Engem sem érdekelnek a csicsa-micsa autók, egy-két db-van ck, amit megnéznék... de mivel az előző évekhez képest a motorkiállítás színvonala egyre ck esett...így kihagyom idén én is.
Nem tudom engem speciel nem nagyon érdekel a sok bohóc porig ültetett demoautó.
Én tuti nem megyek a kiállításra ne így legyen de szerintem nagyon gyenge lesz úgy mint évről-évre gyengébb
Hallottam amúgy meg külön reklámozzák az meg kinek érné meg hogy egyikre 2500 másikra 1600 mindenki olcsóbbikat venné és úgy menne be 2 külön rendezvény külön jegyekkel....
Elissa, ez teljesen rendben van, hiszen én is élek-halok a japán tuninggodzillákért, főleg a Skyline R34-esekért De tudod, elsősorban a motorokra vagyok kíváncsi, és nem szeretném, hogyha ez egyre kisebb, és kisebb lenne... Persze nézem a jó oldalát is, vagyis nézném, hogyha nem plussz 2 500 Ft lenne. Amúgy Gyula, ezt honnan veszed? Láttad, hogy külön jegyek szólnak a két show-ra?
Mikor hozod haza a motorod? Különben elintéztem az emelőd, a szomszéd megcsinálja neked! Csak kéne a majd vasad... Majd rátesszük az én emelőmre a gépedet, és ha passzol, akkor egy pont egybe lemásoljuk az emelőm.
Ja, és majd gurulj át a Kawával... Még az idő is ideális odakint
1900 Ft a sima jegy 1500 a Diák eddig nem így volt
Én tuti nem megyek a kiállításra ne így legyen de szerintem nagyon gyenge lesz úgy mint évről-évre gyengébb
Ja, és majd gurulj át a Kawával... Még az idő is ideális odakint
Szerelő: Frecska János: +3670/949-22-56
Super, vagy Speed, egyre megy...