Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

*mennyi az összekötö csö átmérője a gsxr kipufogonak?(600k4-k5)
*mennyi az összekötö csö átmérője a gsxr kipufogonak?
Akkor hiába zirittyül ha feldobják a Zsuk platóra....
hát minimum. de lehet hogy azt hátul kéne a gallérra, hogy amikor felhajtod a gallért hogy rajos legyél, akkor látszik csak
vagy odaírom hogy raj
Te aztán nem félted a gépet
ezen ne múljon. rakj mögé egy 1 est vagy 14 est.. 200000 ig van egy két szám. valamelyik csak üres.
már szinte mindenhol átcseréltem Atikára , amúúúúúúgy azt akartam jól mondod csak foglalt
@magyargarda.hu
jah hogy nem tetszik a neved? de akkor csak ugy regelhetsz hogy lakatos_marlonbrando
akkor mi értelme van regelni újra ? :
de várjávárjé... te ha most ujra regelsz akkor is a fónment kell ráiratnod
este ugyis ráérek kreálok majd vagy kettőt
oks thx. akkor majd este alkotok valamit. de buzikék nemlessz
jójó. de csak este lesz meg. mert ez bonyolult. emrt apám gépén van szopófos, de azon nem jön a net ugyhogy elötte összekell rántanom a logókat meg a többi szart, pólóról képeket honnan szedtétek?
Csináld meg, és felpakolom az összeset!
jó akkor nválalod hogy 1 hozzászólásba felrakod az összes variációt? és akkor szavazhatunk. de várjatok holnapig. sztem ma este énis csinálok valamit
De nem ártana a szavazás sem. Mondjuk, ha 40 százalékkal nyer az egyik póló, és a másik ott lohol a nyakában 35 százalélban, akkor már egyszerű a dolgunk: Meg kell találni a két póló között a kompromisszimot. Pontosabban az arany középutat.
rakhatnánk a motorokra
vmi levonót nem akarunk csináltatni?
az nemjó. emrt ha egy szavazattal nyer valaki akkor a többinek nemtetszik. meg kell eggyezni egy alapban, és mindenki tuningolhatja tovább. én spec telebaszom minden szarral. had süssön
Urak, Ti mint törzstagok csináljatok egy szavazást.
Kinek melyik jön be.