én értem amugy szted aki csinálja a pályaidomot az tud olyant hogy az oldalidom alul nem teli? hanem rendesen ki van vagdosva mint a gyári? vagyis hogy tudna e utángyártani egy olyan idomot ami oylan mint a gyári
na mivan srácok mi ez a punnyadás? jelentem itt szakad a hó, de jó mert kibaszott jót autóztam és legalább nem fáj a szivem hogy még 48 napig nem motorozhatok
Szevasztok Mesterek!
Kész lett az előfeszítő-állító szirmom rézből. Van eladó 22-es méretű felpolírozott aluminium-ból még 3 pár. Szorító csavar még nincs hozzá, de igény szerint az is megoldható. (2. 3. kép)Később feldobok egy linket amin bukógombát, tengelyvédőt, emelőszemet is találtok. ha érdekessé válik a dolog számotokra.
http://www.sportmotor.hu/motor...
öv
És a sima mügy megfogja pici paplannal megbolondítva vagy spéci cucc kell ha nincs ott gyárilag?
Kész lett az előfeszítő-állító szirmom rézből. Van eladó 22-es méretű felpolírozott aluminium-ból még 3 pár. Szorító csavar még nincs hozzá, de igény szerint az is megoldható. (2. 3. kép)Később feldobok egy linket amin bukógombát, tengelyvédőt, emelőszemet is találtok. ha érdekessé válik a dolog számotokra.