szőrös gumi.Hátadon viszed vagy mi a szösz?
Ezekszerint jól választottam. Kicsit vaciláltam mert nem ismertem még, dehát a puding próbája a falhozba.szás
azé veszik a munkások, mert csak annak van rá péne aki dolgozik. szal nesírjááá
Mihány-kihány-holhány?
Racetec eddig a legjobb gumi amim volt!
Nekem K1 volt elöl-hátul brutál, nem tudsz vele hülyeséget csinálni csak ha direkt te akarod

Az elsőmet Darage kolléga vette meg, tényleg miszter feldobtad már?

Most Dragon Supercorsa Pro-m van elöl-hátul, jó-jó de már csúsztam meg ott ahol a metzeler-el nem. (Atika tudna mesélni hogy ment keresztbe a jobbosban a moci a Pilisben)
áhány
az lesz az.
Ez volt a racetec előtt. Szereztem jóárasított K3-at is, csak azt utcán nem akarom használni. Nopersze abból se az interact hanem ami előtte volt.
Nálam nem.Ölég szar vót.Fékezni módjával tudtam.Bekeményítettem mint az agresszív kismalac és megijedt.Azóta faca.
Már amennyire én meg tom ítélni.
Tudni már valamit a magas fordulaton torpanós problémádról?
(ugyan ebben a cipőben járok)
kanyarban annyira jár mintha egy vibrátort szorongatnál a gáz csutka helyett plussz kibaszott nagyokat bólint meg leng a kanyarokban mint egy hajó. Pedig a feszítők totál bevannak keményítve. Itt az a bibi hogy spurok voltunk szimmering cserénél és szar vékony olajat raktunk bele
pályán információim szerint nem baj ha kicsit vékonyabb olaj van a telóba , mert akkor jobban dolgozik a cucc , mondjuk sűrűbben is kell cserélni
Nagyon bólintott az eleje?

Amúgy megtaláltam ez a Racetec elődje...
olaj csere a telókba meg azokat pöpecül beállítja. Még mindig vékony az olaj ami benne van és pályán se tudtam vele úgy menni ahogy akartam
Szerintem futóműállítás, hogyha Kakucsra gondolok
micsináltok a motorkával?
Tutis beszéltem Papp József úrral májusban csináljuk nála a gépem
ez a legajja. ezt veszik a miunkások
Ennél a Racetec jobb nem?
Csak azért,hogy el tudjam helyezni a Metzeler palettán
A 7 Tőgye
a 7 törpe is odáig van érte
Nyúlra is Farkas