Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Puncs, disznózsír, kolbászkarika édestölcsér ja és a balkézben a bicska.
750 esek között igyszokás nem? hagymakarika van rajta?
Akkor te is bicskával eszed a fagylaltot, nem csak én.
nekem csak szalonna jutott. mert a gézuka elvitte a gumicsizmát de cserébe én játszhattam disznóvágást a nintendóján
Már az oviban is tartálykocsi volt a jele.
Veszek a bulira iilyen bazi nagy hordót, amibű az olajat szokták szíkálni....és azt rákapcsoljuk Joe-Z etetőjére, hogy ki ne száradjon nekem....
áhhh ezek nem igazán kellenek. szervókormányra hajtok most meg digitklimára. az nincs?
Van most occón k6-7-re és k8-9-re vonóhorog, napfénytető, pótkerék, mélyláda meg tolatóradar.
beszélek a srácokkal. azt lehet hogy az a jóidő május első hétvégéje lesz
Az közel van. Mehet, de csak hétvégén. Esetleg egy pályázás, vagy gurulás után.
bebaszunk mi bárhol még a gödörbe is, csak akkor motor nem kő hozzá

madmaxné-vel?

srácok. visszatérve a közös bulihoz. bennelennétek egy oylanba hogy valamikor jóidőbe egy közös bebaszás balcsin?
háát ja, de nem baj legközelebb le is veszem a láncot minek az rá...max kötök rá egy gumit oszt kész
Tőteném ember csak ritkán baszunk be együtt

Vasárnap egyébként kb 3-ig nem voltam a helyzet magaslatán mert Szombaton csúnyán elkaszáltam magam
hát igen. bár itt pécsen a bords eve-t nyomják rá a profik. de a kockaráma se fog csalódást okozni
én meg elbasztam a múlthéten....... mondják h húzzam meg a láncot, hát meghúzom erre hogy fujjam le na az volt a gond hát én rákentem szépen a Rámát de elkezdik az nem jó hanem a Floriolt kell ráönteni egerszegi krisztina segítségével de háát ki tudta eztet itten ne....
tudtam én hogy ilyet kell venni. nem ám majd ott csörög nekem a lánc. szépen csendbe mint egy harley
Csak a kékek nem láncossak. A többi mind az.
áhh.. arra most nem volt keret. inkább a 9 légzsákot ellenőriztem le, meg az ablakmosót töltöttem fel.
Sala kicseréled difiben az olajat?
Vagy csak a kardánban?
leglább pörög a beszélgetés. 7 re ugyis kell mennem köcsög szinházba, és még wlanos telóm sincs hogy közbe tuggyak fórumozni
Ma hozzuk a szintet kollegák!
milyen láncot? enyémen ékszíj van. tieteken lánc?
Persze hogy az. annál szebb nem is van.