Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pályinkát beléjem töltsed te ebadta kutyköjök.
az biztosss csak le ne dobja a láncot
buzikék?
Vót. kék.
Te meg a gumira gyanakodtál.

Még a késed is belebasztad mielőtt felmentünk az M7-re.
ez már bio cucc. ezt nemszereti a gisszer. ahogy joe mondta. pálinka kis whyskey vel és minden penge
Szerintem jól csináltad. A pitypangtól hangosabb a kipu.
de még mindig a legjobb a bauxit főzelék jóóó igényessen kis kálisóval meg cserkészkolbásszal, beleöntöd a tankba, meg felaprítod a irdatlanmennyiésgűűű zöldséget a blokkba és jóság van
neked volt esvéd?
Ez vicc kívül így van. Sötétkéken vettem, és királykék lett mire eladtam.
Én nagyvater pálinkáját töltöm a kulcsos nyílásba durrog is rendesen a gép tőle
Azóta tüzel a kipufogó mint valami utánégető
a lyukakba a friss újhagymát fűztem be a pitypangok mellé. hát jah. kiváncsi lettem volna mit ragál rá a gép. m
De a zsiroskenyéret ugye a lyukakba tömted, nem csak úgy rákented a tárcsára. Az R1 koma bátor volt nagyon.
a gixerem még mindig szűrt oxigénnel megy, és igy ad le 1234 lóerőt.
Pöcsöm ki van ezzel az egésszel.....akkor eddig mindent elbasztam....
Én mostmár mindent összeöntök egybe, ami csak van és töltök belőle mindenhová.....
hát igen 2T után nekem is nehéz mert én meg 1:60 ast nyomatok de már kezdek átszokni a 1:50 re de azt mondják elég a sima benzin is a tankba
Állítólag az sv-k domestossal is elmennek.
én a vd 40 et a féktárcsára fujom, miután bekentem zsiroskenyérrel. de vágjátok bejön valami csávo, mint a multkor az az r1 es aki a blokkba öntötte a fagyállót, és valameik hülyeséget megcsinálja
WU2 vazzzzee
wd-40 kell oda. Hát ennyit senem tudtok? Hát hogy lesz így belőletek bármiakármi?
Minden gixer úgy végzi?
Ez bele van írva a gyári kiskönyvbe is Zoli?
Láncsrayt a plexire és a sisakra kö kenni.

Vagy a nyakláncodra.
Csak a végzetük előtt elérnek olyan sebességeket amiről a SövényVágók még álmodni sem mernek.
De nem a hófehérke. Az csak akkor borul a én akarom.