Szerintem pályán nem azzal kell törődni hogy ki hogy darál le. Aki így stresszesen megy fel annak tuti talajminta lesz. Fel kell menni, senkivel nem törődni és menni a saját tempódban. Úgy hogy élvezd, ne görcsölj. Persze a rutinosabbja már a köridőket vadássza, de azt se ész nélkül. Mindenki figyel a másikra. Nekem is sokszor van olyan hogy benne vagyok egy jó körkezdésbe, de utólérek valami lassabb emberkét. Inkább lelassítok és megvárom a kellő előzési pontot ahol biztonsággal el tudok menni, minthogy kockáztassam mindkettőnk épségét..
Mondjuk a hangja jó a tiédnek üvegen....
Alapjában van hangulata biztos a pályán is, de elég stresszes lehet annak aki rutintalan, hogy mikor darálják le a nagyok, vagy egy másik kezdő(bb).
Van oktatás az abszolút kezdőknek gondolom (zászlók, szabályok, egyebek tekintetében)
Nem is az hanem a sötétedés meg a felhőzet, szóval a lámparendszerem nem az a vakító mostanság és inkáb olyan merszre jövök majd amikor fél nyolckor még világos van.
Kint voltál? Nem láttalak.. Vagy lehet láttalak csak el voltam mélyedve magamba szerintem nem nagyon van balesetveszély mert a gyors motorosok már rutinosabbak, tudják hogy kell kerülgetni a lassabbakat, meg hát ésszel megy az ember. Illetve a mersz pont arról szól hogy midenki úgy menjek ahogy tud biztonsággal menni. Mondjuk így is volt 3 fetrenberger, de ha jól tudom egyik se vészes. Az első motort nem láttam, második egy fekete Z750, harmadik meg valami kawa zxr volt...
Az egyik csaj Virág volt a munkatársan, ő most a párja 1000rr-jével ment, de a saját motorjával még gyorsabb, de lassan hozzászokik a nagyobb motorhoz..
Jaja....okítanám..... vagy ők engem...... ,
Élveznéd mi.
Alapjában van hangulata biztos a pályán is, de elég stresszes lehet annak aki rutintalan, hogy mikor darálják le a nagyok, vagy egy másik kezdő(bb).
Van oktatás az abszolút kezdőknek gondolom (zászlók, szabályok, egyebek tekintetében)
Sugar Shop 1042 Petőfi út 35. úgy hat körül, de előtte hívlak.
Az egyik csaj Virág volt a munkatársan, ő most a párja 1000rr-jével ment, de a saját motorjával még gyorsabb, de lassan hozzászokik a nagyobb motorhoz..