Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én értem amugy szted aki csinálja a pályaidomot az tud olyant hogy az oldalidom alul nem teli? hanem rendesen ki van vagdosva mint a gyári? vagyis hogy tudna e utángyártani egy olyan idomot ami oylan mint a gyári
övé nincs szépen megcsinálva de látszik a lényeg
nézd meg mortis galériáját
http://www.sportmotor.hu/motor...

öv
Az a henger gyárilag ott van vagy varázsolni kell?
És a sima mügy megfogja pici paplannal megbolondítva vagy spéci cucc kell ha nincs ott gyárilag?
hát nem egy műszaki rajz azt elismerem
Picit megtévesztett a méretezés.Mintha WC papír csöve lett volna.Így már értem.
a 4 csavar a lámpát fogatja oda ehhez a lámpatartó hengerhez
Az bele van ragasztva a pályaidomba.
oké de az hova rögzited?oké h csöben van meg mionden de azt a 4 csavar hova fogatod fel?
És a henger alakű küblit mi tartja?
ez lényegében 4 csavar helye, ide rögzíted a lámpát, ide kell felcsavarozni
na mivan srácok mi ez a punnyadás? jelentem itt szakad a hó, de jó mert kibaszott jót autóztam és legalább nem fáj a szivem hogy még 48 napig nem motorozhatok
Szevasztok Mesterek!
Kész lett az előfeszítő-állító szirmom rézből. Van eladó 22-es méretű felpolírozott aluminium-ból még 3 pár. Szorító csavar még nincs hozzá, de igény szerint az is megoldható. (2. 3. kép)Később feldobok egy linket amin bukógombát, tengelyvédőt, emelőszemet is találtok. ha érdekessé válik a dolog számotokra.

Csak szóba kellett hoznom az egyen pólót azóta arról megy a vita jó lenne már valami kész ötletet is összehozni nem?
latom nehez dulore jutni a polo ugyben pl nekem mindegy milyen csak de a fekete benne feher betet nem rossz otlet
jo estet gixxeresek
Emma már unalmas...
Mondjuk emma megoldja.
nekem mondod? itt szakad a hó...
Hú basszus, de unom magam ma.a rosseb egye meg...
Hát elég szomorú...