Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szopóka, dehát ez van.
Nodemajdmost gyün a jobbik aztán rendet csinál.
Drága foskolonczabáló seggszőrtúró bogaram!

Ne is fokozd szegénynek a szenvedést....már az egy szenvedés neki, hogy ott koszolod a küszöböt minden éjjel...
Okozz neki örömöt......LÉPJ LE....
Bútorozzunk össze.....
Szipiszopi helyzet.....
Én nem értem ezeket a szájbarakott társaságokat.....meg vannak halva ha a profit nincs az egekben...és pofátlanul behajtják azokon akik nem tehetnek a kialakult helyzetről.... (lásd még bankok.... )
Az igazi dili majd akkor jön Zoli, ha átnyergelsz végre GIXERRE....
A GIXER majd ad neked diliből eleget....
Ez az igazi arany élet!
Nem nem = igen. Ne huncutkodj.
Szia fekáliás seggszőrszálon csimpaszkodó dunakavicsom!
Ebben sajnos igazad van! Ő szenved igazán, próbálok a kedvében járni de csak súlyosbítom a helyzetet, úgyhogy inkább nem tudom mit csináljak..... ,
Nem nem vagyok nős.Nem diliztem teljesen meg csak motort vettem.
Szia!
Te lehet, hogy meglepő amit írok, de nagyon jó dolgom van (itt a szőnyeg alatt) csak ne szóljak vissza, és a havilóvém mindíg időben érkezzen az asszony számlájára!
Te nem vagy nős? Vagy nem tudsz róla?
Nekem teljes a szabadság, bárhova mehetek, és bármeddig maradhatok, de este 8-ra haza kell érnem, különben kint alszom a küszöbön... Van szabad önálló akaratom......ami a feleségemé!
Mi kell még? , ,
Más lehetőség nem lévén igen, de nem ez a lényeg. A lényeg az hogy a légitársaságok a vulkáni hamuban nem repülhettek mert a bürokrata EU az utasok érdekeit vette figyelembe ( hajtómű tele hamuval, hopp aztán kopp ). Ez azt jelentette a légitársaságoknak hogy bukták a heti bevételket, amit a légtérzár után azonnal be akarnak vasalni az utasokon. A hétvégi futamra a csapatok nagy része felszereléssel együtt repült volna, ami jelen állás szerint megduplázta volna a költségeket.
Mekkora igazad van Bringa....
Én hülye meg itt szerelgetni akartam....
Nem kell.....elég ha átülsz az övére ott eldurrantod a gumit, majd szépen visszaadod neki, és mész a dolgodra a saját motorkáddal.... ,
Csá Tejfogú!
Dolgozzá baszod, mert nem lesz a magamfajtának tissztességes segély benzinre!
Nem is baj, hogy ha megtudod mi a magyarok istene....dógozz...
Meg a motorka ugye nyeli a lóvét.... Pláne a magunkfajtája...
Remélem a faterod tiltásig hajt, hogy valami hasznot is termejjé....
Hogy mit csináltál?
Kifizettél egy jegyért 105 ezret?
Most akartál menni a Kínai nagydíjra?
Hogyne komoly. Ez a leghatékonyabb költségmegtakarítás, merthogy pl. az 50 000 forintos jegyemet átkönyveltem Júniusra amire rá kellett fizetnem 55 000 pénzt... Gyakorlatilag megduplázták a jegyek árát...
Szerintem Bringa felesége jobban megsínyli ezt a házasságot..... ő az igazi szenvedő alanya ennek.....
Pusszantalak Bringa.. ..tudod, hogy szeretlek kis betyárkörtém...
Élvezd is míg lehet.Elmész dolgozni megnősülsz és már nem fogod.Nézd meg szobacicát.Össze van esve mióta megházasodott.
Bassza meg......ez most komoly, hogy elmarad a hétvégi GP?
Pedig már Gixerpetivel és Tomiquattroval beterveztük, hogy Don Serano-nál nézzük BIG TÉVÉN......
Ja és vandálkodtunk volna a lakásban a szünetekben....
Csak szerinted! Élvezem az Élet minden pillanatát!
De szar is a gixxeres sulisok élete.
Termelem a GDP-t...
Szia hálószobás!
Ja öregem, engem még lapáton hordanak kifelé... Lapát = Opel Astra Classic II
Nem tesz ki a napra... Ő fekszik ki helyettem! Én meg dolgozok!
Elvileg Műszaki vizsgálat: 4 360 HUF
nem tudjátok, hogy most mennyi a motorra a műszaki vizsga díja?
oks, de én kb fél 4 körül el akarok indulni itthonról, jó így?