Tényleg nem ártana, mert múltkor is 20-30 km/h körüli tempóval is kidöntöttem egy lámpaoszlopot De túléltem én is, a bringámnak csak a hajtókarja bánta Majd teszek fel képeket, hogy hogyan állnak a pedálok...
Mehet ez a póló a levesbe? Tutis neked is megfelel?
Véleményem szerint ezen van a legtöbb extra, úgyhogy ez is lesz a legdrágább. Innen csak lefelé csúszhatunk a lejtőn!
Jól beszélsz Tesó! Én kib@szottul szeretem ezeket a logókat hordani és akár "reklámozni" is......nem vágom, hogy másnak ez miért nem jön be......
Különbözőek vagyunk......
Nekem akkor Rossi fizethetne egy rakás léét, mert annyit reklámozom, de inkább én fizetnék, ha kellene, csak hogy viselhessem a számát és nevét.....
adidas bolttal szemben van 1 utca ott bemész és jobbra elfordulsz azon mész kb 500-1000 métert és jobb oldalt ott a kelme ott szitáznak is meg póló is van
Nekem aztán mindegy, hogy szavaz a nép, avagy sem... Kihámozzuk a mi szavazatainkat, és eldöntjük. Csak a miénk számít! Ez egyszerű, mint a motor beindítása
Akkor úgy látom ez mindenkinek bejön.....tehát Speed ezt érdeklődd meg.....
Én is megérdeklődöm holnap, és mindenki kérdezzen rá, akinek van ismerős!
Plázákban ne is kérdezzétek......el vannak szálva az árakkal a magas bérletidíjak miatt.....
Mehet ez a póló a levesbe? Tutis neked is megfelel?
Véleményem szerint ezen van a legtöbb extra, úgyhogy ez is lesz a legdrágább. Innen csak lefelé csúszhatunk a lejtőn!
Különbözőek vagyunk......
Nekem akkor Rossi fizethetne egy rakás léét, mert annyit reklámozom, de inkább én fizetnék, ha kellene, csak hogy viselhessem a számát és nevét.....
Dekorcenterbe nem vállalják, ott kérdeztem.
Én is megérdeklődöm holnap, és mindenki kérdezzen rá, akinek van ismerős!
Plázákban ne is kérdezzétek......el vannak szálva az árakkal a magas bérletidíjak miatt.....