Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na. Ma azzal az elhatározással mentem ki a ringre, hogy 03-at fogok menni. Nem árulok el nagy titkot ha azt mondom nem sikerült.
Azért látszik a fény az alagút végén. Kijött a Bérczi Brothers, hogy majd segítenek nekem. Hoztak gumimelegítőt, emelőt, szaktudást amit ezúton is köszönök.
A tervem a következő volt. 1-2-es kanyar, uszoda, sikán, lejtős féktáv, -2-ben gyorsulni. Itt éreztem magam látványosan lassúnak. Kanyarsebességet dőlésszöget növelni. Na már az első körben éreztem, hogy ez a nap nem lesz felhőtlen. Ez a régi fajta dunlop amit felraktunk úgy becsapkodott, hogy a cél végén 260-at láttam csak az órán a 299 helyett mert folyton el kellett vennem a gázt. 1-es kanyarból kijövet megint csak nem tudtam gyorsítani. Na mindegy azért igyekeztem. A jelenség 2-3 kör után gyengült meg megint megtaláltam azt a sávot a célegyenesben ahol tudtam menni. De a top speedem csak 245 volt holott a brigivel mentem már 254-et is (GPS). De aztán a 2-es kanyarba sikerült többször is jobban beengednem a motort és néha nem is sodródtam ki a túlsó végén. Szépen erőltettem a dolgot ahogy kell aztán egyszer csak a gyors balosban megcsúszott a hátulja (kicsi gáz volt benne) meg is fostam de mentem tovább mert a kör jónak tűnt. Lett is belőle egy 2:05.7. Utána megvártam a Muját hogy megnézzem hogyan megy. Mentem mögötte két kört majd le is jöttem. Hát nem voltam elégedett. Na mindegy a második menetig átgondoltam pár dolgot.
Sajnos elég sokan voltunk a pályán szóval nehezen lehetett felvenni a ritmust. Azért a második mentben már sokkal tudatosabban mentem. Néztem a táblákat meg ilyesmi. Végre sikerült a 200-nál fékeznem a cél végén, a 2-es kanyarban jobb voltam de a mansellben meg jó 7-8km/h lassabb mint az utolsó pályanapon. Egyszerűen túl sok féket húztam. Uszoda kb. ugyan olyan mint eddig. Sikánban kicsit szűkítettem a féktávot és talán a bal jobban is nyertem pár tizedet de nem sokat. A lejtős féktávon szerintem javultam de ezt majd a RC-ből kiderítem. Viszont a -2-ben és a célrarában is látványosan lassúnak éreztem magam. A -2 csak elbasztam mert túl korán kanyarodtam, de a célrarában egyszerűen fostam. Nincs mit tenni.
Mindenesetre próbálkoztam mindennel amiből lett néhány érdekes helyzet de mind megoldódott. Néha kicsit megindult a hátulja, néha majdnem lepottyantam a motorról stb. Egyszer egy sárga R6R-es leányzót utólértem a mansell előtt. Olyan messziről estem rá, hogy nem hittem el, hogy még mindig fékez. A végén majd hogy nem ugrattam a motorral mert ahogy pont felértem a dombtetőre akkorát satuztam, hogy feljött a segge és magával rántotta az elejét is. Vagy mi.
Na mindegy a lényeg, hogy a végén 2:04.8-at futottam ami PB. Svéd bácsi már 2:00.9-et asszem. :smt017
Uccsó menetre átadtam a Dávidnak a motort, hogy menjen vele Ő is. Gondoltam belerittyent a RC-be egy 2:00-át de nem. Ment 5 kört: 2:04,5. De azt mondja jó a gép csak neki pumpál a hátulja és nem akarta széttépni a gumit ezért inkább lejött.
Mindenesetre lesz mit elemezni. Végül is így a nap végére jobb kedvem lett. Próbálkoztam, volt ami bejött volt ami nem. Majd legközelebb.
Háromszor estem le a székről, úgy röhögtem. 4 oldal elolvasása alatt ez rekord!
Leöblítve kolbászleves SIÓ-val
Szerintem krosszgumánál
na meygek is mert lemaradok a csodálatos istenítélet című műröl. majd éjjel. vagy holnap. sziasztok
áhh meggyőztetek. megyek inkább kocsival. de azért a kép majd meglesz
Sztem nem, de azért képet csinálj majd.
Mindenképpen elegánsan sportos belépő lesz
Persze hogy jobb. Majd ha nagy leszel kipróbálhatod Te is.
sztetek jól fogok kinézni öltönybe a gixeren?
mert? ha ugy nézel ki mint egy wuki akkor jobb?
Ő aznap Kakucsozni volt, és pöppet elfáradt a 160 kör alatt amit ment
Madmaxné húgával Másnap meg jól le lettem alkoholistázva
natessék...bűbáj gombóc... Mostaztán hetekig nem borotválkozok.
úgy legyen te kis bűbáj gombóc
Zabbal etesd őket
Az tök jó lesz , de azért előbb suttyomban gyakorlok egy keveset.
Na aztán ma duplán gyúrjáááá vazzzeeeg.....hónap legyen mibe kapaszkodni....
Különben letépem a lapockádat...
És ezután egy jó kis húrkazsíros Orbit rágót elrágcsikálni....
hát vegyél. és lássam ahogy tömöd és huzod mellé piroska nénje bodza-málna szörpjét avas vízzel
csuka. majd akkor éjjel megint megvadulunk
Ha ez nálatok így megy veszek egy 750 matricát.
Léptem 18.00-tól edzés van a lovaknak.