Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom. most mivan? szal akkor nem. jah nekem is mondta annó, de sokat kért érte. na majd ha nyáron megyünk akkor forumon megdumáljuk
deh vette:) 2005 -s 600 rr ki fog megvenni 1,7 be?
Nya akkor ki intézi a pólókat?
ők már régi motorosok az egész város úgy ismeri őket ismerem őket lukibáék azok jói smerősei a családnak
ja vágom csak elírtam megvette már az eriggyet?
ja de nem török laci hanem sanyi :)
voltunk lenn náluk két éve. bingó? lukibácsi?
dede mind a kettőt ismerem
az sztem még nem olyan nagy gáz. kisvárdán nem ismered a szabó lacit (gixi 600) meg a török lacit (movistar 600 rr) ?
hát vagy 8-10 cm között
mondasz egy kb árat rá? meg összekötővel van? mert azt nemnéztem
igen itt vettem kint ,vagyis a nagyvizen tulrol jott ,de kaphato itt is csak dragabb
az kiraly
ezt már ott áuszlándba vetted?
Valamennyit változik attól függ mennyit vágsz le....
szorja a langokat meg a hangja hm ...nem mondom azt,h ez a legjobb de nem is szar szerintem
jessz. vagy repedt fazék lesz vagy kurvajó lesz. 50-50 esélyed van
ha vágunk le a dobból akkor nagyon megváltozik a hangja?
jáh. ott asszem nincs csavar, bilincs meg semmi. akasztgatod ezeket a kampókat és hellószia
ok, de lattam teljes rendszeren is vegig a konyoktol ,ezert ,csak az fogja ossze?
biztos ázé mert igy amikor felmelegszik akkor tud tágulni, meg tuggya tököm szójjon, menjen, lángoljon azt kész nekem akkor is a tied kell
Slip-on dob.Csak a két rugó tartja a csövön meg a bilincs fenn.
esik? szakad basszameg... reggel esett aztán szakadt, most meg hóviharvan. fujja össze vissza a havat, és elégpara. a nyom ahol én hazajöttem kocsival egy órája, ott baszakodtam csomót, az már nem is látszik
ne kovezzetek meg a tudatlansagomert de miert van rugo a kipufon? vagyis a csovon van egy ket gondolatom rola de.....
Idiotak amúgy esik a hó Pécsen ?