Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kis kulák
fasza guma
hogy mire nem képes egy körforgalom
gyere ki Kakucsra vasárnap ott lehet kanyarvadászkodi
Meg is lepődtem hogy túrapondró léttemre leért a hülye csizmám eleje körforgalomban.
Nem szabad nekem ilyet csinálni.Oda az imazsom.
nya azé
Én már 20 perce feladtam.Nem azén napom.Lényeg hogy 15-ös olaj+tsándor erősített rugója és már nem az erős fékezés utáni vállon átvetett tigrisbukfenc jön hanem megáll.Jót tett az önbizalmamnak bár kanyarodni még mindíg csak fosósan kanyarodom de legalább van esély a gyenge kezdés utáni erős visszaesésre.Így összességében egy gixxi első tappancs jobb lenne de most sem panaszkodom.
na jó feladom
áhh... ez iylen szar sms. de ahogy halottam a csaj az életbe is benyomja. de majd ha nyáron letoljátok a biciglit balcsira a közös bulira, akkor oda izzitunk egy két oboás lánykát
fujj...
Te egy állat vagy.
Jótanács: Ha összeakadsz a csajszival ne mond meg neki hogy tudsz gitárolni.
akkor szaladok és "áhány" így már oké
gitár heron jáccok neked reggelig ha ezen mulik
tudsz gitározni?
hát azért én elbirnék viselni egy 50 első randit egy szopóval
Majd becsiszolódik.
Szöröskilógősbugyisgumma.
Na most elvesztettem.Kimondén vagy mi.Fussunk neki előről mert így benne maradok a bizonytalanságban mint bőrgatyában a szag.
Ez egy ilyen elcseszett szögesgumma.
mondom én
még pihen jelenleg a műhely falán , a brigiket próbáltam ki először
Fiatalságblondság. Srác csinálta jól, merthát ki akar második randit egy elsőrandin szopóval?
Jégre készülsz?Ahhhhaaaaa..........Bár ahoz kevéske és valamit elcsesztek rajta mert keresztben kilóg a belső is.
n is szoktam vigyorogni. most olvastam facebookon, hogy egy csaj kért buli utáni sms-t. ezt kapta: Azt akarta, hogy szopjam miközben gitar herozik. Nem lesz második randi.. :D:D:D::DDD
Majdnem jól látod. Azok nem szőrök, hanem szegek.
Nem sírok, hanem duzzogok. Laza pipa után viszont mindíg boldog vagyok.