Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

merszen 1 kör
Atyaúúúristen! Dominó! Nekem ez messze van... Milyen útvonalon közelítitek meg? Mert akkor útonálló leszek, és pólók fejében nem eresztelek tovább...
A jó pap is holtig tanul
Szia Sunátás!
Jaja....okítanám..... vagy ők engem...... ,
Csak azért mennék oda, a motorozás már nem is érdekelne, sőt követelném az ujraoktatást...... ,
MERSZ-en nagyon ritka az ütközéses baleset.
Szerintem pályán nem azzal kell törődni hogy ki hogy darál le. Aki így stresszesen megy fel annak tuti talajminta lesz. Fel kell menni, senkivel nem törődni és menni a saját tempódban. Úgy hogy élvezd, ne görcsölj. Persze a rutinosabbja már a köridőket vadássza, de azt se ész nélkül. Mindenki figyel a másikra. Nekem is sokszor van olyan hogy benne vagyok egy jó körkezdésbe, de utólérek valami lassabb emberkét. Inkább lelassítok és megvárom a kellő előzési pontot ahol biztonsággal el tudok menni, minthogy kockáztassam mindkettőnk épségét..
Okítanád őket mi
Azoknak a seggébe dugnak egy seprűnyelet és körbetólják a pályán kétszer.
Élveznéd mi.
Mondjuk a hangja jó a tiédnek üvegen....
Alapjában van hangulata biztos a pályán is, de elég stresszes lehet annak aki rutintalan, hogy mikor darálják le a nagyok, vagy egy másik kezdő(bb).
Van oktatás az abszolút kezdőknek gondolom (zászlók, szabályok, egyebek tekintetében)
Sikerüt kicsikarni:
Sugar Shop 1042 Petőfi út 35. úgy hat körül, de előtte hívlak.
Rád néztem szerelmesen, de már át voltál szellemülve.... ,
Ajjaj... Nem tudod kihúzni belőlük? Csak mert akkor térképen meglesem, hogy hogyan, s merre No, akkor Szombat 3 óra Mad csörögj!
Én fent voltam 7:54-ig. teljesen jól lehetett menni. persze a végén már csak azért róttam a köröket hogy megnézzem mennyire fáradok.
Nem is az hanem a sötétedés meg a felhőzet, szóval a lámparendszerem nem az a vakító mostanság és inkáb olyan merszre jövök majd amikor fél nyolckor még világos van.
pedig nem volt rossz idő. Mi a vége felé cuccoltunk le.
Ja de csak lemondtam a helyemet mert nem tetszett az időjárás. 6 körül eltűztem de én sem láttalak.
Kint voltál? Nem láttalak.. Vagy lehet láttalak csak el voltam mélyedve magamba szerintem nem nagyon van balesetveszély mert a gyors motorosok már rutinosabbak, tudják hogy kell kerülgetni a lassabbakat, meg hát ésszel megy az ember. Illetve a mersz pont arról szól hogy midenki úgy menjek ahogy tud biztonsággal menni. Mondjuk így is volt 3 fetrenberger, de ha jól tudom egyik se vészes. Az első motort nem láttam, második egy fekete Z750, harmadik meg valami kawa zxr volt...
Az egyik csaj Virág volt a munkatársan, ő most a párja 1000rr-jével ment, de a saját motorjával még gyorsabb, de lassan hozzászokik a nagyobb motorhoz..
Fasza. Bár szerintem a 2:05-höz nem a merszet kéne eröltetni de nem lehetetlen.
Ok. a címet majd telfban mondom mert csak annyit tudok hogy valahova megyünk délután, de konkrétumot nem közölt a kiccsalád.
Stoner háháháhhááá...BORZASZTÓNER!
Ja értem, magyarul az asszonykád pályázott egyet!
A következő merszre megvan már a karszalag?
Pontos cím kellene. Átvenném akkor Gyula pólóját is.