Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi!
sztem mindenki tetováltassa rá a hátára a baszott nagy gixer logót és minden megvan oldva ki válalná be rajtam kívül?
Na de gyerekek!

Ezt a pólót olyankor viseljük, amikor együtt megyünk el valahová közösen mi fórumosok.....pl. egy sátorozás, vagy mocistali, vagy bármi....
Olyankor ezt a pólót hordaná mindenki........és olyankor vedd le a pécs stuntos pólót kis_sala...
Köszi tesa!
A póló dolog meg tartom magam az én utolsó tervemhez, mondjuk legyen az egy alap, max minimális változtatással(betű típus,szám méret) és akkor arra meg még kitalálunk 1-2 dolgot. Ujj részre Yoshi jelet támogatom pl. mint Gyula kabiján.
Oszt ennyi!
Én meg SuzukiMotorrados pólóban motorozok. Persze a spidi kabát alatt van. De egy jóminőségű GSX-R -es pólót szívesen felvennék. Mert a kabátot ugyebár pihenők alkalmával meg találkozókon leveszem néha.
Ezt én is láttam, csak arra gondoltam, hogy az idei első szervizedben mi volt
amúgy én ebbe nem motoroznék. mert én bőrruhába motorozok, alul ugyse látszik mivan, felül meg pécs stunt trikó van rajtam. ugyhogy ez iylen hordós nem motorozós lesz
csuma. na póló ügybe.. nekem bejönne az hogy egy galléros fekete póló, hátulján nagy gsxr logo alatta szám nick név , elöl jobb oldalt team suzuki, balon kis gixi logó, balkezünkön mondjuk yohimisi, jöbbkezünkün fuchs vagy valami, és mondjuk a gallérra rá hogy sportmotor.hu
A 27922 hsz. -re válaszoltam
Én egy ilyet szivesen hordanék......elölre kéne GSX-R LOGO....a hátulja meg ahogy meg lett tervezve....LOGO, SZÁM, NÉV.....ENNYI!
Mit csináltak a gépeden 54 000 Ft-ért? És ebben mi volt benne?

Végülis, hogyha ránknéz valaki (ha épp nem motoron ülünk), akkor ne kérdezze már azt, hogy: Háccáz? Hétötven? Liter? 'Busa?
Ez a megoldás!
Szívembű' szótá'!
Én nem loptam el testvér!
Én tagadjam le azt a 150 cm3? ááááá én nem fogom letagadni
Szerintetek a 600-as kategóriát nem kellene jelezni a pólón valahogya......mégis csak mi vagyunk a GIXER600 fórum.....
Joe-Z terve is tetszett sokatoknak a Ricsié is...
akkor, miért komplikáljátok?
Biztos h van közös nevező, ami mindenki számára megfelel

Elegante:
blúz...élre vasalt nadrág ...öv...magassarkú...hozzá passzoló táska...és kiegészítők ...
Ez így iagaz, pont ezért nem akarok valaki más pólójához hasonlót....
Ez szerintem személyiségfüggő, hogy kinek mi tettszik és kinek mi a változatos.....ezen nem fogunk összeveszni csajszi....
Neked már amúgy is megterveztem a pólódat......neked csináltatunk egy olyantot....
Támogatom! Itt a PoNT!
pl.: Miniszoknya, tűsarkú, combfix, harisnyakötő?
Egyszerű... két féle póló kell oszt kész! Szolidabb és egy hasonló, de sokkal több bigyót tartalmazó póló. Ennyi.
Attól, h mi áll jól és mit szeretek viselni, mi előnyös és mi előnytelen...
változatos a ruhatáram és nm fullad a sablonosságba, amugy is a kisugárzás nyom a latban a legtöbbet és viselni is tudni kell azt a db-ot ...olyan holmikat hordok ami nm jön minden második emberen velem szemben, lehet az különleges...de megfelelő ízléshatáron belül.
Szerintem meg nem az a kifinomult, hogy van egy póló elején 1-2 kis minta, meg a hátulján szintén.....

Egy FULLOS póló is lehet kifinomult 100logóval, ha ízlésesen van kitalálva.....

Rossi ruhájáról és motorjáról sem éppen a szolídság virít.....sőt....ő aztán szereti a színeket és a bohócságokat....MÉGIS KIB@SZOTTUL KIRÁLY A GÉPE, A RUHÁJA ÉS TERMÉSZETESEN Ő MAGA IS!

Különbözőek vagyunk.....ezért mondtam, hogy egyezzünk meg az alapokban és azután, mindenki tehet még rá amit szeretne....