Ne is fokozd szegénynek a szenvedést....már az egy szenvedés neki, hogy ott koszolod a küszöböt minden éjjel...
Okozz neki örömöt......LÉPJ LE....
Bútorozzunk össze.....
Szipiszopi helyzet.....
Én nem értem ezeket a szájbarakott társaságokat.....meg vannak halva ha a profit nincs az egekben...és pofátlanul behajtják azokon akik nem tehetnek a kialakult helyzetről.... (lásd még bankok.... )
Szia fekáliás seggszőrszálon csimpaszkodó dunakavicsom!
Ebben sajnos igazad van! Ő szenved igazán, próbálok a kedvében járni de csak súlyosbítom a helyzetet, úgyhogy inkább nem tudom mit csináljak..... ,
Szia!
Te lehet, hogy meglepő amit írok, de nagyon jó dolgom van (itt a szőnyeg alatt) csak ne szóljak vissza, és a havilóvém mindíg időben érkezzen az asszony számlájára!
Te nem vagy nős? Vagy nem tudsz róla?
Nekem teljes a szabadság, bárhova mehetek, és bármeddig maradhatok, de este 8-ra haza kell érnem, különben kint alszom a küszöbön... Van szabad önálló akaratom......ami a feleségemé!
Mi kell még? , ,
Más lehetőség nem lévén igen, de nem ez a lényeg. A lényeg az hogy a légitársaságok a vulkáni hamuban nem repülhettek mert a bürokrata EU az utasok érdekeit vette figyelembe ( hajtómű tele hamuval, hopp aztán kopp ). Ez azt jelentette a légitársaságoknak hogy bukták a heti bevételket, amit a légtérzár után azonnal be akarnak vasalni az utasokon. A hétvégi futamra a csapatok nagy része felszereléssel együtt repült volna, ami jelen állás szerint megduplázta volna a költségeket.
Csá Tejfogú!
Dolgozzá baszod, mert nem lesz a magamfajtának tissztességes segély benzinre!
Nem is baj, hogy ha megtudod mi a magyarok istene....dógozz...
Meg a motorka ugye nyeli a lóvét.... Pláne a magunkfajtája...
Remélem a faterod tiltásig hajt, hogy valami hasznot is termejjé....
Hogyne komoly. Ez a leghatékonyabb költségmegtakarítás, merthogy pl. az 50 000 forintos jegyemet átkönyveltem Júniusra amire rá kellett fizetnem 55 000 pénzt... Gyakorlatilag megduplázták a jegyek árát...
Szerintem Bringa felesége jobban megsínyli ezt a házasságot..... ő az igazi szenvedő alanya ennek.....
Pusszantalak Bringa.. ..tudod, hogy szeretlek kis betyárkörtém...
Bassza meg......ez most komoly, hogy elmarad a hétvégi GP?
Pedig már Gixerpetivel és Tomiquattroval beterveztük, hogy Don Serano-nál nézzük BIG TÉVÉN......
Ja és vandálkodtunk volna a lakásban a szünetekben....
Szia hálószobás!
Ja öregem, engem még lapáton hordanak kifelé... Lapát = Opel Astra Classic II
Nem tesz ki a napra... Ő fekszik ki helyettem! Én meg dolgozok!
Nodemajdmost gyün a jobbik aztán rendet csinál.