Azért a K4-5 600-nak vannak hiányosságai egy 05-06 636-al szemben. Csúszókuplung, fék, köridőmérő, és a szinte biztosan kijövő injektorhiba. Ami ugyan javítható de akkor is kellemetlen. De egy K6-7 600 azonos értékű vele.
Szerintem.
Tutis jól mondta! Mindegyik moci nagyon jó ebben a kategóriában igazából azt kell venni amelyik neked bejön a technika mindegyikben a csúcsot képviseli!
Nincs ebben semmi bizarr, aki azt mondja hogy csak a honda vagy csak a suzuki vagy csak a yamaha vagy csak a kawa a jó motor az nem ért a motorokhoz. Szeretni lehet egy márkát, de attól a többi márka is létezik. Én szívesen választanék motort bármelyik márkából, a mi szintünkön úgyse nagyon tudjuk kihasználni a különbségeket.
k4-k5 vs 636 között meg a 636 előnye a plusz köbcenti..gixxinél az injektorhiba ami elő szokott jönni, de Brian tudja javítani olcsóért. A kawákat nem ismerem hibaügyileg, biztos van, tökéletes motort még nem alkotott senki.
Egyértelmű.Bár mivel én itten csak rontom a levegőt így elfogulatlan lehetek.
Picit jobb a futómű és a fék és zőőőődebb nem ilyen csiricsáré a szine.
Pont mint a nagymamám mikó kérdezték milyen legyen az új ótója.Mondta hogy piros.
Szép Jó napot mindenkinek!
Kérdésem lenne.
K4, K5 gixxerek (600-as) tipus hibák esetleg hibafaktorok amik jellemzőek, ha vannak? Most tervezek egy 600-as gépet venni csak nem tudom gixxer vagy 636?
Jelen pillanatban nem a pályától félek hanem attól hogy elzakózom és így szezon elején renoválni magamat és a gépen nem kéne.Nincs rá pízem és öregedvén nehezebben gyógyulok azt vettem észre.Majd a vége felé a nyárnak felmerészkedek.Nameg meglátogatom a kakucs nevű műintézményt tudás gyakorlása céljából.
3 szezonnyi pályázás alatt egyetlen egyszer fujattam a gumimba a ringen. Akkor már 1 hónapja rá sem néztem és elöl 1,6 volt benne. Szóval tényleg kár ezen izgulni.
Sok a váltóhibás.
A többiben teljesen egyetértek.
Te ez már majdnem olyan szép mint az enyém
Kunmadarasra jössz Május elején?
Szerintem.
k4-k5 vs 636 között meg a 636 előnye a plusz köbcenti..gixxinél az injektorhiba ami elő szokott jönni, de Brian tudja javítani olcsóért. A kawákat nem ismerem hibaügyileg, biztos van, tökéletes motort még nem alkotott senki.
Pláne hogy még gixxerem sincs.
...tudjátok ti mi a jó
Picit jobb a futómű és a fék és zőőőődebb nem ilyen csiricsáré a szine.
Pont mint a nagymamám mikó kérdezték milyen legyen az új ótója.Mondta hogy piros.
Lehet akkor én vagyok tájékozatlan, de ez egy egyszerű kérdés volt ezek szerint
Kérdésem lenne.
K4, K5 gixxerek (600-as) tipus hibák esetleg hibafaktorok amik jellemzőek, ha vannak? Most tervezek egy 600-as gépet venni csak nem tudom gixxer vagy 636?
Pláne nem a h.ringen.Kevés vagyok én oda nagyon.