Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nyugalmat kell balzsamozni a nyugalmat.
Jaja...mielőbbi felépülést a kis pöcsösnek...
Jobbulást neki!
Basszus annyira csak nem vagy öreg, hogy balzsamozni kelljen.... ,
most olvasom. Laca jobbulj! néztem a képet, sejtettem hogy nem lehet gyenge ha le kelett róla vágni kettőbe a ruhát. reméljük maradandó baj nélkül felépül. mindenki vigyázzon magára srácok. elég szar ilyeneket olvasni.
Jól beszélsz bringa!
Itt az életünk a tét.....és ebből csak egy van....ezt nem lehet súlyos ezrekért megvenni a szervízben, sem pedig máshol!
És a rutinos motorosok is elgondolkodhatnak az ilyen dolgokon, nemcsak a rutintalanok.....

Figyeljetek nagyon....mert nem csak saját hibából lehet baleset!
Helló!
Papíron nem ártana...
Mielőbbi gyógyulást Neki!
És várjuk a híreket!
Kösssz.Szavaid balzsamos nyugalmat és bölcsességet sugároztak felém.

Na jó nagy szart.Locsogsz össze vissza.
jobbulást neki
mielőbbi jobbulást!
Na jó de te nem vagy normális.
Ja igen rutintalan, vén, szar, SV tulajokra is gondoltam!
Sajnálom hogy ilyen hírekre kellet jönnöm fórumra de remélem minél előbb felépül Laca és nem szenvedett maradandó sérülést...
Én se tagadom le hogy nem döntöm a gépet mert énis félek az elcsúszástól és C-ben hajtom továbbra is biztos ami biztos.....
jobbulast Lacanak.
Én annyiért ki sem tolom az utcára...
mielőbbi felépülést kívánok neki
gyors felepulest
Nem vok 20 éves és nem gixxertulaj bár rutintalan.Rám is vonatkozik?
most olvasom mi tortent
Várjuk a további tájékoztatást és remélhetőleg hama felépül és újra köztünk tudhatjuk
Jo estet
Látom hullunk mint a legyek......
Remélem az itt lebzselő 18-20 éves jogsinélküli, rutintalan gsxr600 tulajok mélyen magukba szállnak, és átértékelik a közlekedésben való részvételt.
Nem elég elhatározni, hogy jót fogtok motorozni, azt meg is kell valósítani napról, napra....fejben is, és testben is.....nem szégyen a majrécsík...ha nem szikrázik a lábtartó....megafaszom tudja még mi.......így is vannak meleg helyzetek dögivel....meg kell tanulni engedni, ha baj van......úgysem ti jöttök ki belőle győztesen.....ha pedig elkerülhetetlen a baleset, akkor marad a szerencse........
Az pedig mindenkinek remélhetőleg lesz dögivel.....
Pöcsök....
Ja! ez magamnak is szólt....
Srácok, Csajok!

Forró dróton értesültem Laca állapotáról. Tutis mester most dobott egy gyors üzit, hogy bent vannak nála a kórházban.
Sajnos azt írta, hogy nagy a baj, de fel fog belőle épülni.
Ír majd még, amint többet tud!

Írtam az egész fórum nevében, hogy aggódunk Lacáért!