Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontossan.
Vonat kényelmesebb.
Párom Kaposváron lakik. Székesfehérvár - Kaposvár oda - vissza út az már egyből kb 300Km.
ez igaz
De.Meg lesz az ellenszere ne aggódj.A már legyártott gépek meg úgy is maradnak annyinak amennyinek meg lettek terveze.Vihar ez a biliben.Amúgy a 100 paci ugyanolyan halálos mint a 105 vagy a 115.Bár a 180-200 már minek?
ez olyan mint hogy csak 90 el lehet menni ki tartja be senki igyis ugyis lesz megoldás mint mindenre, hogy ne 100 lovacska legyen, tuti csak eletronikát folytják le akkor meg :) a 300 max végsebességet is bevezették és mégis ki lehet játszani
nem vicces!
Hehe... Én közvetve ismerem őket.
honának=hoznának
Ilyenkor kacag a májam.
veszel egy gixxert, mind1 milyet, mert mind 100lovas lesz, sőt még a cb600ast is lefojtják majd 3 lóval tiszta vicc
ergo a sport, és a sport-túra motorok nem fognak különbözni...lassan már nem lesz értelme európába motort gyártani, mert többe kerül a fejlesztés, mint amennyit honának a motorok...
Nem hinném hogy nagy gáz lesz.Egy nyissz a kábelkötegben oszt csókol anyád Boris.
legyen igazad
Elmennek ám a kurvaannyukba.....
nem mintha kihasználnám, de akkor is
hát nekemn lehet könyü lesz :P
azért annak örültem volna, ha egy kicsit egyszerűbb lett volna
vagyis max 100 lovas
hát az élet egy kihivás . .
Szép estét mindenkinek!

Pfúúúúú bakker szegény Laca, reméljük majd Tutis jó híreket hoz róla....

Én is láttam a baleset nyomait, ami az Üllőin volt......most jöttem meg nem rég.....gixxerpéternél voltam és nem is engedtek az útra odafele menet, mert lezárták és eltereltek mindenkit....
Állati nagy káosz volt...eből is lehetett sejteni, hogy komoly baleset volt...
Azért reméltem, hogy nem volt haláleset.....de mégis...
R.I.P. Sajnálom szegény srácot....
Vigyázzon mindenki magára!

Néztem a Laca képeit...hááát nem semmi bukta volt....elég durvának néz ki.....
előre szólok hogy a dugattyúkat kivenni nem egy leányálom
Asszonyka rendben van teljessen. En ezzel nem probalkoztam volna...Mondjuk akkor motorom se volt.
jol teted..... lehet én azt fogom.....